• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böle yaşamak çok zor geliyo nolur yardım kızlarrr

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
offf offff benim çok ama çok sevdiğim bir sevgilim vardı ayrıldık saçma sapan nedenlerden dolayı saçma sapan iddalardan dolayı incir çekrdeğini doldurmayan bi sebep büyüdü büyüdü aşılmayacak duvarlar haline geldi 6-7 ayı boşa saydı 1 dkkada ayrıldı benden ayrılalı 1.5 2 ay olucak ilk kez böle sevdim ve unutamıorum ne yapmalıyım?Nasıl unutmalıyım çok zor geliyor onsuz yaşamak her an her dakka onu dşnüorum diyorum ki o burda olsaydı şöyle olurdu burda olurdu diye biliyorum yanlış ama yapamıyorum zor.. çok zor.... çnkü o benden nefret ediyor asılsız şeyler yüzünden onu unutmalıyım ama nasıl unutcm yardmcı olun kızlar lütfen hergn ağlamaktan kendimi alamıorum hep onu dşnüorum ama unutmam gerek nasıl yapıcaaammm ??

6 7 ay mı :) insanlar bir ömür geçirip ayrılabiliyorlar canım... seni istemeyeni sen hiç isteme... sorunlu bir ilişki her zaman sorunlu olur... en başından vazgeçmek hatta kurtulmak daha iyi bence... hiiç üzülmeeeee....

6 7 ay mı :) insanlar bir ömür geçirip ayrılabiliyorlar canım... seni istemeyeni sen hiç isteme... sorunlu bir ilişki her zaman sorunlu olur... en başından vazgeçmek hatta kurtulmak daha iyi bence... hiiç üzülmeeeee....

ben,m ilk kez bir ilşkm bu kadr uzun sürdü istememeye çalışıorum unutmaya çalışıorum btn arkadaşlarım bir başkasıyla dene diyor amaa ben buna inanmıorum sence doğru mu?

merhabalar öncelikle hangi sebepten ayrıldınızı bilmiyorum ama ağlamayın lütfen karşına size değer veren biri çıkacaktır unutmayın sizden başka kimse değerli değil şöyle düşününn sebep sizseniz ayrılmaya üzülmeye değer ama siz değilseniz yazık o gözyaşlarınıza dünyaya bir kere daha gelmeyeceğiz bence ğzülmeyin unutamamanız normal ama şöyle düşününn sizi haketmediğini eğer haketseydi yanınızda olurdu demekki sizi haketmedi üzülmeyin lütfen...

kafanı dagıtacak bişiler bul yalnız kalırsan bişiyle ugrasmazsan aklından cıkmayacaktır kursa fln git arkadaslarınla gez eglen

ben,m ilk kez bir ilşkm bu kadr uzun sürdü istememeye çalışıorum unutmaya çalışıorum btn arkadaşlarım bir başkasıyla dene diyor amaa ben buna inanmıorum sence doğru mu?

bence biraz yanlız kal hemen biten bir ilişkinin arkasından kırgın şekilde başka bi ilişkiye başlama... kendini dinle biraz yaşadıklarının muhasebesini yap doğru ve yanlışlarını düşün daha sonra inş. hakkında hayırlı biri çıkar ve mutlu olursun yaşadığın bugünler hayatında sadece acı ama önemli bir tecrübe olarak kalır... hatta şuan ki üzüntüne bile gülersin...

offf offff benim çok ama çok sevdiğim bir sevgilim vardı ayrıldık saçma sapan nedenlerden dolayı saçma sapan iddalardan dolayı incir çekrdeğini doldurmayan bi sebep büyüdü büyüdü aşılmayacak duvarlar haline geldi 6-7 ayı boşa saydı 1 dkkada ayrıldı benden ayrılalı 1.5 2 ay olucak ilk kez böle sevdim ve unutamıorum ne yapmalıyım?Nasıl unutmalıyım çok zor geliyor onsuz yaşamak her an her dakka onu dşnüorum diyorum ki o burda olsaydı şöyle olurdu burda olurdu diye biliyorum yanlış ama yapamıyorum zor.. çok zor.... çnkü o benden nefret ediyor asılsız şeyler yüzünden onu unutmalıyım ama nasıl unutcm yardmcı olun kızlar lütfen hergn ağlamaktan kendimi alamıorum hep onu dşnüorum ama unutmam gerek nasıl yapıcaaammm ??

Unutursun ne varki.
yıllarca evli kalıp çoluk çocuk sahibi olanlarda ayrılıyor
kimse ölmüyor merak etme.

ne kadar uzunmuş...akannehir

diğerlerini nasıl unuttuysa aynı yöntemi buna da uygulasempatiksalakcinni

yapmaman gerekeni biliyorsun. önce artık onun olmadığını aklına yaz sonra da onu düşünmemeye çalış. yeni limanlar yeni gemiler...:1:

Sizi az çok da olsa anlayabiliyorum, çünkü benim ilişkim de bu kadar sürmüştü, çok bağlanmıştım ve çok tornistan etmiştim, malum ilkti ve çok bağlanıp sevmiştim. Ama şuan dönüp bakıyorum da iyi ki o insanla ayrılmışız, bana çok saçma geliyor o zamanlar o insan için lafımı yemem vs. falan. Şimdi size bu söz çok sinir bozucu gelecek ve içinizi acıtacak ama emin olun bir zaman sonra siz de böyle hissedebilirsiniz gayet, bu süre değişebilir tabii, kimine göre 1 ay kimine göre 2 yıl kimine göre 3 gün...

Eğer ayrılığınız kesinse size nacizhane tavsiyem kendinizi sakın boş bırakmayın, bir kursa, eğitime gidin, işe girin vs. Arkadaşlarınızla sık sık buluşun. Bir kağıda günlük tutar gibi tarihleriyle sık sık hislerinizi yazın ve bu kağıtları belli bir zamandan sonra okuyun, nitekim değişimi görebilirsiniz yazılarınızdaki ve bu sizi cesaretlendirebilir. alkisalkisalkis Başka bir kağıda kendinizin güzel yönlerinizle beraber ayrıldığınız kişinin kötü yönlerini, aklınızda kaldığınca ilişkiniz boyunca size yaşattığı zor anları yazın ve bunları sık sık okuyun o insanı her ne zaman özlerseniz ve kendinizi güçsüz hissederseniz. Belli bir zamandan sonra konsantrasyonunuzu toplayabileceğinizi hissederseniz (çünkü ilk başlarda oldukça zor olur) elinize seveceğiniz tarzda bir kitap alın ve ona dalmaya çalışın. Bol bol yeşillik ve temiz havanın olduğu yerlere gitmeye çalışın. Elinizden geldiğince yalnız kalmamaya çalışın ve belli bir zaman geçene kadar müziklerdne uzak durun, çünkü müzik dinlemeye başlayınca eğer belli bir olgunluğa erişmemişse içinizdeki hisler kendinizi tutamayıp romantik slow, sizi üzecek tarzda müziklere kaymanız muhtemel. yasakkelime

Sanırım tavsiyelerim bu kadar, umarım her şey çok güzel olur... yerimseniben

Sizi az çok da olsa anlayabiliyorum, çünkü benim ilişkim de bu kadar sürmüştü, çok bağlanmıştım ve çok tornistan etmiştim, malum ilkti ve çok bağlanıp sevmiştim. Ama şuan dönüp bakıyorum da iyi ki o insanla ayrılmışız, bana çok saçma geliyor o zamanlar o insan için lafımı yemem vs. falan. Şimdi size bu söz çok sinir bozucu gelecek ve içinizi acıtacak ama emin olun bir zaman sonra siz de böyle hissedebilirsiniz gayet, bu süre değişebilir tabii, kimine göre 1 ay kimine göre 2 yıl kimine göre 3 gün...

Eğer ayrılığınız kesinse size nacizhane tavsiyem kendinizi sakın boş bırakmayın, bir kursa, eğitime gidin, işe girin vs. Arkadaşlarınızla sık sık buluşun. Bir kağıda günlük tutar gibi tarihleriyle sık sık hislerinizi yazın ve bu kağıtları belli bir zamandan sonra okuyun, nitekim değişimi görebilirsiniz yazılarınızdaki ve bu sizi cesaretlendirebilir. alkisalkisalkis Başka bir kağıda kendinizin güzel yönlerinizle beraber ayrıldığınız kişinin kötü yönlerini, aklınızda kaldığınca ilişkiniz boyunca size yaşattığı zor anları yazın ve bunları sık sık okuyun o insanı her ne zaman özlerseniz ve kendinizi güçsüz hissederseniz. Belli bir zamandan sonra konsantrasyonunuzu toplayabileceğinizi hissederseniz (çünkü ilk başlarda oldukça zor olur) elinize seveceğiniz tarzda bir kitap alın ve ona dalmaya çalışın. Bol bol yeşillik ve temiz havanın olduğu yerlere gitmeye çalışın. Elinizden geldiğince yalnız kalmamaya çalışın ve belli bir zaman geçene kadar müziklerdne uzak durun, çünkü müzik dinlemeye başlayınca eğer belli bir olgunluğa erişmemişse içinizdeki hisler kendinizi tutamayıp romantik slow, sizi üzecek tarzda müziklere kaymanız muhtemel. yasakkelime

Sanırım tavsiyelerim bu kadar, umarım her şey çok güzel olur... yerimseniben

aslında benim bir günlüğüm var herşeyi yazıorum bakıorum bazen tamam unutmuşum ama öbür gün tekrar aklımda ve dayanamayıp eski sayfaları okuyorum onunla yaşadığım güzel zamanları görüyorum nerde hata yaptım diye düşünüyorum

aslında benim bir günlüğüm var herşeyi yazıorum bakıorum bazen tamam unutmuşum ama öbür gün tekrar aklımda ve dayanamayıp eski sayfaları okuyorum onunla yaşadığım güzel zamanları görüyorum nerde hata yaptım diye düşünüyorum

Dişiniz biraz sıkmanız gerekecek korkarım ki bu konuda. Dediğim gibi iyi yönleri ve zamanları değil, kötü şeyleri hatırlamak gerek daha çok. O yüzden size şöyle bir önerim var: Ya sabredip dişinizi sıkıp eski sayfaları okumayın ya da yeni bir günlük alın ki bu size kendinizi biraz iyi hissettirebilir yeni bir hayata başlamanız ve temiz bir sayfa açmanız açısından ona başlayın. :1rolleyes: Size kalmış. :)

Ona O kiymeti veren Sensin, neden Onu taniyan herkes onun icin yanip tutusmuyor bir dusun. kafanda bitirirsen bakacaksin aslinda o kadar onemsenecek biri degilmis.eger oyle olsaydi iliskiyi yurutebilecek kabiliyette ustunlukte olmazmiydi. asik veyselin dedigi gibi Guzelligin on para etmez bu bendeki ask olmasa.

cnm en iisi sen o günlüğü yak.o güzel anılarıda yakmış olursun onunla birlikte .tamam geçmişte hataların olabilir ama o günlüğü eski sayfaları tekrar tekrar okuyup hala hata yapıyosun.yak gitsin.belki bu senin için çok zor seni çok iyi anlıyorum ama inan bana tatlım en iyi çözüm bu unutmak için.aynı şeyleri bende yaşıyorum ve geçmişten mümkün oldumca kaçıyorum en iyi yöntem bu çünkiyerimseniben

ıncirçekirdeğini doldurmucak sorunlarla karşılaşıp ayrıldıysanız hiç üzülmeyin sonradan daha geç olucağına şimdi olması çok daha hayırlı olmuştur...
Düşünmemeye çalışın zordur belki içinizdeki durumu bilemeyiz tabii..
Sosyal aktivite bulun kendinize

canım diğer mesajlarını okudum ve yaşının 15 olduğunu gördüm. bu yaşta bu konuları bu kadar kafana takma. :1:

Uzun süren ilk ilişkiniz bu olduğu için unutmak zorunuza gidiyor.Zor geliyor.Ama başka çareniz olmadığını da biliyor olmanız lazım.

Kaç yıllık evli olanlar boşanıyor da unutuyor zamanla siz de gayet unutabilirsiniz.6-7 ay size uzun gelebilir ama o kadar unutamayacak heran hatırlayacak kadar uzun değil bana göre.

Sürekli düşünerek de içinizdekileri körüklersiniz.Anımsamamak sizin elinizde.Aklınıza geldiği an kendinizi başka şeylere verin.Yüksek sesle hareketli bir müzik dinleyin örneğin.

Kafanızı dağıtacaktır o an için.

Sonra arkadaşlarınız vardır muhakkak onlara vakit ayırmayı deneyin unutma süreci içinde.

Back
X