Sizi az çok da olsa anlayabiliyorum, çünkü benim ilişkim de bu kadar sürmüştü, çok bağlanmıştım ve çok tornistan etmiştim, malum ilkti ve çok bağlanıp sevmiştim. Ama şuan dönüp bakıyorum da iyi ki o insanla ayrılmışız, bana çok saçma geliyor o zamanlar o insan için lafımı yemem vs. falan. Şimdi size bu söz çok sinir bozucu gelecek ve içinizi acıtacak ama emin olun bir zaman sonra siz de böyle hissedebilirsiniz gayet, bu süre değişebilir tabii, kimine göre 1 ay kimine göre 2 yıl kimine göre 3 gün...
Eğer ayrılığınız kesinse size nacizhane tavsiyem kendinizi sakın boş bırakmayın, bir kursa, eğitime gidin, işe girin vs. Arkadaşlarınızla sık sık buluşun. Bir kağıda günlük tutar gibi tarihleriyle sık sık hislerinizi yazın ve bu kağıtları belli bir zamandan sonra okuyun, nitekim değişimi görebilirsiniz yazılarınızdaki ve bu sizi cesaretlendirebilir. alkisalkisalkis Başka bir kağıda kendinizin güzel yönlerinizle beraber ayrıldığınız kişinin kötü yönlerini, aklınızda kaldığınca ilişkiniz boyunca size yaşattığı zor anları yazın ve bunları sık sık okuyun o insanı her ne zaman özlerseniz ve kendinizi güçsüz hissederseniz. Belli bir zamandan sonra konsantrasyonunuzu toplayabileceğinizi hissederseniz (çünkü ilk başlarda oldukça zor olur) elinize seveceğiniz tarzda bir kitap alın ve ona dalmaya çalışın. Bol bol yeşillik ve temiz havanın olduğu yerlere gitmeye çalışın. Elinizden geldiğince yalnız kalmamaya çalışın ve belli bir zaman geçene kadar müziklerdne uzak durun, çünkü müzik dinlemeye başlayınca eğer belli bir olgunluğa erişmemişse içinizdeki hisler kendinizi tutamayıp romantik slow, sizi üzecek tarzda müziklere kaymanız muhtemel. yasakkelime
Sanırım tavsiyelerim bu kadar, umarım her şey çok güzel olur... yerimseniben