bolu mu trabzon mu?

kız herşeyimi anlattım burda zaten bari adımı yazmasaydın düzelt onu çabuk
marka takıntım yoktur valla zevkime hitap etsin yeter:)
yolu da ben sorun etmiyorum biliyorsun ailem ediyor ama alışacaklar elbet
yaniii kısacası Allah nasip ederse 15 gün sonra oradayım belki görüşürüz:92:

düşkünüm tabi ama sanırım trabzona gideceğim:)
henüz kazanmadım ama yine de teşekkür ederim

düzeltemem nasıl düzelteym gecti borun pazarı ..
görüsrz inş ..

İnşallah kazanırsın canım da. Yetenek sınavlarında sadece bir üni hakkın var yani iyi düşün taşın yapabileceğin bir yer seç. sonra seneye kadar şansın yok. abant mı katü mü dersen bende ikisinin arasında kalırdım şahsen. abantın anısı var katüde güzel bi üni ama ben sdü de okudum onun tadı hepsinden farklıydı... :))

bu meseja aynen katılıyorum ekleyecek şu var.trabzonda gezmek işsteyecen çok yerler var.ganitada misler gibi oturup çayını yudumlayabilirsin.boztepe trabzonu ve denizi ayaklarının altına seriyor.sahili çok güzel oldu yapanların ellerine sağlık.boluyu bilmiyorum ama.

yetenek sınavlarında bir çok hakkım var girebiliyorum her üniversitenin sınavına
ama ben karar verdim Allah nasip ederse trabzonun sınavına gireceğim

gezmeyi çok severim tam bana göre o zaman:)

ben boluda okuyorum istanbulda yaşıyorum.
şimdi
boludaki öğrencilerin %50si nerdeyse istanbul ve ankaradan
boluda doğayla iç içe bi yer bilirsin
bence kampüsü güzel ben beğenmiştim :) beğeniyorum :)
bolunun kötü yanı hava şartları mesela sabah güneş gözlüğüyle çıkıp akşama kendine mont vs arayabiliyorsun..
ben belime kadar kar gördüm boluda
bolunun esnafları kazıkçıdır ama bence yemek yönünden iyidir yemekleri ucuzdur :)
boluda kilo alırsın ben 5 kilo aldım geldim :) halada veremedim hehe :)
sonraa ne diyimm
bolu küçük yer fazla durursan sıkılırsın benim en fazla 2 ay sürmüştür 2 ay dolunca kesin bi istanbul yaparım :)
sakinliği seviyosan stressiz bi yaşam düşünüosan doğayı seviyosan sana göre :)
trafiği yok cartı yok curtu yok :)

hıı bu arada ben eğitiminden memnunum

Kararını belkı coktan vermıssındır sınavına bıle gırmıssındr belkı ama ben yıne de bı kac bısey yazayım dedım.Belkı aynı kararsızlıgı yasayan olcaktır.Benım en yakın arkadasım gecen sene boluya gıttı psıkolojı bolumune.. Ve tam anlamıyla 1 yıl boyunca ağladı.Hala geçiş yapmak için uğraşıyor..Suan bende tercıh donemındeyım ve ben boluda olsam bıle yazma mutsuz olursun dıyor.Bolu cok kucuk bır yermıs.Kesınlıkle geldıgın yerden kucukse daha az gelısmısse mutsz olabılyor ınsan.. Ayrcıca abant ızzet baysal ıle karadenız teknık karsılastırılamaz bıle gerek eğitim gerek kampüs gerek ortam gerek gelısmıslık...

merhaba
yetenek sınavlarına gireceğim bolu ve trabzon çakışıyor
ikisinden birini seçmeliyim ama hangisi?
abant izzet baysalda veya karadeniz teknik üniversitesinde okuyanlar fikirlerini söyleyebilirler mi acaba?

Tabiki KTÜ canım!!! kesinlikle bolunun yanında lafı olmaz.laf olsun diye koymuyorlar teknik adını!
bir çok standarda sahip olması gerekiiyor teknik ismini olabilmesi için bir üniversitenin! kesinlikle ktü! düşünme bile!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…