G gizgizar Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 33 0 96 Bolu 16 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #1 deneyimli,daha önce çocuk büyütmüş bir bakıcı arıyorum..kızım 14 aylık..ilgilenenler özel mesaj atarlarsa sevinirim..
deneyimli,daha önce çocuk büyütmüş bir bakıcı arıyorum..kızım 14 aylık..ilgilenenler özel mesaj atarlarsa sevinirim..
A ayse14 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 2 0 36 Bolu 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #2 selam ben 39 yaşındayım 3 çocugum var en küçüğüm 15 yaşında daha önce ikiz bebeklere baktım tecrübeliyim boluda oturuyorum çocugunuza talibim bakıcı bulamadıysanız görüşelim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2010
selam ben 39 yaşındayım 3 çocugum var en küçüğüm 15 yaşında daha önce ikiz bebeklere baktım tecrübeliyim boluda oturuyorum çocugunuza talibim bakıcı bulamadıysanız görüşelim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A ayse14 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 2 0 36 Bolu 18 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #3 gizgizar .!.: deneyimli,daha önce çocuk büyütmüş bir bakıcı arıyorum..kızım 14 aylık..ilgilenenler özel mesaj atarlarsa sevinirim.. Genişletmek için tıkla... boluda yaşıyorum ev hanımıyım tecrübeliyim ikiz bebeklere baktım referans verebilirim XXXXXXXXXXXXXXXXXX Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2010
gizgizar .!.: deneyimli,daha önce çocuk büyütmüş bir bakıcı arıyorum..kızım 14 aylık..ilgilenenler özel mesaj atarlarsa sevinirim.. Genişletmek için tıkla... boluda yaşıyorum ev hanımıyım tecrübeliyim ikiz bebeklere baktım referans verebilirim XXXXXXXXXXXXXXXXXX
G gizgizar Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 33 0 96 Bolu 25 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #4 teşekkürler ilginize , fakat ben biriyle anlaştım..yine de aklımda bulunsun..
E eczdadas Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2011 1 0 36 Erzurum 30 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #5 bende boluda oturuyorum. hem çocuk bakacak hemde ev işi yapacak deneyimli bi bakıcı arıyorum. ilginize
bende boluda oturuyorum. hem çocuk bakacak hemde ev işi yapacak deneyimli bi bakıcı arıyorum. ilginize
D DamlaEmre Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 1 0 1 33 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgizar #6 Merhaba. Bolu'da hem ev işi yapacak hemde benimle birlikte 4 aylık ikiz bebeklerime bakacak deneyimli bir bayan bakıcı arıyorum.
Merhaba. Bolu'da hem ev işi yapacak hemde benimle birlikte 4 aylık ikiz bebeklerime bakacak deneyimli bir bayan bakıcı arıyorum.