Böyle sen de beni korktytsn yrn bi gideym ama çok kavis verdgni sanmyrm umarm vermemistr tm kavis iyidr ama abarti hicbr zmn iyi degil görecz artk
bebeğim kaça yapıyor doktor bey ameliyatı?Böyle sen de beni korktytsn yrn bi gideym ama çok kavis verdgni sanmyrm umarm vermemistr tm kavis iyidr ama abarti hicbr zmn iyi degil görecz artk
kızlar
bebeğim kaça yapıyor doktor bey ameliyatı?
2 küsür bir fiyatı vardı. Dün sordum.
yapma ya çok uygunmuş fiyatı... ben boluda yaşamıyrm ama yakında oraya evlenicem açıkcası böyle bir ameliyatta düşünüyorum... yeni bilgiler edindikçe banada bilgi verebilirmisiniz?
teşekkür ederim canım lütfen banada fiyat ve doktor bilgilerini ilet:)Tabi bilgi veririm. Bir de metin görgü ile görüşeceğim. Bu hafta içinde.
Böyle sen de beni korktytsn yrn bi gideym ama çok kavis verdgni sanmyrm umarm vermemistr tm kavis iyidr ama abarti hicbr zmn iyi degil görecz artk
evet çktı
Az bişey küçültmş ve burun delikleri sorunlu gibi o da ödem diyor herkes umarim öyledr yoksa cnm skldi. cuma günü kontrole cagrdi bgn ameliyati vardi ondan.
fazlasıyla
Ben de gittim bugün fiyat 2000den fazla değil mayıs sonuna tarih verdi bana. evet fazla konuşmuyo ama anlattı işte nasıl olur ne olur. Acaba bi de metin beyle mi görüşsemAz bişey küçültmş ve burun delikleri sorunlu gibi o da ödem diyor herkes umarim öyledr yoksa cnm skldi. cuma günü kontrole cagrdi bgn ameliyati vardi ondan.
Ben de gittim bugün fiyat 2000den fazla değil mayıs sonuna tarih verdi bana. evet fazla konuşmuyo ama anlattı işte nasıl olur ne olur. Acaba bi de metin beyle mi görüşsem
Ibrahim sağlama muayene oldunuzmu memlun kaldınızmıMerhaba bende boluda ameliyat olmayı düşünüyorum.Şuan mennun musunuz acaba?İbrahim sağlam'ı önerirmisiniz?
Merhaba ameliyat oldunuz mu yardım ederdi manzara bende burun ameliyat i düşünüyor um ama doktorlar konusunda bilgim yok lütfen fikir verir msnz bana metin bey nasıl bir doktor sizce hangi doktoru önerir sinizTabi bilgi veririm. Bir de metin görgü ile görüşeceğim. Bu hafta içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?