Bolu'da doktor

Böyle sen de beni korktytsn yrn bi gideym ama çok kavis verdgni sanmyrm umarm vermemistr tm kavis iyidr ama abarti hicbr zmn iyi degil görecz artk

Böyle sen de beni korktytsn yrn bi gideym ama çok kavis verdgni sanmyrm umarm vermemistr tm kavis iyidr ama abarti hicbr zmn iyi degil görecz artk

Alcindan kavis var gibi görünmüyordu. Belki o kadın kavis istemistir.

yapma ya çok uygunmuş fiyatı... ben boluda yaşamıyrm ama yakında oraya evlenicem açıkcası böyle bir ameliyatta düşünüyorum... yeni bilgiler edindikçe banada bilgi verebilirmisiniz?

Tabi bilgi veririm. Bir de metin görgü ile görüşeceğim. Bu hafta içinde.

Az bişey küçültmş ve burun delikleri sorunlu gibi o da ödem diyor herkes umarim öyledr yoksa cnm skldi. cuma günü kontrole cagrdi bgn ameliyati vardi ondan.

Az bişey küçültmş ve burun delikleri sorunlu gibi o da ödem diyor herkes umarim öyledr yoksa cnm skldi. cuma günü kontrole cagrdi bgn ameliyati vardi ondan.

Arkadaşımın da öyleydi. Sonradan düzeldi burun delikleri. Ödemden oluyor. Suan 6. ayında arkadaşım da, şişlikleri hala var. 1 yılda oturuyormuş. çok geçmiş olsun

Ben de gittim bugün fiyat 2000den fazla değil mayıs sonuna tarih verdi bana. evet fazla konuşmuyo ama anlattı işte nasıl olur ne olur. Acaba bi de metin beyle mi görüşsem

Ben de gittim bugün fiyat 2000den fazla değil mayıs sonuna tarih verdi bana. evet fazla konuşmuyo ama anlattı işte nasıl olur ne olur. Acaba bi de metin beyle mi görüşsem

Niye fiyat istedi ki ? Bence görüş

Rapor alamayacağım için bi ücret var tabi diğer doktorlara göre de uygun istanbuldan ünlü bi doktor 30bin demişti

Merhaba bende boluda ameliyat olmayı düşünüyorum.Şuan mennun musunuz acaba?İbrahim sağlam'ı önerirmisiniz?

memnunum aslında sadece delikleri yapmadı onu da yapsaydı kusursuz olurdu ama yine de çok iyi yaptı eli de hafif tek sıkıntı fazla konuşmaz :)

Merhaba kızlar metin görgü ve ıbrahim sağlam arasında kararsızım deneyierinizi yazar manzara bu iki doktora ameliyat olan lar memnun mu ? Yardıma İhtiyacım var işin içinden çıkamadım ve moralim bozuluyor (((

Tabi bilgi veririm. Bir de metin görgü ile görüşeceğim. Bu hafta içinde.
Merhaba ameliyat oldunuz mu yardım ederdi manzara bende burun ameliyat i düşünüyor um ama doktorlar konusunda bilgim yok lütfen fikir verir msnz bana metin bey nasıl bir doktor sizce hangi doktoru önerir siniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…