slngnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 2 0 86 20 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi imdelilah #41 Metin hocaya yakınlarda ameliyat olan yok mu? Ya da bilgi alan? Metin hocanın daha deneyimli olduğunu düşünüyorum sonuçta Prof ama bilemedim. Fiyat öğrenen var mı Metin beyden?
Metin hocaya yakınlarda ameliyat olan yok mu? Ya da bilgi alan? Metin hocanın daha deneyimli olduğunu düşünüyorum sonuçta Prof ama bilemedim. Fiyat öğrenen var mı Metin beyden?
Sultan2015 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2015 292 40 48 40 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi imdelilah #42 hivda04 .!.: memnunum aslında sadece delikleri yapmadı onu da yapsaydı kusursuz olurdu ama yine de çok iyi yaptı eli de hafif tek sıkıntı fazla konuşmaz :) Genişletmek için tıkla... Şimdiki halinin resmi var mı :) fiyat uygunmus hangi hastane ?
hivda04 .!.: memnunum aslında sadece delikleri yapmadı onu da yapsaydı kusursuz olurdu ama yine de çok iyi yaptı eli de hafif tek sıkıntı fazla konuşmaz :) Genişletmek için tıkla... Şimdiki halinin resmi var mı :) fiyat uygunmus hangi hastane ?