Bolu'da doktor

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Arkadaşlar. ... Bolu'da burun estetiği olan var mı? Yada onerebileceginiz bir doktor var mı? İbrahim Sağlam' a ameliyat olan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz? Benim acilen ameliyat olmam gerek. :(

canım ben oldum çarşamba günü İbrahim Sağlam'a. Şuan 5. günündeyim iyi gibi burun ucum tek sıkıntm bir burun deliğim az farklı o da şişkinliklerden kaynaklanyrmuş. Ondan başka sıkıntım yok çnkü daha tampon atel çıkmadı çıktğnda anlarım

Arkadaşlar. ... Bolu'da burun estetiği olan var mı? Yada onerebileceginiz bir doktor var mı? İbrahim Sağlam' a ameliyat olan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz? Benim acilen ameliyat olmam gerek. :KK43:

kesinlikle ol İbrahim Sağlam iyi bir doktor.

canım ben oldum çarşamba günü İbrahim Sağlam'a. Şuan 5. günündeyim iyi gibi burun ucum tek sıkıntm bir burun deliğim az farklı o da şişkinliklerden kaynaklanyrmuş. Ondan başka sıkıntım yok çnkü daha tampon atel çıkmadı çıktğnda anlarım

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Cok merak ettim foto atabilir misiniz? Tabi eger sakincasi yoksa. Ibrahim saglama bir tanidigim da ameliyat oldu ama henuz neticesini bilmiyoruz onun da alcisi yeni çıkacak.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Cok merak ettim foto atabilir misiniz? Tabi eger sakincasi yoksa. Ibrahim saglama bir tanidigim da ameliyat oldu ama henuz neticesini bilmiyoruz onun da alcisi yeni çıkacak.

canım benim daha alçım çıkmadı ama dur farkı atayım ztn burun ucundan rahatszdm.

Eklentiler

• 2016-01-28-21-37-13-985.webp
    2016-01-28-21-37-13-985.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 763
bu da benim daha 5 günlük resmim :)

Ibrahim bey nasıl biri ? Hastalarına ilgisi alakası nasil? Siz birinin tavsiyesi ile mi ameliyat oldunuz yoksa kendiniz mi karar verdiniz? Onceki hastalarının fotolarini gösteriyor mu? Cok soru sordum aklımda deli sorular :)

çok konuşan biri değil :) önceki hastaların fotosunu istemedim o da göstermedi. Zaten öyle burnumu çekip bilgisyarda şöyle böyle yapıcaz da demedi ameliyattan önce çizmedi de :) ben şu şu şikayetim var dedi o da şöyle böyle yapcaz dedi bir hafta öncesinden o kadar. Arkadaşın burnunu daraltmıştı çok da güzel yapmıştı ondan onun yanına gittim :)

çok konuşan biri değil :) önceki hastaların fotosunu istemedim o da göstermedi. Zaten öyle burnumu çekip bilgisyarda şöyle böyle yapıcaz da demedi ameliyattan önce çizmedi de :) ben şu şu şikayetim var dedi o da şöyle böyle yapcaz dedi bir hafta öncesinden o kadar. Arkadaşın burnunu daraltmıştı çok da güzel yapmıştı ondan onun yanına gittim :)

Yarina randevu aldim bir goruseyim dedim :) tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin :) saglikla kullanin burnunuzu :)

teşekkür ederim :)

Görüştüm ama baya sonraya ameliyat randevusu veriyormuş. 3 ay sonraya veriyormuş. Benim hemen ameliyat olmam lazım. Başka doktor araştıracağım. Bir de pek ilgilenmedi. Haldun kamburogluna gitmiştim o cok ilgilenmisti. Her seyi detaylı anlatmıştı. Ama malesef fiyatı coktu. O da uzun tarihe randevu vermişti. Git gel olmasın diye vazgeçtim. Kafam karıştı.

evet fazla ilgilenmiyor ama ameliyatı başarılı evet geç veriyor tarihi.

evet fazla ilgilenmiyor ama ameliyatı başarılı evet geç veriyor tarihi.

Orda bi kadın vardı burnuna cok kavis vermiş. Sizin burnunuza kavis verdi mi? Cok korkuyorum ya haldun hocanin ilgisinden sonra diğer doktorlar ilgisiz geliyor :(

Bilmyrm yrn açicaz ve görcez bana sadece hafif kemer oldgnu söylemsti benim pek kavislik biseym yoktu

Back
X