- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar. ... Bolu'da burun estetiği olan var mı? Yada onerebileceginiz bir doktor var mı? İbrahim Sağlam' a ameliyat olan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz? Benim acilen ameliyat olmam gerek.![]()
canım ben oldum çarşamba günü İbrahim Sağlam'a. Şuan 5. günündeyim iyi gibi burun ucum tek sıkıntm bir burun deliğim az farklı o da şişkinliklerden kaynaklanyrmuş. Ondan başka sıkıntım yok çnkü daha tampon atel çıkmadı çıktğnda anlarım
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Cok merak ettim foto atabilir misiniz? Tabi eger sakincasi yoksa. Ibrahim saglama bir tanidigim da ameliyat oldu ama henuz neticesini bilmiyoruz onun da alcisi yeni çıkacak.
bu da benim daha 5 günlük resmim :)
Çok guzel olmuş gule gule kullanın. Alcılı hali de cok guzel :)
bu da benim daha 5 günlük resmim :)
teşekkür ederim alçıdan sonra tekrar atarım sen de karar verirsin :)
Tamam çok tesekkur ederim zahmet verdim cok sagolun :)
çok konuşan biri değil :) önceki hastaların fotosunu istemedim o da göstermedi. Zaten öyle burnumu çekip bilgisyarda şöyle böyle yapıcaz da demedi ameliyattan önce çizmedi de :) ben şu şu şikayetim var dedi o da şöyle böyle yapcaz dedi bir hafta öncesinden o kadar. Arkadaşın burnunu daraltmıştı çok da güzel yapmıştı ondan onun yanına gittim :)
Yarina randevu aldim bir goruseyim dedim :) tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin :) saglikla kullanin burnunuzu :)
Yarina randevu aldim bir goruseyim dedim :) tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin :) saglikla kullanin burnunuzu :)
teşekkür ederim :)
evet fazla ilgilenmiyor ama ameliyatı başarılı evet geç veriyor tarihi.