- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Önceden Orda çalışan birinden destek alıyorum arıyorum soruyorum takıldıkça ama hiç bana göre bir iş değil afakanlar basıyo sinir stres oluyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldueğitim talep edemiyo musunuz? sonuçta bilmediğiniz bi departmanmış. açıkça durumunuzu beyan etmedikçe kimse sizi eski yerinize almaz.
üzgünüm, ne dicemi bilemedim ama eğer konuşmazsanız daha çok sinir stres sahibi olcaksınız gibi. keske alısma imkanınız olsa, mecbur konuscaksınız bi sekilde üslubunuz ve derdinizi net ifade edebilmeniz önemli. burayı düsünün sadece.Önceden Orda çalışan birinden destek alıyorum arıyorum soruyorum takıldıkça ama hiç bana göre bir iş değil afakanlar basıyo sinir stres oluyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu
Kendimi anlatırım orda sıkıntı yok ama sonuç değişmeyeceğini bildiğim icin üzülüyorum ağlıyorum sürekliüzgünüm, ne dicemi bilemedim ama eğer konuşmazsanız daha çok sinir stres sahibi olcaksınız gibi. keske alısma imkanınız olsa, mecbur konuscaksınız bi sekilde üslubunuz ve derdinizi net ifade edebilmeniz önemli. burayı düsünün sadece.
bence umutsuzluğa kapılmayın, şimdiki işi beğenip beğenmemekten, alışıp alışamamaktan çok bahsetmeden eski işinizde ne kadar verimli ve huzurlu oldugunuzu vurgulayın. olumlu kurulan cümleler her zaman daha etkilidir.Kendimi anlatırım orda sıkıntı yok ama sonuç değişmeyeceğini bildiğim icin üzülüyorum ağlıyorum süreklialışmaya çalışıorum ama olmuyo 4 ayda alışamadım
Kendimi anlatırım orda sıkıntı yok ama sonuç değişmeyeceğini bildiğim icin üzülüyorum ağlıyorum süreklialışmaya çalışıorum ama olmuyo 4 ayda alışamadım
Alterntif seçeneğim yokkiSiz yine de konuşun. Sorununuz çözülmezse alternatif seçenekleri değerlendirirsiniz
Mali işlere verildim kurumun kurumda yaptığım bi iş değil ve alanım değil sıkıntı o tabiki ne görev verilirse yapacağım bu alan biraz birikim gerekiyor ve sıfırdan çok zorlanıyorumKaç mesajda ele avuca gelecek bir açıklama yapmamışsınız ki ? Hiç bana göre değil ! böyle açıklama mı olurneticede aynı kurum iç işleri bakanlığından sağlık bakanlığına geçirip hemşire yapamayacaklarına göre aynı kurum içinde başka pozisyonda çalışılabilir. Çalışmak zorundasınız yani devletin işi ne iş verilirse yapacaksınız.
Resmen görevlendirildimResmî bir kurum ise dilekçe yazın ama sizi ‘resmen’ oraya görevlendirdiyseler yapabileceğiniz herhangi bir şey yok.
Malesef beni göreve veren en üst kişiÜstlerde başka konuşabileceğiniz kimse yok mu ?
İnsan kaynakları ile ilgilenen şef müdür vs olabilir.
Onlara söyleyin durumu
Malesef uygun bir dille konuşmaktan başka çareniz yok.
Tek kurtuluşum hamile kalmak sanırım zaten cocuk düşünüyorum Doğum izni olursa belki alırlarResmî bir kurum ise dilekçe yazın ama sizi ‘resmen’ oraya görevlendirdiyseler yapabileceğiniz herhangi bir şey yok.
Tek kurtuluşum hamile kalmak sanırımMalesef beni göreve veren en üst kişi ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?