Bölüm değişikliği

Canım dersle alakası yok.Dersi dersaneye gidersin bir şekilde halledersin ben mülakat kısmından bahsediyorum.

Benim kendime itiraf edemediklerimi siz çok güzel söylemişsiniz. Özel üniversiteyi tam burslu kazandim ama bunun bir önemi yok işe başlarken cünkü okulun pek bir ehemmiyeti yok. Sağlığı para kazanmakta kaçış gördüm ama evet herkes o bölümleri tercih ettiği için avantaji kalmadı artik.
Sizler şanslısınız o zaman. Yüksek lisans bile yapmiş tanıdıklarım halen iş bulamadı bulduklari işlerse küfür gibi maaşlardan bahsediyor. En iyisi ben en azından altyapi sahibi olduğum İnşaata yöneleyim :) özledim de zaten çizim yapmayı :)

Sizler şanslısınız o zaman. Yüksek lisans bile yapmiş tanıdıklarım halen iş bulamadı bulduklari işlerse küfür gibi maaşlardan bahsediyor. En iyisi ben en azından altyapi sahibi olduğum İnşaata yöneleyim :) özledim de zaten çizim yapmayı :)[/QUOTE]

çizim yapma gibi bir yeteneğin varsa hiç durma

O kadar çok ki hem okuyup hem çalışan. 4 senede bitmez de 7 senede biter. İş kaygin var diye söyledim. Su an teknisyenlik lisans mezunu olmaktan daha avantajlı. Yine de sen bilirsin tabi.

Bi Yüksek Lisans sevdasıdır gidiyor birde ortalıkta.... Lisans bitiyor, iş bulunamıyor hatta bazıları hiç iş aramıyor direk YL' a başlıyor çeşit olsun diye midir, öğrenci hayatını çok mu sevildiğindendir çözemedim... Sektör tecrübesi olmayan kişi YL yapsa ne olacak yapmasa ne olacak, önce işe gir sonra YL' a bakarsın hem çalışır hem okursun. Parazit gibi öğrenci hayatını iki sene daha uzatıp aileye yük olmanın hiç bir anlamı yok. YL öyle okuyum da etiketim olsun gibi bir şey değildir, iş hayatına atılırsın yoğunlaşacağın alan üzerine az biraz tecrübe edinip YL' ına başlarsın iş ile YL eğitimini bütünleştirir hakkını verirsin uzmanlığının..

Şimdiki imkanım olsa kesinlikle sağlık okurdum!! Bu ülkede torpilsiz adım atmak zor artık.Hayatımda ki en büyük pişmanlığım uluslararası ilişkiler bölümünü okumak oldu!!

Bende bolumumu sirf universiteye girmis olabilmek icin yazdim ama hic sevmiyorum hic benim isteklerimle alakasi olmayan bi bolum birakmak istiyorum ama aileden dolayi cekingenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…