Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu sorun etmiyorum kesinlikle. Benim için önemli şeyler değil bunlar.
Herkes işletmeye saydırmış, kusura bakmayın ama bu kadar vizyonsuzluk olur. Bugün Boğaziçi, Koç vb işletme-iktisat için derece yapmanız gerekiyor. Neden çünkü hem özel sektörde yükselme imkanı hem devlette müfettişlik-hakimlik ve hatta dış işleri imkanı. Bir müfettiş nereden baksan 6 ile işe başlar, ben tıp okuyacağım da uzmanlığını kazanacağım da sonra zorunlu hizmet yapacağım da 35'ten sonra idrar kokulu bir hastanede çalışıp 7 kazansam ne kazanmasam ne?
Mühendisler bile işletme masterı yaparken bankaların iyi noktalarına kapağı atmaya çalışırken ayyyy işletme demek sadece vizyonsuzlukla açıklanabilir.
Siz doktor olsaniz, o eğitimsiz birisi olsa kesinlikle sıkıntı olur. Ama bence sizin durumunuzda sıkıntı yapılacak birsey göremiyorum.Hayır ben tam tersi bölümümü hiçbir zaman yüksek görmedim, egolu değilim anlayacağınız.. Başından dikkatli okusaydınız bunu sorun etmediğimi anlardınız defalarca dile getirdim.. Annemin öyle demesinin sebebi ise meslek için değil denklik istediği için.. Yoksa napacak benim eşimin mesleğini.. Fikrinize saygı duyuyorum verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler.. Bi tavsiye de ben vereyim müsade ederseniz bence siz de düşünceyi kibar dille aktarma üzerine kitaplar okuyabilirsiniz :)
Ftr nedir arkadaşım ? Kendi okuduğun bölümü üzerine basa basa yazmayı biliyorsunda erkek arkadaşının okuduğu bölümü adam akıllı yazmaya neden elin gitmiyor ? Tıp okuyunca ne oluyor ki ruhani olarak göğe mi yükseliyorsunuz da çevrenizdekileri küçümsemeye başlıyorsunuz ? Tıptan aşağısı kurtarmaz ne demek, falanca doktordu kocası daha düşük meslek ne demek ? Düşük meslek ne demek yahu ? Ne kadar kibirlisiniz... Ben öğretmenlik okurken lise mezunu bir insanla flört etmeye başladım. Sonra o 2 yıllık bir üniversite kazanıp okudu. Hiçbir zaman "düşük meslek" olarak bakmadım ona. Yada okuduğuna "düşük bölüm" olarak bakmadım. İkimize "bölüm farkı" gözüyle hiç mi hiç bakmadım. Farklı bölümlerde olmamızı yada birimizin daha prestijli bir meslekte okumasını "fark" diye nitelendirmedim. Şimdi ben öğretmenim, onun da elhamdülillah iyi bir işi var ve evliyiz. Karnımız doyuyor mu doyuyor, ona aşık mıyım sonuna kadar.. Ne olduğu değil nasıl biri olduğu önemli benim için.. Bence siz ayrılın. Arkamdan "bölüm farkı" başlığı altında beni küçümseyen biriyle birlikte olmak istemezdim...Herkese merhabalar.. Uzun süredir siteyi takip ediyordum. Üye olmak bugüne kısmetmiş :) bu forum altında herkesin dertlerine çare bulunmaya çalışılmış, çözüm aranmış.. Ben de derdimi anlatayım belki yol gösteren, fikrini benimle paylaşan olur diye düşündüm. Evet benim de bir derdim var ne yazık ki.. 1 yıldan fazla bir ilişkim var kendisini 2 senedir tanıyorum. Birbirimize olan sevgi, saygı, sadakat ve bağlılıktan zerre şüphem yok.. Ciddi düşünüyoruz.. Üniversite sınavından sonra birlikte tercih yapıp aynı şehri kazandık. Sorun şu ki aramızda bölüm farkı var.. Ben tıp okuyorum o ftr. Kendisi bölümünde başarılı ve çok çaba sarf ediyor bunun için. Ben bunu sorun etmiyorum kesinlikle. Benim için önemli şeyler değil bunlar. Ailemin haberi yok sorun eder mi onu bilmiyorum fakat annem açıkça tıptan aşağısı kurtarmaz demişti vakti zamanında. Yalnızca çekincelerim var bikaç tane.. Malumunuz üzere insanlar genelde bu tür şeyleri çok konuşurlar. Çevremde de bizzat şahit oldum. Falanca doktordu evlendiği kocası daha düşük meslekte diye.. Kimsenin söylediği umrumda değil. Sadece ileride kendisi bu tür şeyleri duysa sorun eder mi, hani erkeklik gururu kabarır mı, bi yerden sonra lafları kaldıramaz diye aramızda problemler çıkar mı bunlardan çekiniyorum.. Şuan sorun etmiyor zaten kendini mesleğinde geliştirme hedefi var.. Biri bişey derse nolacak demiştim önce ağırıma gider sonra geçer demişti.. Ben bu yüzden aramıza sorun girmesini istemiyorum.. Bu konuda düşünceleriniz nedir? Benzer durumları yaşayanlar oldu mu?
bu bence ilişkide NİRVANAArkadaşım öğretmen, eşi ilkokul mezunu. Bu hiçbi zaman aralarında problem olmadı.
Böyle düşünmüyorum. Eş olmak da insan olmak da eğitimle alakalı bir durum değil.bu bence ilişkide NİRVANArekorlar kitabına girmeleri gerekir
O kada okuyup sağlık ocağının koridorlarında ellerinde kahveyle dolaşıp, ilaç yazıp gönderiyorlar, sonra dışarda havalı sanıyolar ya kendilerini çok gülüyorumBence annenle senin dert etmen gereken kocanin meslegi degil, yukselip yukselemeyecegin. Cunku benim etrafimda tip bitiren insanlarin dedikodusu kiminle evlendigiyle ilgili degil, pratisyen kalip kalmamalari ile ilgili zira uzman olmadiktan sonra tip okumanin bir esprisi olmadigini cogu insan biliyor