Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bir kaç kişiye fiyat sordum çoğu kişi 1000 1500 den aşağı fiyat vermiyor, yol masrafını karşılayabileceğim uygun fiyata fotoğraflayabilecek bir profesyonel fotoğrafçı arıyorum. her türlü öneriye açığım...![]()
Canim bnce limitini belirt ona gore önerilerde bulunsun herkes işin kolaylaşır bence :) simdide kolay gelsin :) mutluluklar...
haklısınız :) açıkcası üst limitim 1000tl olabilir diiye düşünüyorum.
Tarihiniz belli miydi acaba. Eşim profesyonel fotoğrafçılık yapıyor. Yardımcı olabilirim. Websitesinden resimlerine bakın diyecektim ama link vermek yasak :/
Sadece album düşünüyorsanız o rakama bircok fotoğrafçı bulabilirsiniz aslında ama hayatinda bir kere yasayabilecegin bi duygu cok secici olman lazim.. ben daha oncede bu konuda arkadaslara onerilerde bulundum sana da yaziym.. baha karayla bi gorus derim fiyatlarida uygun 1 hafta falan olmustur belki arkadasim icin anlasalı zaten arkadaşlarımın hemen hemen hepsininde fotoğrafçısı..
arkadaşlar bir kaç kişiye fiyat sordum çoğu kişi 1000 1500 den aşağı fiyat vermiyor, yol masrafını karşılayabileceğim uygun fiyata fotoğraflayabilecek bir profesyonel fotoğrafçı arıyorum. her türlü öneriye açığım...![]()
baha kara'dan fiyat aldım :) acaba verdiği fiyatta oynama olur mu onu merak ediyorum :) azıcık daha indirim gbi :) siz memnun kaldınız mı peki çekimlerinden? zaten seçici olmaya çalışıyorum ve fiyat konusuda beni birazcık zorluyo tabi :44:
Kızlar eşim profesyonel düğün fotoğrafçısı. Bende asistanlığını yapıyorum. Çekimlere beraber gidiyoruz. Bir sorayım isterseniz Boluya gidermiyiz diye .
Eki Görüntüle 712724