BOLU'ya gelebilecek uygun fiyatla profesyonel fotoğrafçı arıyorum:(

asen7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.202
93
113
Eskişehir
arkadaşlar bir kaç kişiye fiyat sordum çoğu kişi 1000 1500 den aşağı fiyat vermiyor, yol masrafını karşılayabileceğim uygun fiyata fotoğraflayabilecek bir profesyonel fotoğrafçı arıyorum. her türlü öneriye açığım... :16:

arkadaşlar bir kaç kişiye fiyat sordum çoğu kişi 1000 1500 den aşağı fiyat vermiyor, yol masrafını karşılayabileceğim uygun fiyata fotoğraflayabilecek bir profesyonel fotoğrafçı arıyorum. her türlü öneriye açığım... :16:

Canim bnce limitini belirt ona gore önerilerde bulunsun herkes işin kolaylaşır bence :) simdide kolay gelsin :) mutluluklar...

Tarihiniz belli miydi acaba. Eşim profesyonel fotoğrafçılık yapıyor. Yardımcı olabilirim. Websitesinden resimlerine bakın diyecektim ama link vermek yasak :/

Son düzenleme:
haklısınız :) açıkcası üst limitim 1000tl olabilir diiye düşünüyorum.

Sadece album düşünüyorsanız o rakama bircok fotoğrafçı bulabilirsiniz aslında ama hayatinda bir kere yasayabilecegin bi duygu cok secici olman lazim.. ben daha oncede bu konuda arkadaslara onerilerde bulundum sana da yaziym.. baha karayla bi gorus derim fiyatlarida uygun 1 hafta falan olmustur belki arkadasim icin anlasalı zaten arkadaşlarımın hemen hemen hepsininde fotoğrafçısı..

50*60 album kristal 30*25 aile 2 adet 1 adet cep 2 adet poster video 1000 tl yapıyor görüşün

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece album düşünüyorsanız o rakama bircok fotoğrafçı bulabilirsiniz aslında ama hayatinda bir kere yasayabilecegin bi duygu cok secici olman lazim.. ben daha oncede bu konuda arkadaslara onerilerde bulundum sana da yaziym.. baha karayla bi gorus derim fiyatlarida uygun 1 hafta falan olmustur belki arkadasim icin anlasalı zaten arkadaşlarımın hemen hemen hepsininde fotoğrafçısı..

baha kara'dan fiyat aldım :) acaba verdiği fiyatta oynama olur mu onu merak ediyorum :) azıcık daha indirim gbi :) siz memnun kaldınız mı peki çekimlerinden? zaten seçici olmaya çalışıyorum ve fiyat konusuda beni birazcık zorluyo tabi :44:

$IMG_4154 kopya.webp $23 kopya_HDR kopya.webp $2a - Kopya kopya.webp Eki Görüntüle 711706 $IMG_4154 kopya.webp $23 kopya_HDR kopya.webp $2a - Kopya kopya.webp Eki Görüntüle 711706

selam bızde sıze yardımcı olmak ısterız calıstıgım fırma bu konuda cok ıyı

baha kara'dan fiyat aldım :) acaba verdiği fiyatta oynama olur mu onu merak ediyorum :) azıcık daha indirim gbi :) siz memnun kaldınız mı peki çekimlerinden? zaten seçici olmaya çalışıyorum ve fiyat konusuda beni birazcık zorluyo tabi :44:

Onu bilemiyorum ama sehirdisi oldugu icin olmayabilir ki zaten bu sezon nedense fiyatlari cok uygun sen yinede dene bir şansını :) arkadaslarim cok memnun cekimlerinden bende cok beğendim ustelik albümleri çok şık ve saglam yani ozellikle son cektirdigimiz albümü baya bi sakarlıgımıza maruz kaldı ama hala sağlam cok şükür :) ve benim en se digim yönü de photoshopa abanmamasi cektigi fotografin orjinal halinde ben kendimi gördüğüm de cok sasirmistim ki bu da ayri bi yetenek bana gore.. face sayfasında ki fotoğrafların cogunda imza disinda photoshop yok mesela.. zorlama kismina gelince bence bi insanin hayatinda tekrarini kolay kolay yasayamayacagi en değerli anısıdır düğünü o yuzden bi gelinliginden bi de fotografinda biraz zorlanicaksin :)

Kızlar eşim profesyonel düğün fotoğrafçısı. Bende asistanlığını yapıyorum. Çekimlere beraber gidiyoruz. Bir sorayım isterseniz Boluya gidermiyiz diye .

$IMG_6169.webp

ben gelirim::))) özelden mail adresinizi bildirirseniz yardımcı olabilirm

Eşimin arkadası bu işi yapıyor, dilersen sitesine bakabilirsin ...

Sınırsız cekim yapıyor ve albüm dısında kalan fotoğraflarıda hediye ediyor,,

Verdikleri ;

30x50 panoramik albüm
2 adet cep album
1 adet 50x60 fotograf ( cerceveli)
1 adet saat
2 adet kupa
1 adet saat
20 adet dagıtmalık fotograf
veeeeeeeeee muhtesem bir gun gecirme garantisi :))))

Merhaba Ben fotoğrafçıyım dilerseniz size yardımcı olabilirim :)

Back
X