Bomboş hissediyorum

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Aslında ne hissettiğimi de bilmiyorum ama içim çok acıyor çok ama çok sevdiğim iki kişiyi toprağa verdim onun dışında çözemediğim sorunlarım var okulum yeni bitti iş başvurusu yapmam gerekiyor ama hiçbir şey gibi bu da içimden gelmiyor nefes almakta zorlanıyorum sanki derin derin alıyorum oda yetmiyor nerdeyse bütün gün kahve kitap modundayım bir Romana hapis olabilsem içimde büyük bir boşluk var sanki hiç dolmayacak gibi hiçbir şeyden zevk alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum içimi dökmek istedim

Öncelikle başın sağolsun..Allah Rahmet etsin..Allah Sabır versin..
Bu işin bi püf noktası yok en yakınını kaybetmiş biri olarak sana tek söyliceğim acın bastırmaya çalışma için yana yana diniyor..Geçmiyor..Geçmez..Ama diniyor acı..

güzel ifade etmişsin.hayatın bir köşesine tutunmak gerek...yoksa yoook olup gidersin.

Bşıınız sağolsun öncelikle. İnsanın yakınını kaybetmesi zor, acı bilirim Allah'tan sabır diliyorum size... Yaralar kapanmaz ama kabuk bağlar. Her insanın böyle geçiş dönemleri oluyor. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim hepinize yapabilecek bir şey yok yani

Allah rahmet eylesin. Zaman herşeyin ilacı derler, acılarınız zamanla azalacaktır. Yeter ki hayata küsmeyin. Kahve kitap modu bana da en iyi gelen mod şu aralar. Çok severken mart ayında aldatıldığını öğrenip 1 ay içinde boşanan ve 2 küçük çocuğuyla küllerinden yeniden doğmaya çalışan bir kadın olarak ben de kötüyüm bu aralar. Ama dediğim gibi biraz zaman ve sabır...

Geçmiş olsun, her şey çok güzel olur inşallah bundan sonrası için

Allah insana kaldıramayacağı yükü vermiyor. 2014 yılında 7 ay içinde annemi, babamı, amcamı, halamı, en yakın 2 arkadaşımı (kanserden) kaybettim. kafayı yemek üzereydim. Rabbim sabrını da kuvvetini de veriyor. Bol bol dua edin.
Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim. İnşallah çok güzel günler görürüz size de Allah kolaylık versin

Sizinde başınız sağ olsun inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel

Öncelikle başın sağolsun Rabbim sabrını artırsın.Evladımı kendi ellerimle toprağa verdim acının büyüğü küçüğü olmaz kaybetmek acının en büyüğüdür.İlk başlarda nasıl bir acı bu nefes almak haram gibiydi ....Zaman geçti öyle ya da ben sadece acımla yaşamayı öğrendim.Hiç bir şey ilk günkii gibi kalmıyor Rabbim sabrını veriyor sınav dünyasındayız ve sınanıyoruz.Sadece sana tavsiyem yasını yaşa ağla içine atma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…