Öncelikle başın sağolsun..Allah Rahmet etsin..Allah Sabır versin..
Bu işin bi püf noktası yok en yakınını kaybetmiş biri olarak sana tek söyliceğim acın bastırmaya çalışma için yana yana diniyor..Geçmiyor..Geçmez..Ama diniyor acı..
Aynen öylegüzel ifade etmişsin.hayatın bir köşesine tutunmak gerek...yoksa yoook olup gidersin.
Geçmiş olsun, her şey çok güzel olur inşallah bundan sonrası içinAllah rahmet eylesin. Zaman herşeyin ilacı derler, acılarınız zamanla azalacaktır. Yeter ki hayata küsmeyin. Kahve kitap modu bana da en iyi gelen mod şu aralar. Çok severken mart ayında aldatıldığını öğrenip 1 ay içinde boşanan ve 2 küçük çocuğuyla küllerinden yeniden doğmaya çalışan bir kadın olarak ben de kötüyüm bu aralar. Ama dediğim gibi biraz zaman ve sabır...
Amin inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, her şey çok güzel olur inşallah bundan sonrası için
Allah rahmet eylesin. Zaman herşeyin ilacı derler, acılarınız zamanla azalacaktır. Yeter ki hayata küsmeyin. Kahve kitap modu bana da en iyi gelen mod şu aralar. Çok severken mart ayında aldatıldığını öğrenip 1 ay içinde boşanan ve 2 küçük çocuğuyla küllerinden yeniden doğmaya çalışan bir kadın olarak ben de kötüyüm bu aralar. Ama dediğim gibi biraz zaman ve sabır...
Allah insana kaldıramayacağı yükü vermiyor. 2014 yılında 7 ay içinde annemi, babamı, amcamı, halamı, en yakın 2 arkadaşımı (kanserden) kaybettim. kafayı yemek üzereydim. Rabbim sabrını da kuvvetini de veriyor. Bol bol dua edin.
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?