bombosum

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
merhaba arkadaslar.
Beni bilenler vardir aranizda o berbat evlilogimide...suan gayet normaliz tartismiyoruz bile...cunku bem artil bombosum esimlr tartiscak laf anlatacak halim dahi yok yemrk temizlik kahvalti gibi rutin isleri yapiyorum.ama artik kendimlede ilgileniyrm ojemi suruyorm.makyajimi yapiyorum.kendime gyzel gecelikler aldim..spor yapiyrm evde..kendi kendime cok mutluyum ama kendi kendime esime sanirom sahtr davraniyrm...cocuga gelicek olursak cocuk buyudukce sikintilari artiyr en ufak kizdigimda ben anneme gidicem senden nefret ediyorum diyor ki ben bu cocuga insan ustu bi caba sarfediyrm...cok seviyorm..babasi bagirsa brn susturuyrm kizma diye...gecen gun esim tatilr gidelim ama cocuguda goturelim diyip yuzume bakti ben tatol diyince mutlu oldum ama cocuk diyince gecti mutluligum niye cunku daha bir yillik evliyim ve cok stres yasadik cocugum olmadan basbasa tatile giymek isterdim..esim cocuk diyince sen bilirsin dedim...ben bombosum ya annemlede gorusmuyrm gorusmeyode dusunmuyrm..sadece icimi dokmk istedim

çocuğa neden hala sen bakıyorsun ben hala bunu çözemiyorum anası yok mu yumurtadan mı çıktı o kadında acayip işini biliyormuş..bu boşluk hayra alamet değil ki kocandan soğuyorsun işte...

çocuğa neden hala sen bakıyorsun ben hala bunu çözemiyorum anası yok mu yumurtadan mı çıktı o kadında acayip işini biliyormuş..bu boşluk hayra alamet değil ki kocandan soğuyorsun işte...
Çok iyi işini biliyor...ama dediğiniz gibi benin artık eşime karşı heyecanmda kalmadı evimi pırıl pırıl temizliyrm her gün değişik yemekler yapiyrm kendime bakiyrm artık ama eşime karşı o eski cıvıl civilligim yok

annesi hiç mi özlemiyor? hiç gitmiyor mu annesinin yanına?
eşin de tam numunelik, en azından ilk tatilinizde birlikte olun.

eşinin bu durumdan alacağı bir ders var mı hayır yok yemeği önünde yatağı istediği an hizmetinde ilk karısından olan çocuğa bakacak kadın emrinde heralde sesini çıkarmaz..ve sen gitmemekte direttin en azından sözünü tut ders çalış kpss için baktın olmuyor zamanında yazdıklarını icraate geçirirsin ...senin için üzülüyorum valla.

Anne olsa evladını zaten uzun süre bırakmaz..bu hafta sadece iki gün bizde kaldı çünkü bu hafta biraz hastalandim...esim öyle diyince bende bişey demedim ama gitmek istemiyrm

O çocuğun en cok anneye ihtiyaci var. Haftanin bes gunu orda iki gunu sizde kalablir bence makul olan bu dur ama esiniz sanirim evlenince o cocugu terk ettigini filan dusundu bilinc altinda. Zor bir durum Allah sabir versin

zaten suan ders calisiyrm calisamk istedigimide soledim bakariz dedi... Ben kavga etmek istemiyrm artık ama nasıl ders verebilirim ki

O çocuğun en cok anneye ihtiyaci var. Haftanin bes gunu orda iki gunu sizde kalablir bence makul olan bu dur ama esiniz sanirim evlenince o cocugu terk ettigini filan dusundu bilinc altinda. Zor bir durum Allah sabir versin
esim sadece vicdanını rahatlatıyor çocukla pilgilenmez aglasa bana sen bak der sustur der hshsh​

yazık size de ya, madem annesine gitmek istiyor gönderin gitsin o zaman.. işte insanın aklına hep keşkeler geliyor da o şekilde de yaşanmaz ki.. annesi ne yapıyor bu arada? hiç aramıyor mu çocuğunu?

yazık size de ya, madem annesine gitmek istiyor gönderin gitsin o zaman.. işte insanın aklına hep keşkeler geliyor da o şekilde de yaşanmaz ki.. annesi ne yapıyor bu arada? hiç aramıyor mu çocuğunu?
bu hafta biraz hastayfim iki gün kaldı bizde pek ilgili dagil desem ki çocuğu komple ben bakiyim Tamm nafakasini ver sende kalsin der öyle bi tip...hiç mutlu değilim suan az evvel ağladım valla dertlesebilechm kimseler yok içimi döküp hüngür hüngür agliyim

Bi yolunu bul çocugu gönder canım.blöf yap hasta numarası yap çocuga bulaşmasn dye gönder çocugu aklma bu geldi valla

ay kıyamam ya ağlama, ne anneymiş yahu biz 1 gün görmesek ne yedi, ne içti diye kafayı yiyoruz. gaz vermek istemem ama çok haklısın insan kendi çocuğu bile olsa arada kafa dinleme ihtiyacı hissediyor.. arkadaşın dediği gibi hasta olduğunu falan söyle gönder 1 hafta, o arada da tatil sürprizi yap eşine. emrivaki yap bakalım ne olacak..

Esin resmen Saçmalıyor. Konularını biliyorum.kimse kimsenin annesi olamaz.evet seversin çocuğu ama anne gibi değil. Eşinle oturup konuşun. Öyle takmayarak evlilik olmaz.ne kadar daha böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…