- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bu ilk uzun tatilimiz o yüzden ben istemiyrmAnlamadım hayatım çocukla tatil istemeyen sen misin eşin mi?
çocuğa neden hala sen bakıyorsun ben hala bunu çözemiyorum anası yok mu yumurtadan mı çıktı o kadında acayip işini biliyormuş..bu boşluk hayra alamet değil ki kocandan soğuyorsun işte...merhaba arkadaslar.
Beni bilenler vardir aranizda o berbat evlilogimide...suan gayet normaliz tartismiyoruz bile...cunku bem artil bombosum esimlr tartiscak laf anlatacak halim dahi yok yemrk temizlik kahvalti gibi rutin isleri yapiyorum.ama artik kendimlede ilgileniyrm ojemi suruyorm.makyajimi yapiyorum.kendime gyzel gecelikler aldim..spor yapiyrm evde..kendi kendime cok mutluyum ama kendi kendime esime sanirom sahtr davraniyrm...cocuga gelicek olursak cocuk buyudukce sikintilari artiyr en ufak kizdigimda ben anneme gidicem senden nefret ediyorum diyor ki ben bu cocuga insan ustu bi caba sarfediyrm...cok seviyorm..babasi bagirsa brn susturuyrm kizma diye...gecen gun esim tatilr gidelim ama cocuguda goturelim diyip yuzume bakti ben tatol diyince mutlu oldum ama cocuk diyince gecti mutluligum niye cunku daha bir yillik evliyim ve cok stres yasadik cocugum olmadan basbasa tatile giymek isterdim..esim cocuk diyince sen bilirsin dedim...ben bombosum ya annemlede gorusmuyrm gorusmeyode dusunmuyrm..sadece icimi dokmk istedim
Çok iyi işini biliyor...ama dediğiniz gibi benin artık eşime karşı heyecanmda kalmadı evimi pırıl pırıl temizliyrm her gün değişik yemekler yapiyrm kendime bakiyrm artık ama eşime karşı o eski cıvıl civilligim yokçocuğa neden hala sen bakıyorsun ben hala bunu çözemiyorum anası yok mu yumurtadan mı çıktı o kadında acayip işini biliyormuş..bu boşluk hayra alamet değil ki kocandan soğuyorsun işte...
eşinin bu durumdan alacağı bir ders var mı hayır yok yemeği önünde yatağı istediği an hizmetinde ilk karısından olan çocuğa bakacak kadın emrinde heralde sesini çıkarmaz..ve sen gitmemekte direttin en azından sözünü tut ders çalış kpss için baktın olmuyor zamanında yazdıklarını icraate geçirirsin ...senin için üzülüyorum valla.Çok iyi işini biliyor...ama dediğiniz gibi benin artık eşime karşı heyecanmda kalmadı evimi pırıl pırıl temizliyrm her gün değişik yemekler yapiyrm kendime bakiyrm artık ama eşime karşı o eski cıvıl civilligim yok
zaten suan ders calisiyrm calisamk istedigimide soledim bakariz dedi... Ben kavga etmek istemiyrm artık ama nasıl ders verebilirim kieşinin bu durumdan alacağı bir ders var mı hayır yok yemeği önünde yatağı istediği an hizmetinde ilk karısından olan çocuğa bakacak kadın emrinde heralde sesini çıkarmaz..ve sen gitmemekte direttin en azından sözünü tut ders çalış kpss için baktın olmuyor zamanında yazdıklarını icraate geçirirsin ...senin için üzülüyorum valla.
esim sadece vicdanını rahatlatıyor çocukla pilgilenmez aglasa bana sen bak der sustur der hshshO çocuğun en cok anneye ihtiyaci var. Haftanin bes gunu orda iki gunu sizde kalablir bence makul olan bu dur ama esiniz sanirim evlenince o cocugu terk ettigini filan dusundu bilinc altinda. Zor bir durum Allah sabir versin
ah bende bi bilsem geçen gün neree gidelim tatilde dedi gitmesekte olur dedim..hiç geceden kalmadı çünkü..benim bu evlikigede kocamada hevesim bitti...yaktım başımı resmenTatilde çocuğun ne işi varmış eski eşi baksın ona da bi zahmet ya
bu hafta biraz hastayfim iki gün kaldı bizde pek ilgili dagil desem ki çocuğu komple ben bakiyim Tamm nafakasini ver sende kalsin der öyle bi tip...hiç mutlu değilim suan az evvel ağladım valla dertlesebilechm kimseler yok içimi döküp hüngür hüngür agliyimyazık size de ya, madem annesine gitmek istiyor gönderin gitsin o zaman.. işte insanın aklına hep keşkeler geliyor da o şekilde de yaşanmaz ki.. annesi ne yapıyor bu arada? hiç aramıyor mu çocuğunu?
bu hafta biraz hastayfim iki gün kaldı bizde pek ilgili dagil desem ki çocuğu komple ben bakiyim Tamm nafakasini ver sende kalsin der öyle bi tip...hiç mutlu değilim suan az evvel ağladım valla dertlesebilechm kimseler yok içimi döküp hüngür hüngür agliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?