- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bi yolunu bul çocugu gönder canım.blöf yap hasta numarası yap çocuga bulaşmasn dye gönder çocugu aklma bu geldi valla
yok canım suan bizde değil zaten...çocuk öyle bir hal almiski yaramazlık yaptığında kizsan sen beni sevmiyorsun ben anneme gidicem diyor..yada babama solucem seni kovsun diyor yemin ederim babasindam daha fazla ilgilenip seviyorum ama sanırım büyüdükçe sorun olucakBi yolunu bul çocugu gönder canım.blöf yap hasta numarası yap çocuga bulaşmasn dye gönder çocugu aklma bu geldi valla
ben eşime daha önce demiştim bak ilk tatillerimizi başbaşa yapalım sonra bende çocuk soğuğunda zaten başbaşa kalamyacagiz ve o zaman istesende ben onuda bırakmam demistim zaten benim bu düşüncelerimn üstüme esim cocuguda goturr diyince tek kelime etmedim sen bilirsin dedim sustum..ay kıyamam ya ağlama, ne anneymiş yahu biz 1 gün görmesek ne yedi, ne içti diye kafayı yiyoruz. gaz vermek istemem ama çok haklısın insan kendi çocuğu bile olsa arada kafa dinleme ihtiyacı hissediyor.. arkadaşın dediği gibi hasta olduğunu falan söyle gönder 1 hafta, o arada da tatil sürprizi yap eşine. emrivaki yap bakalım ne olacak..
yok canım suan bizde değil zaten...çocuk öyle bir hal almiski yaramazlık yaptığında kizsan sen beni sevmiyorsun ben anneme gidicem diyor..yada babama solucem seni kovsun diyor yemin ederim babasindam daha fazla ilgilenip seviyorum ama sanırım büyüdükçe sorun olucak
eşimle uygun bi anda oturup konuşmayı düşunuyrm...ama önceki gibi degilm buaralar kendime bakiyrm kendi kendime çok mutluyumEsin resmen Saçmalıyor. Konularını biliyorum.kimse kimsenin annesi olamaz.evet seversin çocuğu ama anne gibi değil. Eşinle oturup konuşun. Öyle takmayarak evlilik olmaz.ne kadar daha böyle gider
yoo özür dilemenize grek yok ben tsk ederim...evet çok şükür ben çocuk dogurmadim...benimde tek istediğim huzur..önceden olsa kocamla kavga ederdim suan kavga dahi etmiyrmNiye bu kadar karamsarsiniz gerçekten anlamakta zorluk cekiyorum. Lütfen darilmayin boyle dedigim icin.. Ama herşey aslında siz de basliyor. Karar vermek yolun yarisidir boşuna dememisler. Ya bu şekilde yasamayi kabullenip devam edeceksiniz ki bu durumda bence şikayet etmeye de hakkiniz yok.. Ya da zor olani seçip kendinize bir hayat kuracaksiniz. Yaşamadan bilemezsiniz diye bilirsiniz evet tabii ki bilemem.. Ancak o kadar gencsiniz ki.. Coknuzuldum okuyunca. Kendinize mutlu olabileceğiniz bir yasam kurmak için o kadar çok neden var ki ( bunu sizin artik bu evliliği istemediginizi hissettiğim için yaziyorum).. Üstelik cocuginuz da yok henüz. Etrafimda kaç tane ornek var.. 2 çocukla elinde mesleği yok.. Ama huzurlu.. Çocuklarına mis gibi de bakip hayatini devam ettiriyor.. Beterin beteri vardır.. Kendinize değer verin lütfen en önemlisi.. Çok ileribgittiysem ozurdilerim..
kendidr diyor sen benden daha çok seviyorsun ilgileniyorsunuz çocukla diye...o memnun yani hayatındanEşin ne diyor bu duruma yani sen le çocuk arasndaki bu duruma
canım evlenırken adamın bır cocugu oldugunu bılıyordunmerhaba arkadaslar.
Beni bilenler vardir aranizda o berbat evlilogimide...suan gayet normaliz tartismiyoruz bile...cunku bem artil bombosum esimlr tartiscak laf anlatacak halim dahi yok yemrk temizlik kahvalti gibi rutin isleri yapiyorum.ama artik kendimlede ilgileniyrm ojemi suruyorm.makyajimi yapiyorum.kendime gyzel gecelikler aldim..spor yapiyrm evde..kendi kendime cok mutluyum ama kendi kendime esime sanirom sahtr davraniyrm...cocuga gelicek olursak cocuk buyudukce sikintilari artiyr en ufak kizdigimda ben anneme gidicem senden nefret ediyorum diyor ki ben bu cocuga insan ustu bi caba sarfediyrm...cok seviyorm..babasi bagirsa brn susturuyrm kizma diye...gecen gun esim tatilr gidelim ama cocuguda goturelim diyip yuzume bakti ben tatol diyince mutlu oldum ama cocuk diyince gecti mutluligum niye cunku daha bir yillik evliyim ve cok stres yasadik cocugum olmadan basbasa tatile giymek isterdim..esim cocuk diyince sen bilirsin dedim...ben bombosum ya annemlede gorusmuyrm gorusmeyode dusunmuyrm..sadece icimi dokmk istedim
eşimle evkenicem diye okulu birKtim suan açıköğretim uni okuyrm...çocuğun annesi çalışmiyor...evet dediğiniz gibi bej en ufak kizsan kötü ben oluyorumben burda hem sıze hem cocuga uzuldum bılmıyorum sızın kacıncı evlılıgınız ama ortada bı cocuk var o cocuga her nekdr sevapta olsa anne yerıne sız bakıyorsnuz ılerde cocuk buyudukce belkı sorun olacak baksanıza cocuk sımdıden en ufak seyd
ben burda hem sıze hem cocuga uzuldum bılmıyorum sızın kacıncı evlılıgınız ama ortada bı cocuk var o cocuga her nekdr sevapta olsa anne yerıne sız bakıyorsnuz ılerde cocuk buyudukce belkı sorun olacak baksanıza cocuk sımdıden en ufak seyde babama derım kovsun dıyomus aldıgınız sorumluluk cok buyuk galıba unıv mezunusun bence o cocugu annesıne yolla o baksın o kızsada sevsede suc olmaz ama senın suc olurr esınle konuss cocuk gıdınce sende kps ye calıs yadaa gır guzel bı işee hem kafan dagılır hem belkı evlılıgın duzene gırer degısık b hal alır bu arada cocuk kac yasında annesı calısıyormu
e babama derım kovsun dıyomus aldıgınız sorumluluk cok buyuk galıba unıv mezunusun bence o cocugu annesıne yolla o baksın o kızsada sevsede suc olmaz ama senın suc olurr esınle konuss cocuk gıdınce sende kps ye calıs yadaa gır guzel bı işee hem kafan dagılır hem belkı evlılıgın duzene gırer degısık b hal alır bu arada cocuk kac yasında annesı calısıyormu
ben eşimle evlenicem diye okulu bıraktım suan açıköğretim okuyrm.annesi calismiyr...evet dediğiniz gibi ben en küçük bağırsak hemen tavır alıyor da hep böyle değildi bir süredir bana karşı böyle tavır aldı cocikben burda hem sıze hem cocuga uzuldum bılmıyorum sızın kacıncı evlılıgınız ama ortada bı cocuk var o cocuga her nekdr sevapta olsa anne yerıne sız bakıyorsnuz ılerde cocuk buyudukce belkı sorun olacak baksanıza cocuk sımdıden en ufak seyde babama derım kovsun dıyomus aldıgınız sorumluluk cok buyuk galıba unıv mezunusun bence o cocugu annesıne yolla o baksın o kızsada sevsede suc olmaz ama senın suc olurr esınle konuss cocuk gıdınce sende kps ye calıs yadaa gır guzel bı işee hem kafan dagılır hem belkı evlılıgın duzene gırer degısık b hal alır bu arada cocuk kac yasında annesı calısıyormu
bencil değilim.ayrıca esim takdir edilecek bir baba değil sayemde çocuğuyla ilgileniyor..ilk zamanlar hiç tahammülü bile yoktu ben yazık bak senin evladin o diye diye bi hal oldumcanım evlenırken adamın bır cocugu oldugunu bılıyordun
zorlugunuda hesaba katman gerekıyordu
adamı taktır ettım soyle kı ;
adamlar evlenınce cocugu unutup yenı esıyle yenı hayat kurup gecmısı unutuyor
cocugun annesı bunu tek basına yapmadı ya babası elbette kı cocuguda tatıle goturecek vs
cocugu kıskanmaman gerek bencıl davranıyorsun
...
ama ara sıra annesıde almalı cocugu kocanla konusup ortak nokta bul
ama kocan aılesıne duskun bır baba taktır ettım
olmadı psıkolaga gıdınbencil değilim.ayrıca esim takdir edilecek bir baba değil sayemde çocuğuyla ilgileniyor..ilk zamanlar hiç tahammülü bile yoktu ben yazık bak senin evladin o diye diye bi hal oldum
esim benden bekliyor bütün çabayı yuvayi dışı kuş yapar sözünü farklı anlamış herhalde eşimolmadı psıkolaga gıdın
ve ılıskı ıcın cabalamasını soyle bence konusun adamlada
nahuzurgerek, post: 36602237, member: 568894"]yoo özür dilemenize grek yok ben tsk ederim...evet çok şükür ben çocuk dogurmadim...benimde tek istediğim huzur..önceden olsa kocamla kavga ederdim suan kavga dahi etmiyrm
Annesi kocasının tarafını tutuyormuş da ondan görüşmüyor konu sahibesi.Ailenizle evliliginiz yuzunden mi gorusmuyorsunuz? Bir de yazarken biraz daha ozenli olsaniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?