- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
mutluluklar diliyorum maşallah çok güzel bir çift olmuşsunuz bende yeniyim buralarda ve malum araştırma fikir içindeyim lakin ; kurabiyelerinizi nasıl yaptınız bilhassa isim yazma işi falan o hale nasıl geldi pasta malzemesi satan yerlerden mi temin ettiniz bütün içeriği
Mutluluklar dilerim çok güzel görünüyor her şey. Benim merak ettiğim kurabiyelerin üzerindeki yazıyı nerede yaptınız ya da yaptırdınız? 1,5 ay kadar sonra benimde sözüm olacak kısmetse böyle bir şablon arıyorum da. :)
Çok teşekkür ederim :) Yazıyı harf kaşesiyle yaptım. Google'a kurabiye harf kaşesi yazarsanız ordan görebilirsiniz :))Hayırlı olsun simdiden :))
Çok teşekkür ederim öncelikle..Kurabiyelerimin tarifini internetten şeker hamurlu kurabiye tarifi diye yazarak bulabilirsin. İsim yazmak içinde harf kaşeleri var pasta malzemeleri satan yerlerde satılıyor. Ben bütün malzemeleri Eminönündeki nüans pastacılıktan aldım. Yalnız kurabiyenin hamurunu tutturmak biraz zor yani ilk denememde hamur tutmadı 2.denememde tutturabildim. Sonra onları paketledim. Herkes çok bayıldıı sende deneyebilirsin yakınlarda sözün varsa cnm
rica ediyorummallah tamamina en güzel şekilde erdirsin inşallah...hmm tarif kolay bulmak ama denenmiş olması da önemli . harf kaşeleri güzel miş ben kayseride yaşıyorum burada da bulurum heralde bende kendim yapmak istiyorum :109: .. inşallah söz de yaza olacak gibi :103:
Pardon :))) Onları photoshopta yaptım cnm sonra da printer'dan çıkarttım :)
Yapımı gerçekten çok eğlenceli hele kendine yapıyo olunca cok daha eglenceli bi hal alıyor :) Canım kayseri de bulamazsan da internet siteleri var pasta malzemeleri satan yerlerin ordan kargoyla getirttirebilirsinHayırlı olsun simdiden
bizde telaştan unuttuk çikolatayı annem misafirler giderken getirdi öyle ikram ettik.D
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah
benim merak ettiğim magmetleri yani buzdolabı süslerini nasıl yaptığınız? benimde inş yakında sözüm var ve bende magnet üzerine resmimizi falan yapmak istiyorum tabi para harcamak yerine kendim yapayım istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?