- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Mozartella
ayrımcı işte ortada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığını anlatmayı seven biri mi amneanneniz?
Öyle geldi bana.
Yok öyle biri değil. O yüzden şaşırdım ya zaten kuzenime askerde yardimci olduğuna.
Aslında benimle dertlesmeyi sever. Yengem icin ev idaresini bilmiyor diye dert yanar.Ama yardimci olmaktan da geri kalmaz
Sizin muhtac oldu mu acaba?Dayiniz erkek cocuk oldugu ve ona yakin oturdugu icindir. Benzer durum bizde de var cunku. Siz yatip kalkip dua edin anneanneniz kimseye muhtac olmasin.
Evet tum imtiyazlar oğullara tanınır. Oğullar okutulur, el üstünde tutulur.Tipik eski insan mantığı işte. Oğulları kıymetli.
Suan muhtac olunacak bir durum olmadi daha ama birsey oldugunda hemen annemi cagiriyorlar. Elhamdulillah bizim durumumuz iyiydi ama teyzem cok sikinti cekti.Sizin muhtac oldu mu acaba?
Evet bizim de teyzemle annem gidip evini baştan aşağı temizliyorlar. Yine de bi rahat edemedim, yardımcım yok gibi şeyler söylüyormusSuan muhtac olunacak bir durum olmadi daha ama birsey oldugunda hemen annemi cagiriyorlar. Elhamdulillah bizim durumumuz iyiydi ama teyzem cok sikinti cekti.
Sonuna kadar katılıyorumParasini dayin yer,hasta olursa,yatalak olursa annen bakar.Türkiye düzeni.
Ben ananemden gormedm boylr birşey Hatta ben biyana dünya bi yana onun için bende onu ayrı severim ama bizim toplumumzda malesef erkek çocuk ve torunlar ön planda ne yazikkiMerhaba hanımlar. Geçenlerde ananeme gittim. Severim kendisini. Onun da beni sevdiğini düşünürüm. Evleri iki katli, üst katında dayım oturuyor. Dayım bir süre çalışmadı. Bu süre zarfında ananem destek oldu. Şu an çalışıyor. Halen daha gelir, para ister. Alışkanlık oldu haliyle. Ananem bu durumdan bazen rahatsızligini dile getirir ama içten içe memnun olduğunu düşünüyorum ben.
Neyse geçen gittim. Dayimın 2 oğlu var. Küçüğü liseyi zar zor bitirdi. Ananem buna "bak oğlum üniversiteye git,dershaneye gondereyim seni,parasi ne kadarsa vereyim, bak abine de askerdeyken para gonderdim,askerliğini yaptirdim"diyor. Çocuk da öyle siritiyor,Üniv. falan umrunda degil yani. Ben de öğretmen olduğum için anane ne dershanesi artık okullarda kurs veriliyor ücretsiz dedim. Buraya kadar her şey normal değil mi? Ama ben bayagi bir alindim çünkü ben üniversiteyi kazandım, kara kara nasıl okuyacağımi düşündüm maddi sikintilarimizdan dolayi. Hiçbir şekilde destek olunmadi bana. İkinci ogretimdim, annemin ilk harç parasini ne zorluklarla denklestirdigini biliyorum. Oyle işte. (Bu arada ananem tabi ki oğluna da torunlarina da yardimci olacak o kısım yanlış anlaşılmasın lutfen)
Aslında biz de çok iyi anlaşıriz. Dertlesir benimle,seninle kahvaltı yapmayı çok seviyorum, daha sık gel vs der ama erkeklere karşı daha zayifBen ananemden gormedm boylr birşey Hatta ben biyana dünya bi yana onun için bende onu ayrı severim ama bizim toplumumzda malesef erkek çocuk ve torunlar ön planda ne yazikki