arkadaşlar ben neredeyse bi ayın sonundayım şimdilik dolgunluk var iki kutu almıştım onuda kullanıcam. tamamen bitkisel olduğundan deneyeyim dedim. ben umutluyum zaten bi işe karamsar başlarsan baştan kaybedersin. hatta şimdilik dolgunluktan bile çok memnunum buna bile değerdi:)))))))))))))))))
çok sevindim adina canim :)))) umarim kalici olur :)))))))))))))
ins buyur canim çorekotu yagiylada masaj yap daha çabuk buyur :))))))))
inş cnm ya:) bakalım iki ay daha kullanmayı düşünüyorum. ama yağ bezlerini genişletiyo ordan kilo almanı sağlıyo bi bakıma. kalıcı olacağını umuyorum. ikinci ay sonundada yorumlarımı yazarım canım)
evet canım inşaallah onuda yapıcam ben genelde hiç bir şeyi düzenli yapamam ama bunda mecburum artık evlilik var işin sonunda rezil olmak istemiyorum valla.. eyvahedigeldismile
Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.. Eşlerimizin beğeneceğimi gibi olsunda zaten bu kadar çaba onlara güzel gözükmek.. bide özgüven çok güzel birşey tabi.. önceden ben her erkek büyük göğüs sevmez diye inanıyordum ama artık inanmıyorum ne yazıkki ondadan da baya kafama taktım.. mafoldumben
bide bakıyorum millete kocaman kocaman offfffff... İnşaallah bizimkilerde büyür inşaallah yaaa.. senağlama senağlama senağlama
ins canim hepimizin hem gonlune gore hem eslerinin gonlune gore olur ama olmazsada ben kendimi aman o sanki çok mu mukemmel benim goguslerim kuçuk olabilir ama gayet de guzelim diye avutuyorum :)))))))))))))))))))))))))delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?