bontavi gögüs geliştirici hap

benimde ayni ama simdi avucumun içinden tasmaya basladi ve 75 dar geliyor aslinda sirtim çok zayif ondan 80 bile bende mukemmel durcak gibi ama deniyorum iste 80 oluncada dolgulu giyicem zaten :)))))

arkadaşlar ben neredeyse bi ayın sonundayım şimdilik dolgunluk var iki kutu almıştım onuda kullanıcam. tamamen bitkisel olduğundan deneyeyim dedim. ben umutluyum zaten bi işe karamsar başlarsan baştan kaybedersin. hatta şimdilik dolgunluktan bile çok memnunum buna bile değerdi:)))))))))))))))))

Arkadaşlar bontavi kullanan arkadaşlara çok önemli bi sorum var.. kızlar acaba kutunun üstünde jelatin (gelatin) yazıyor mu içindekilerde felan.. lütfen bu konuda beni bilgilendirin.. ona göre bende alıcam düğünüm çok yaklaştı birşeyler yapmam lazım...

jelatin sadece domuzdan yapilmaz canim turkiyede kullanilan koyundan yapiliyo olmali

çok sevindim adina canim :)))) umarim kalici olur :)))))))))))))

kızlar yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim yaa.. olumunekankayizsmile gerçekten olmadığına çok sevidim jelatinin .. :sm_cool: haklısınız sığırdan felanda yapılıyor ama ne bileyim içim rahat etsin dedim.. ondan alamıyordum.. ama çok sevindim şimdi yaa hemen alıcam... kaydirigubbakcemile5 inşaallah bende de işe yarar.. büyümesi lazım acil bunların offff.. :a015:

ins buyur canim çorekotu yagiylada masaj yap daha çabuk buyur :))))))))

çok sevindim adina canim :)))) umarim kalici olur :)))))))))))))

inş cnm ya:) bakalım iki ay daha kullanmayı düşünüyorum. ama yağ bezlerini genişletiyo ordan kilo almanı sağlıyo bi bakıma. kalıcı olacağını umuyorum. ikinci ay sonundada yorumlarımı yazarım canım)

ins buyur canim çorekotu yagiylada masaj yap daha çabuk buyur :))))))))

evet canım inşaallah onuda yapıcam ben genelde hiç bir şeyi düzenli yapamam ama bunda mecburum artık evlilik var işin sonunda rezil olmak istemiyorum valla.. eyvahedigeldismile
Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.. Eşlerimizin beğeneceğimi gibi olsunda zaten bu kadar çaba onlara güzel gözükmek.. bide özgüven çok güzel birşey tabi.. önceden ben her erkek büyük göğüs sevmez diye inanıyordum ama artık inanmıyorum ne yazıkki ondadan da baya kafama taktım.. mafoldumben
bide bakıyorum millete kocaman kocaman offfffff... İnşaallah bizimkilerde büyür inşaallah yaaa.. senağlama senağlama senağlama

bende gelişmeleri dört gözle bekliyorum canım inşaallah tam gönlüne göre olur da kurtulursun bu sıkıntıdan.. gerçi Allah güzelliğiyle beraber sağlıkda versin.. umarım çabanın karşılığını görürüsn.. bende alıcam inşaallah bir hafta içinde.. bakalım bende nasıl bi etki yapacak..:kedi:

küçücüktü benimkiler biraz büyümesi bile moral oldu:) ama ikinci kutudan sonra tam etkisini gösteriyo diyolar. bakalım umarım seninde istediğin gibi olur cnm)

ins canim hepimizin hem gonlune gore hem eslerinin gonlune gore olur ama olmazsada ben kendimi aman o sanki çok mu mukemmel benim goguslerim kuçuk olabilir ama gayet de guzelim diye avutuyorum :)))))))))))))))))))))))))delikafadulden

haklısın canım aslında sonuçta kimse mükemmel değil.. hem sevecek olan insan 3 cm in 5 cm in lafını ediyorsada zaten gerçekten sevmiyordur dimi yani.. Allah korusun öyle insanlarla karşılaşmayız inşaallah.. insan birazda kendine güveni gelsin diye istiyor. yani ne bileyim daha rahat davranırız o zaman yaaa.. :1rolleyes: gerçi yine Allaha şükür çirkin değiliz yanii.. kaydirigubbakcemile2

ya arkadaşlar bu ilaçlar sonra başınıza dert açmasın.ne biliim allah korusun.bende çok istiyorum ama çörek otu yağıyla başlamak istiyorum.korkarım ben böyle ilaç felan.fibrokistleri olanlar kullanabilirmi bu ilacı?CADIARZU

canım inşaallah kötü birşey çıkmaz ne diyelim.. denemek zorundayım ben düğünüm var çünkü.. ama snein özel durumunu bilemiycem canım sen araştırmadan kullanma bence..

içeriği bakımından bi sakıncası yok çok yararlı şeyler. ama estetikçiler bu tür ilaçlar büyütürse korkun diyor. fazla östrojen salgılattığı için göğüs kanseri riskini arttırır tek çare silikon falan diyorlar. belkide işleri açılsın diye bilemicem:) sonuçta bu bitkileri günlük hayattada kullanabilirz. bontavinin içeriğinde sakıncalı bişe olmadığı için deneyeyim dedim. illa kanser yapacak diye bişe yok. olma şansı varsa riskini arttırıyor işte kızlar...

içlerinde yazan şeylerin hgerçek olduğuna eminmsniz? sağlık bakanlığı onayı fln hç bşyi yok ani büyütme yüzünden kanser riski çok fazla sizce güzellik uğruna bu riske grmeye değer mi? ben çörek otu yağı kullanıyrum çok memnununm size de öneririm ama kimyasal şeylere kesinlikle karşıyım helede sağlık bkanlığı onaysız maddelere karşıyım.

canım sağlık bakanlığından onaylı benim bildiğim ben müşteri hattını aramıştım ordaki görevli söyledi bakanlıktan onayı varmış.. merdiven altı üretim gibi birşey değil ki..

silikonda gelince bence asıl silikon kanser yapma riski var sonuçta vücüduna sonradan sentetik birşey ekliyorsun bence o daha sağlıksız.. bu sadece bitkilerlerden oluşuyor o kadar.. ama tabi yinede hiç bir şey için kesin konuşamayız. sonuçta genleriniz de aileden gelen bir şeyler varsa hiç bir şey yiyip içmeseniz de yine başınıza gelebilir Allah korusun.. Allah sağlık sıhat versin hepimize ne diyelim kızlar..

mafoldumben
ins canim hepimizin hem gonlune gore hem eslerinin gonlune gore olur ama olmazsada ben kendimi aman o sanki çok mu mukemmel benim goguslerim kuçuk olabilir ama gayet de guzelim diye avutuyorum :)))))))))))))))))))))))))delikafadulden

yaa kızlar corek otu yagı nasıl hazırlanıyo ve gunde kac kez masajla falanmı suruluyo sız yını halınıze sukredın benımkılerı ben goremıom eskıden buyuktu ama cocuk aldırma ve dogumlardan sonra gıttı ınanın cok mutsuzum psıkolojım bozuldu sanırım bana bu haplar olmaz cok cok kucuk oldugundan ne kadar buyur benım ısımı sadece sılıkon cozer ama onada maddı durumum yok 2 bıne bulsam borcla falan yaptırırdım varmıdır 2 bın 2500 e yapan yerler sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…