canım sağlık bakanlığından onaylı benim bildiğim ben müşteri hattını aramıştım ordaki görevli söyledi bakanlıktan onayı varmış.. merdiven altı üretim gibi birşey değil ki..
silikonda gelince bence asıl silikon kanser yapma riski var sonuçta vücüduna sonradan sentetik birşey ekliyorsun bence o daha sağlıksız.. bu sadece bitkilerlerden oluşuyor o kadar.. ama tabi yinede hiç bir şey için kesin konuşamayız. sonuçta genleriniz de aileden gelen bir şeyler varsa hiç bir şey yiyip içmeseniz de yine başınıza gelebilir Allah korusun.. Allah sağlık sıhat versin hepimize ne diyelim kızlar..
içlerinde yazan şeylerin hgerçek olduğuna eminmsniz? sağlık bakanlığı onayı fln hç bşyi yok ani büyütme yüzünden kanser riski çok fazla sizce güzellik uğruna bu riske grmeye değer mi? ben çörek otu yağı kullanıyrum çok memnununm size de öneririm ama kimyasal şeylere kesinlikle karşıyım helede sağlık bkanlığı onaysız maddelere karşıyım.
canım sağlık bakanlığı onaylı değil. tarım bakanlığı onaylı. buda demek oluyorki içeriği yüzde yüz bitkisel. sadece işe yarayıp yaramadığını test etmemişlerdir. ayrıca araştırdım yani araştırmadan böyle bişeye nasıl kalkışalım her göğüs büyütür denene atlamıyoruz:) içeriğindeki bitkiler zarar verebilir bu tür ilaçlarda. araştır tek tek bu bitkileri. içinde keçiboynuzu var annem onu karaciğeri için yiyor. bildiğimiz tarçın var. polen var ki bunu kızlar göğüs büyütmek için yoğurda koyup yiyor. sonra karanfil ve kebabiye var bunlarında bi zararını görmedim.zaten şeffaf kapsül içinde. kapağını ilk açtığında tarçın kokusu geliyor bariz bi şekilde. içindeki toz halinde olan bitkileri görebiliyorsun. ama ihtyacın yoksa kullanma tabi en güzeli
canım tabi inşaallah bi zararı olmaz Allah zor durumda bırakmasın.. çok zor durumda kalıp mecburen silikon taktıran arkadaşlarda vardır inşaallah kimseye bi zararı olmaz... ne silikonun nede bu ilaçların.. tabi kendini mevbur hissetmiyorsun çokta ihtiyacın yoksa kullanmamak en güzeli..
gerard bir beden büyütmssün işte daha ne canım?,
iyi akşamlar kızlar bontavi keçiboynuzlu bitkisel karışım kapsüllerim geldi yemekten sonra bir adet içicem bakalım etkisini nekadar zamanda gösterecek yada etki gösterecek mibilmiyorumkismile
benmkiler füze gbi de bn braz yuvarlak olsun istyrum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?