bontavi gögüs geliştirici hap

silikonada vcüda alınan yabncı maddelerede karşıyım açıkçası umarım bi zararı olmaz bnde doğal yntemlrle bir beden büyüttüm

canım sağlık bakanlığı onaylı değil. tarım bakanlığı onaylı. buda demek oluyorki içeriği yüzde yüz bitkisel. sadece işe yarayıp yaramadığını test etmemişlerdir. ayrıca araştırdım yani araştırmadan böyle bişeye nasıl kalkışalım her göğüs büyütür denene atlamıyoruz:) içeriğindeki bitkiler zarar verebilir bu tür ilaçlarda. araştır tek tek bu bitkileri. içinde keçiboynuzu var annem onu karaciğeri için yiyor. bildiğimiz tarçın var. polen var ki bunu kızlar göğüs büyütmek için yoğurda koyup yiyor. sonra karanfil ve kebabiye var bunlarında bi zararını görmedim.zaten şeffaf kapsül içinde. kapağını ilk açtığında tarçın kokusu geliyor bariz bi şekilde. içindeki toz halinde olan bitkileri görebiliyorsun. ama ihtyacın yoksa kullanma tabi en güzeli

bnmde ihtycım var ama doktrlr fln kullanmyın gbi uyrılrda bulunuyr güzelşym derken sağlıma bşy olmasından endişelndm o kdr bnde okudum içindeki maddelri bya arştrma yapmıştım bnde bnu da okumuştum ama hala emin değilim zararının olup olmadığı knusunda tüm doğal yöntemleri deniycem çaresiz kalırsam bkıcam duruma sadce endişelndm sağlık açısından :kedi:

canım tabi inşaallah bi zararı olmaz Allah zor durumda bırakmasın.. çok zor durumda kalıp mecburen silikon taktıran arkadaşlarda vardır inşaallah kimseye bi zararı olmaz... ne silikonun nede bu ilaçların.. tabi kendini mevbur hissetmiyorsun çokta ihtiyacın yoksa kullanmamak en güzeli..

slikon taktrmyıda pek dşünmyrum amn napalım ya büymysa büyümyo sağlık olsnn canımız sağlsun zemuszemus

çok güzel söylemişsiniz. zor durumda kalmayan kimse uğraşmaz ki göğüs konusunda bu kadar. silikon taraftarı olmayan birisiyim. ancak özgüven ve kendini iyi hissetme adına yapılır. zaten hepimiz bu amaçla bunu yapıyoruz. bizi anlamk çok da zor değil
bontavi işe yarar inş. olumunekankayizsmile

hadi bakalim kullananlarin yorumlarini bekliyorum :)))) ise yariyomu acaba :)))))

normal gogus etrafina yedirerek suruyoruz yalniz çok fazla yag kullanmana gerek yok az bi miktar dok ve yedir goguslerine her tarafin ince bi tabaka halinde yaglandigindan da emin ol

saol canım pekı gunde kac kez ve masaj yapıyormuyuz vede gozeneklerın acılması ıcın sıcak dus falan gerekıyomu gerekmıyosa bı sonrakı uygulamadan once gogsu sılıyormuyuz tesekkurler

bıde aktardamı satılıyo senınkının bı markası varmı yanı adı bende ondan alayım surdukten sonra beklemeden kıyafetımızı gıyebılırız demı cok soru sordum farkındayım bıraz detaycıyım

fatale yanıtlyna kdr bnde yanıtlyim sorunu bnde çörek otu yağı kullanıyorum 29 gündr fatale sayesnde bşldım yani onun yorumlrını okudum.marka önemli değil yağda bnce ama benm markasını söyliyim mecitefndi bn sürdükten snra bol bi tane tişörtüm var onu gyiyorum sütyen takmıorum raht raht büyüsünler die sırnaşık şey ben yatmdan önce her göğüsüm için 100 tane daire çiziyorum sadce yatmadan önce yapıyorum bu kdr

ben bunun kilo aldırıcısını aldım arkadaşlar, şöyle bi 4-5 kilo almam gerek, onu alırsam otomatikman az biraz büyür diye bekliyodum... bi hapa 70 milyon verince bizimkiler demediğini bırakmadı.. başta düzenli kullandım gibi ama sonra çok soğudum bıraktım... hiçbir etkisi olmadı haliyle.. düzenli kullansam da yarayacağını pek düşünmüyorum açıkçası. bu ürün için de benzer kanaatteyim( kullanıcı yorumlarını merak ediyorum yine de... memnun olan var mı?

bontavilerim bugün geliyor :) hadi hayırlısı kullanıp memnun olanlardan biride ben olurum inş. arkadaşlar içindeki bitkileri araştırdım hiçbirinin yan etkisi yok ama içine katkı maddesi falan koydularsa bilemiyorum ama olsaydı heralde tarım ve köy işlerinden %100 bitkisel onayı almazdı.ben bugün itibariyle göğüslerimi ölçtüm attanda tam göğüs ucundanda 75cm geldi benimkinde hiç fark yok yorumlarınızı bekliyorum ohaoldumsmile

iyi akşamlar kızlar bontavi keçiboynuzlu bitkisel karışım kapsüllerim geldi yemekten sonra bir adet içicem bakalım etkisini nekadar zamanda gösterecek yada etki gösterecek mibilmiyorumkismile

iyi akşamlar kızlar bontavi keçiboynuzlu bitkisel karışım kapsüllerim geldi yemekten sonra bir adet içicem bakalım etkisini nekadar zamanda gösterecek yada etki gösterecek mibilmiyorumkismile

göstericek büyük ihtimalle boshayallersmile

bir de yanlış ölçmüşsündür alt dediğimiz göğsün bitiş kavisinin altı, üst: göğüs ucuna değdirerek çevresi. az da olsa fark çıkması lazım vücut omuzlara doğru genişliyor ya...

benmkiler füze gbi de bn braz yuvarlak olsun istyrum :kedi:

Aynı füzelerden bende de var daha dik ve yuvarlak dursun istiyorum. Bu amaçla bontavi ve türevlerini kullanan varsa sonuçları yazar mı? Yuvarlayalım derken gülleye dönmesinler de daha da büyüyüp kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…