Bonzai

Nunuco

Aslan🦁
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Eylül 2015
861
1.230
113
Merhaba arkadaşlar..
Eşimin bir akrabası var 23 yaşında ve malesef bonzai kullandığını öğrendik. Askerden öncede varmış son bi kaç aydır da sıklaşmış. Düşüp bayılıyo kendini kaybediyo. Aradan 1-2 gün geçince hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edebiliyo.
Ailesi tedavi ettirmek istiyo ama hastaneler,amatem bölümü hastanın kendi gelmesi lazım diyo. Gencecik çocuk ailesinin gözü önünde eriyo bitiyo. Annesi ne zaman görsem ağlıyo. Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bi bilgisi olan yardımcı olabilecek biri var mı ?
Lütfen bi akıl verin.. Şimdiden teşekkür ederim.

Allah herkesin coluguna çocuğunu kötü alışkanlıklardan korusun. Allah ıslah etsin.

Ailesi ne kadar zorlasa da kişinin kendi istegiyle olabilecek bir şey bu. Son zamanlarda ne kadar arttı kötü alışkanlıkları olanlar.

Allah yardımcıları olsun.Önce bir psikoloğa götürmek daha kolay olabilir ya da eve psikoloğu çağırmak ilk etapta sonrasında o onu ikna edecektir

:cry:allahım çok üzülüyorum genç yaşta hayatlarını karartıyorlar..Aslında uyuşturucu bi iğne vurup ampulansla alıp hastaneye götürseler olur

O hallerini video ya çekip izletseniz belki ikna etmede faydalı olur yoksa başka türlü olmuyo kendinin bırakması lazım

Merhaba arkadaşlar..
Eşimin bir akrabası var 23 yaşında ve malesef bonzai kullandığını öğrendik. Askerden öncede varmış son bi kaç aydır da sıklaşmış. Düşüp bayılıyo kendini kaybediyo. Aradan 1-2 gün geçince hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edebiliyo.
Ailesi tedavi ettirmek istiyo ama hastaneler,amatem bölümü hastanın kendi gelmesi lazım diyo. Gencecik çocuk ailesinin gözü önünde eriyo bitiyo. Annesi ne zaman görsem ağlıyo. Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bi bilgisi olan yardımcı olabilecek biri var mı ?
Lütfen bi akıl verin.. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Maalesef bir çözüm için yazmadım ama akrabımız olan 26 yaşındaki genç bu bonzainin etkisi ile intihar etti geçen sene :( Bir çözüm bulmak lazım gerçekten. Çok üzüldüm.

Back
X