- Konu Sahibi bbaarrbbii
Arkadaşlar ameliyat olucam burun estetiği ve iki doktor arasında kaldım yardımcı olun lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ameliyat olucam burun estetiği ve iki doktor arasında kaldım yardımcı olun lütfen
Ben korkuyorum açıkçası yiğit bey çok meşgul ve çok sornaya tarih veriyor bora bey 1 hafta sonraya verdi pZt ameliyat olucam inşallah pişman olmam:)
3.000 dedi ama hiç fiyatta konuşmadık belki pazarlık olabiyordur ben çok kararsızım gerçekten çok zor bir ameliyatmış bide benim önden çok güzel burnum sadece yandan kötü umarım güzel olur
Gercekten zorlu bi süreç bende kararsızım bora beye isteğini soyleyebilirsin ama Yigit bey iletişim sıfır güzel olur inşallah canım bende ne yapicagimi bilmiyorum
kızlaar bende ikisiylede görüştüm..yigit bey mr a gönderdı ılk olarak.4 ay sonrasına randevu verdıler kı bu amelıyat tarıhı bıle degil.ama bora bey her pazartesı bana uygun dedi .bende 2 hafta sonra bır sorun cıkmazsa bora beye amelıyat olcm :)
Ben ekolde cekildim muaynede oldum ertesi gunude yigit beye goturdum marta gun verdi zaten ikisi arasinda kalmistim kararsizlik devam ediyor birqzda para biriktirdim hayirlisi artik
Canım albümüme bakabilirsin fikir olsun en azından.