Bora karaali mi ,yiğit özer tiftikçioğlumu

Arkadaşlar ameliyat olucam burun estetiği ve iki doktor arasında kaldım yardımcı olun lütfen

Bende ikisinede muayne oldum.yigit bey marta verdi amelyat gunu bora bey de hemen dedi ama para yonunden onada olmadim biraz biriktirdim bakalim kararsiz kaldim bende.yigit beye yeni bi arkadas oldu bugun bandaji cikti onun resmine bakim karar vericem amelyatin basindan beri herseyi anlatti saolsun doktora ulasmak cok zor birde yogun zaten.aceleyle olsun istemiyorum bikere olsun tam olsun.

Ben korkuyorum açıkçası yiğit bey çok meşgul ve çok sornaya tarih veriyor bora bey 1 hafta sonraya verdi pZt ameliyat olucam inşallah pişman olmam:)

Ben korkuyorum açıkçası yiğit bey çok meşgul ve çok sornaya tarih veriyor bora bey 1 hafta sonraya verdi pZt ameliyat olucam inşallah pişman olmam:)

Insallah istediginiz gibi olur bora beyin cok hastasi var sayfada gelismelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim fiyat olarak ne kadar istedi sizden.

3.000 dedi ama hiç fiyatta konuşmadık belki pazarlık olabiyordur ben çok kararsızım gerçekten çok zor bir ameliyatmış bide benim önden çok güzel burnum sadece yandan kötü umarım güzel olur

3.000 dedi ama hiç fiyatta konuşmadık belki pazarlık olabiyordur ben çok kararsızım gerçekten çok zor bir ameliyatmış bide benim önden çok güzel burnum sadece yandan kötü umarım güzel olur

Gercekten zorlu bi süreç bende kararsızım bora beye isteğini soyleyebilirsin ama Yigit bey iletişim sıfır güzel olur inşallah canım bende ne yapicagimi bilmiyorum

Gercekten zorlu bi süreç bende kararsızım bora beye isteğini soyleyebilirsin ama Yigit bey iletişim sıfır güzel olur inşallah canım bende ne yapicagimi bilmiyorum

kızlaar bende ikisiylede görüştüm..yigit bey mr a gönderdı ılk olarak.4 ay sonrasına randevu verdıler kı bu amelıyat tarıhı bıle degil.ama bora bey her pazartesı bana uygun dedi .bende 2 hafta sonra bır sorun cıkmazsa bora beye amelıyat olcm :)

kızlaar bende ikisiylede görüştüm..yigit bey mr a gönderdı ılk olarak.4 ay sonrasına randevu verdıler kı bu amelıyat tarıhı bıle degil.ama bora bey her pazartesı bana uygun dedi .bende 2 hafta sonra bır sorun cıkmazsa bora beye amelıyat olcm :)

Ben ekolde cekildim muaynede oldum ertesi gunude yigit beye goturdum marta gun verdi zaten ikisi arasinda kalmistim kararsizlik devam ediyor birqzda para biriktirdim hayirlisi artik

Ben ekolde cekildim muaynede oldum ertesi gunude yigit beye goturdum marta gun verdi zaten ikisi arasinda kalmistim kararsizlik devam ediyor birqzda para biriktirdim hayirlisi artik

evet parası devlete göre daha fazla.inşalla hepimiz çook memnun kalırız sonuçlardan :)

Kızlar 3 şubatta ameliyat oluyorum bende tugbacım harika olmuş gerçekten kızlar ben çok korkuyorun açıkçası ameliyat naısl olur sonraki süreç nasıl geçer burnum nasıl olur çünkü burnum güzel hatta herkes sakkn ameliyat olma diyor sadece yan profilden kötü duruyor burnum tek sıkıntım o:(

Arkadaşlar ben de burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ufuk Bilkay, Bora Karaali, Cemil Tugay ve Can Kopal çok bahsi geçen, memnun olunan isimler. Hafif kemerli, ucu aşağı doğru olan ve yine ucu etli bir burnum var. Kimi tavsiye edersiniz?

muayene ücretsiz diye biliyorum randevu alıp gitmen yeterli ama bilgisayardan resimlerde photoshola oynama yapmaz

Back
X