Kızlar ameliyat oldum ve 3.günüm tamponlarım çıktı ama burnumdan hiç nefes alamıyorum. Nolur bunun normal olduğunu söyleyin çok kötüyüm. Burnumun güzelliğini hiç düşünemiyorum. Hiç nefes alamıycam bidaha ameliyat olmak zorunda kalırım korkusu çok kötü. Allahım burnumun içi kan ve tıkalı. Kuruyan kanları solisyonu sıkıp temizleyemiyorum. Burnuma solisyonu sıkınca sonuna kadar gitmiyor. Et'im mi şiş yoksa sıkıntım mı var
Cok gecmis olsun suan cok kanlar ve dikisten nefes alamiyorsun sanirim canim badem yagi ve bepanten surduklerini duymustum bi aristir istersen bende bora beyi dusunuyorum ne gibi sorunlarin vardi resmini gormem mumkunmu cok kararsizim benim adresim hg_aytekin38@hotmail.com saglicakla kal canim
Canım ağrım olmadı çok şükür. Sadece şuan burnumdan nefes alamamak beni rahatsız ediyo. Cnm albüm yapıcam bak istersen ama ben çok şiştim morarma çok yok ama fena şişim
Tatlm smdi fotogrfn varsa yaparmsn bandajli falan mrk ettm az brz gozukuosaCanım ağrım olmadı çok şükür. Sadece şuan burnumdan nefes alamamak beni rahatsız ediyo. Cnm albüm yapıcam bak istersen ama ben çok şiştim morarma çok yok ama fena şişim
Insallah zamanla gecer canim bende cok korkuyorum dun gorustum bora beyle tamam desem gun vericek cok kararsizim merakla bekliyorum cok saol cevap yazdigin icin
hiç korkma canım. hep daha iyi olacağını düşün. sonucunu düşününce insan moral depoluyo. zorluğu zaten bi kaç gündür
Insallah herkezin istedigi gibi olur benim sorunum deviasyon et kikirdak sinuzit ve estetik oyuzden endiseliyim bide yigit beyede gitmistim ege unuversitesinde plastik cerrah ona bi arkadasim oldu burnu sola dogru egimliydi onuda gorunce cekindim iyice yanlis karar vermekten korkuyorum
Benimde et , sinuzit , kemik ve kikirdak var bide fazlalik tamamen nefes alamiyorum. Ve.bence plastik cerraha gitme canim. Yanlia yonlendirmis olmayayimda bence saglik sorunlarn daha fazla gibi duruyor. E once saglik onemli. Estetik deneyimli kbbci bir doktora yaptirman daha ii olablr.
Kızlar ameliyat oldum ve 3.günüm tamponlarım çıktı ama burnumdan hiç nefes alamıyorum. Nolur bunun normal olduğunu söyleyin çok kötüyüm. Burnumun güzelliğini hiç düşünemiyorum. Hiç nefes alamıycam bidaha ameliyat olmak zorunda kalırım korkusu çok kötü. Allahım burnumun içi kan ve tıkalı. Kuruyan kanları solisyonu sıkıp temizleyemiyorum. Burnuma solisyonu sıkınca sonuna kadar gitmiyor. Et'im mi şiş yoksa sıkıntım mı var
Insallah herkezin istedigi gibi olur benim sorunum deviasyon et kikirdak sinuzit ve estetik oyuzden endiseliyim bide yigit beyede gitmistim ege unuversitesinde plastik cerrah ona bi arkadasim oldu burnu sola dogru egimliydi onuda gorunce cekindim iyice yanlis karar vermekten korkuyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Şu an nefes alamaman çok normal çünkü burnunda slikon tamponlar var. Ben de ameliyat olali 13 gün oldu.. cok zorlu bir süreç. Şişlik ve morluk bende cok olmadı ama gel gör ki burnumu ilk gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşadım çünkü cok şiş ve ucu sanki kendi burun ucum değil cok sert. Bora Bey cok ilgili ve rahatlatıcı bir doktor. Zamanla burnuna alisacaksin ilk gördüğün an şok yaşama diye uyarıyorum :)
Cok gecmis olsun hangi doktora oldunuz benim saglik sorunumda estetik sorunum var o yuzden kararsizim zatenIyice düşün ve kararını öyle ver. En kötüsü ameliyattan sonra nefes alamamak. Ertesi gün tampon cikiyor fakat burnun içinde slikon tamponlar kaliyor. Ben de yeni ameliyat oldum. Çok zor geçti zaman. Ilk 3 gün hiç uyumadim. Kalıp ve slikon cikinca burnumu gördüm şok oldum. Hala alışmış değilim yeni burnuma. Mimik yapamıyorum robot gibiyim :) cok iyi düşün estetik kısmı cok zor.
Silikon tamponlar nerede yahu :) birde burnumun ucundaki kurumuş kanları temizleyemiyorumkaldılaröle sen bişi yapmışmıydın
Cok gecmis olsun hangi doktora oldunuz benim saglik sorunumda estetik sorunum var o yuzden kararsizim zaten
Silikon tamponlar burnunun içinde kalıbı ve dikisleri alirken onlari da çıkarıyor. Ben de kurumus kanlari temizleyemiyordum 1hafta oldugu gün kulak copunu deniz suyu ile islatip burnumdaki kuru kanlarin üstüne surdum yumusatti zaten. Deniz suyunu ben günde 4defa sıktım hala da sıkıyorum. Burnum hala tıkalı bugün temizleyeyim dedim kanadı biraz cunku ici yara ve sis. Sana verdikleri kontrol kağıdı olacak orda silikonlar cikarilacak yaziyor zaten. Dudaklarin icin mutlaka dudak balmi kullan cok kuruyor ve aci veriyor resmen.
Dikişler ve silikon tampon alınınca acıyormu peki
Seni korkutmak istemiyorum ama aciyorbenim gözümden yaşlar geldi
Eyvahsilikon tampon burnun diplerindemi bide bende kabuk çok onlarda acıtcak yandım desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?