Bora karaali ve ameliyat

kızlar 21.09.2014 pazartesi günü DR.BORA bey' e ameliyat oluyorum. Aşırı baş ve göz ağrılarımın sinüzit kaynaklı olduğunu öğrendim bu yılın başında. içeride ve dışarıda kıkırdağın yana doğru eğilmesi sinüzit yollarını kapadığından sinüslerim sürekli doluyormuş, ve burun etlerimde bu yüzden çok şişmiş. ayrıca sağ tarafta da kemik olduğunu söyledi ve bana da bizzat gösterdi. Ama bunları yaptığı için ucuna yapay kıkırdak koyacağını söyledi. İş İster istemez estetiğe giriyor hiç istemediğim halde, çok kararsızdım ama ailem sağlığın daha önemli korkma bir şey olmaz diyor, ne olur dua edin ameliyatım rahat ve sorunsuz geçsin. Ameliyattan sonra ağrıdan çok korkuyorum ve burnumdan memnundum ama kıkırdakları alması gerektiğini söyledi o yüzden burnumda değişecek çok korkuyorum açıkçası doğal bir şey olmayacak diye. Birde şu 3. şahıslar var ya onlara laf anlat şimdi sağlık sorunundan dolayı olduğunu. Allah yardımcım olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…