Bora ve Miray Karşıyaka Sahilinde :))

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
sahilde çooook güzel bir gündü :))
boshayallersmile

Son düzenleme:
oyyyy oyyyy oyyy kurban olurum ben size bu negüzellik 4nüzde harikasınız maşallah kızlar özenmemek elde değil sizlere vallaa

Yerimmmm yerimmmmm Boramı da yerimmm Mirayımı da yerimmmm
ayyy çatladımmm ayyy İzmire kaçasım varr taşınasımmm varr bıktım bu istt dan bennn ayyy zaten annecimde kaçcak çarşamba günü altınoluğa ordan arada bergama izmir ben kalcam burda öksüz gibiii offf offf çok efkarlandımmmm :1no2:

maşallah cok sevimlilerr
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
gel zümrütcüm geeellllllll,izmirde herkesi alacak kucak var :))
takıl annenin peşine gel o zaman canım yaaa,Allah kavuştursun şimdiden...
masallah cok tatlilar...:) valla sizlere ozenmemek elde degil....ne guzel bulusup duruyorsunuz.....

opuyorumnanaktançok teşekkürler canım, keşke hepimiz birarada olabilsek çok isterdim...

arzucum cok tesekkür ederim bu kadar ugrastım fotoları koymaya. cok güzel bir gün gecirdik sizinle. cok mutlu olduk.kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzulara çok tatlılar yhaaaa
bengü ve arzu harika görünüyoprsunuz
şöyle yakın bi il olsaydı hemen kaçıp gelebilirdim izmire
inş bigün bende aranızda foto çekirme imkanına sahip olurum :Saruboceq:

arzucum cok tesekkür ederim bu kadar ugrastım fotoları koymaya. cok güzel bir gün gecirdik sizinle. cok mutlu olduk.kaydirigubbakcemile3
aynen canım çok mutlu olduk biz de Şeniz opuyorumnanaktan
masallah rabbim nazardan korusun anam türkiyeye yaz gelmis biz daha kisliklarimizi giyiyoruz:))
teşekkürler canım,evet yaz geldi bile opuyorumnanaktan
yolun düşerse mutlaka bkleriz canım,ayrıca çoook teşekkürler canım Şeniz
maşallah kızlar hem size hem tatlı bebişlere.
çok teşekkürler opuyorumnanaktan
maşallah size çok şekersiniz
teşekkürler canım opuyorumnanaktan

güzel yorumlarınız icin cok tesekkür ederizz kaydirigubbakcemile3

aybikecim bekleriz insallah birgün olurda birlikte cekilebiliriz seninle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…