- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
opuyorumnanaktan teşekkürler canımohh maşallahhhh
:kedi: opuyorumnanaktan teşekkürler yasemincimoyyyy oyyyy oyyy kurban olurum ben size bu negüzellik 4nüzde harikasınız maşallah kızlar özenmemek elde değil sizlere vallaa
maşallah miraya ve boraya çok şekerler maşalalhhhhhhhh
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktanmaşallah cok sevimlilerr
gel zümrütcüm geeellllllll,izmirde herkesi alacak kucak var :))Yerimmmm yerimmmmm Boramı da yerimmm Mirayımı da yerimmmm
ayyy çatladımmm ayyy İzmire kaçasım varr taşınasımmm varr bıktım bu istt dan bennn ayyy zaten annecimde kaçcak çarşamba günü altınoluğa ordan arada bergama izmir ben kalcam burda öksüz gibiii offf offf çok efkarlandımmmm :1no2:
masallah cok tatlilar...:) valla sizlere ozenmemek elde degil....ne guzel bulusup duruyorsunuz.....
maşallah...bunlar birbirine çok benzıyor yaa
çok güzelsiniz masallah size:)
aynen canım çok mutlu olduk biz de Şeniz opuyorumnanaktanarzucum cok tesekkür ederim bu kadar ugrastım fotoları koymaya. cok güzel bir gün gecirdik sizinle. cok mutlu olduk.kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım,evet yaz geldi bile opuyorumnanaktanmasallah rabbim nazardan korusun anam türkiyeye yaz gelmis biz daha kisliklarimizi giyiyoruz:))
yolun düşerse mutlaka bkleriz canım,ayrıca çoook teşekkürler canım Şenizmaşallah kuzulara çok tatlılar yhaaaa
bengü ve arzu harika görünüyoprsunuz
şöyle yakın bi il olsaydı hemen kaçıp gelebilirdim izmire
inş bigün bende aranızda foto çekirme imkanına sahip olurum :Saruboceq:
çok teşekkürler opuyorumnanaktanmaşallah kızlar hem size hem tatlı bebişlere.
teşekkürler canım opuyorumnanaktanmaşallah size çok şekersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?