Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç ekibi gelip bir güzel moral bozup gitmiş yine.

Geçmiş olsun öncelikle, kredi borcunuz bulunan bankalarla iletişime geçip yada İnternet şubesini kullanıp, taksitleri ertelettirin. Şuan pandemi döneminden çıkıldığı için rahat bir şekilde 2-3 ay erteliyorlar. Bu biraz sizi rahatlatır.

Eksi bakiyeye düşmüşsünüz sanıırm. Onu da yapılandırmaya çalışın telefonla ya da üşenmeyip şubeye gidip halledin, maaşınız yatmadan bunu yapın ki tamamını çekmesinler sizde mağdur olmayın.
Telefonu satmayın bence şuan için zarar edersiniz çünkü. Dediğim alternatif yolları bir deneyin. Eğer olmuyorsa öyle satmayı düşünün..

Telefon almak için kredi çekmek nedir yahu.

Herkes bir gösteriş için iphone 11, iphone 12 alıyor (zengin, durumu olanları tenzih ederim)
Bunlardan nereden baksanız yarısı kredi çekip alıyor, zenginim havası yaratmak için, rezillik.
Asıl zenginler hiç tenezzül etmiyor bunlara, geçen yıl bı basın açıklamasında Ali Koç'un elinde BlackBerry vardı baya tuşlu muşlu gerçi adamın telefonla gelecek itibara ihtiyacı mi var ki? Ali Koç Xiaomi kullansa noluuur, iPhone kullansa nolur? Ama işte tek itibar kaynağı telefonu olanlar kredi çekip alıyor napsinlar, onlar da haklı

Son düzenleme:
Konu sahibinin eski konularını okusanız, bu yediği linci az bulur, linç edenleri az linçlemişsiniz diye linçlersiniz.

Sizin hayatınızdaki tüm sınırlarla ilgili probleminiz var genel olarak ayarsızsınız

Allah yardımcınız olsun. Herkesin farklı şekilde yaşamları var. Kimi asgari ücretle evi çekip çevirmeye çalışır kimi 20 bin alır yetiremez. Nacizane fikrim telefonunuzu satmanız. Ben kendi adıma konuşacak olursam istersem ayda 50 bin kazanayım sadece markası için bir telefona o kadar para vermem. Uygun bütçe ile gayet güzel telefonlar var. Sadece üzerinde elma var diye bu eziyet çekilmez. Allah başka dert vermesin. Tekrardan söylüyorum sizi eleştirmiyorum ama dediğim gibi sadece birilerine benimde elmam var diyebilmek için bu eziyeti çektiğinize değmez.

Lütfen herkes parasına göre telefon eşya kıyafet vs alıp parasına göre beslensin
Hadi iphone aldın baya baya sıkman lazımdı yani

Çevremde var böyle 13 bine taksitle iphone alan aklım almıyor arkadaşıma sormuştum neden android almıyorsun diye iphone alan başka tel kullanamıyormuş öyle dedi
Sevgili konu sahibi kapitalist dünyanın kölesi olmayın eşyanın kölesi olmayın ayağınızı yorganınıza göre uzatın

Bu da ayrı bir saçmalık 8,5 yıl iPhone kullandıktan sonra androide geçtim, neden kullanilamasin 3 günde alışıyor hatta iOS a tövbe ediyorsunuz

13 bin telefon olunca noluyor?
Sadece güzel haberler veriyor herhlde.
Elimdeki telefon ıphone 6 2017 den beri kullanıyorm valla dün almısım gibi.
EK hesabın yatırdıkca limitini düsürün.
Öyle öyle bitirin.
Kk nı mecbur ek hesaptan cekip yatıracaksınız.
Ben olsam satarım tleefonu olan olmus.
Zarar edersiniz ama en azından biraz rahatlarsınız.

Androidde 3 yıldan sonra kasıyor telefon.
Eğer her yeni cıkan modeli alma gibi bi takıntıınız yoksa,Iphone cidden saglam oluyor.
Ben 5 yıldır kullanıyrm.1 kez ekran değisti düsüp kırıldıgı icin.
Iphone 6 modeli bide en eskilerden.
Ondan vazgecemiyorz ıphonedan:)

Iphone 6 kullanıyordum 4,5yıl önce almıştım üstüne kaç tane çıktı daha geçen gün artık kırıldı diye mecburiyetten bütçeme uygun bir telefon aldım gidip en az 8bin verip tekrar ıphone alamazdım

Ben de 4,5 yıldır kullanıyordum aynen zor vazgeçmesi ve bir kez tamire gitmedi maşallah geçen ekranı kırıldı ama hala çalışıyor o derece sağlam ama fiyatlar malum mecbur android keseye göre bir telefon aldım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…