Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayagınızı yorgana gore uzatmaz gözü yukseklere dikerseniz olacagı budur. Telefonu satıp kredileri kapatın baska care yok. 2000 lıralıl telefon neyınıze yetmiyor anlamıyorum.

Iphone kullanmak için kredi cekmek mi? Valla bu mantığı anlayamacağim ne oluyor bu telefonu kullanınca. Paranız varsa alirsiniz yokmuş almasaydiniz.

Konuların öyle absürt ki oyle mantıktan uzak yaşadığını anlatıyorsun ki ciddi ciddi burada sosyal deneyler yaptığını düşünüyorum.
Ama hic sinirlenmedi, tavir yapmadi triplenmedi hic bir konusunda. Ondan Z zorunlualann in benim gönlümde yeri apayri

Bilginle kültürünle dövmüşsün. Bravo

Bu telefonu almanın da yaşadığın ilişkilerin de bir anlamı var. Değer duygunla ilgili sıkıntı var. Ailenden alamadin ya da başka şeyler var. Telefonu sat ve terapi al. Kendine değer verdiğin zaman kullandığın hiçbir şeyin senin degerini belirlemedigini göreceksin. Kendini tanıdıkça sevdikçe de hayatına sana değer veren seven adamlar girecek.

Uygun fiyatlı elmalarda var ama . Gidip en son model elmayı alırsan olacağı budur

Geçen biri android için iphone un çopçüsû olur falan diyordu hep diyorum bedava olsa satar android alırım özgürüm en azindan

Bir kredi daha çekip telefonun üst modelini al. Battı balık yan gider.

Geçen biri android için iphone un çopçüsû olur falan diyordu hep diyorum bedava olsa satar android alırım özgürüm en azindan
Ay ben de ya, eve üzerinde elma olan hiçbir makineyi sokmam, çocuklarım bile bilir. Telekom zamanında bir elmalı tablet hediye etmişti ondan aldık ağzımızın payını kendine müslüman ve aç gözlü teknolojiyle işim olmaz. Çocuklara oyun indiriyorum iki tur oynuyorlar ücret istiyor

iPhone 10 11 pişmanlık ben xr almıştım,çalındı gitti ne oldu güzelim telefonumu hırsızlar yiyor bi daha asla pahalı telefon almam başına bi şey gelse olan dana oluyor 2.el ıphone 7 aldım sonrasında inşallah buna bi şey olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…