- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.860
- 598
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Yhaaaa denilen bir cümleyi gerçek sanacak insansa , bırak ne sanarsa sansın![]()
uykunuz kaçtı herhaldeBegendigine gore![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yhaaaa denilen bir cümleyi gerçek sanacak insansa , bırak ne sanarsa sansın![]()
uykunuz kaçtı herhaldeBegendigine gore![]()
Aynen en fazla bu kadar cekebiliyorum derim kurtulurum. Alisverise harcadigimi biliyor cok. Bu ay cizmeyi asmisim falan derim inanirsa inanir artikAynen kuzu, 100-150 lira yeterli, yol parasi olsun o da.. Sakın kendini zora sokma, bana guvenli gelmedi bu durum..
Ceylin yollamiyorum yada 100 tl desin uyuruz :))uykunuz kaçtı herhalde![]()
Aynı şekilde bende çok kullanıldım zamanında, bu tipleri tanıyorum o yüzden yazim dedimdiuykunuz kaçtı herhalde![]()
100 tl yollayacagim :)Ceylin yollamiyorum yada 100 tl desin uyuruz :))
Nasil aynisi canim?Bu olayın aynısı eşimin başınada geldi vermeyin canım ne bu yeni bi dolandırıcılık oyununu anlamadım
Kendini mecbur hissedip stres yapma.. Alinma hakki yok..Aynen en fazla bu kadar cekebiliyorum derim kurtulurum. Alisverise harcadigimi biliyor cok. Bu ay cizmeyi asmisim falan derim inanirsa inanir artik![]()
3 bini bize dagitirsin diye dusunduk ondan bu caba100 tl yollayacagim :)
Yuz yuze bakiyoruz diye o da
KK dolandirilmaktan kurtardi galiba beni ahhaha
Canim tarcinli kek istedi, iyi miNe munasebet daha yeni tanistigi birinden borc isteyebiliyor?
Bence gondermeyin az miktarda olsa gondermeyin.
Ne bileyim ya gercekten zordaysa diye dusunmeden edemiyorum ama yol parasini yollayayim buraya gelebilsin en azindan gerisini kendi halletsin hem icim rahatlar hemde vermezse sikintiya dusmemKendini mecbur hissedip stres yapma.. Alinma hakki yok..
Vallaha geçen sene kalorifer ini yaktığı binadaki adam eşimi aradı falanca şehirde mahsur kaldım 1000 TL acil yollarmısın falan baya uğraştı gece gece eşimde durumum yok zaten bu saatte sana nasıl para yollim dedi öyle işteNasil aynisi canim?
Kiz sen bize yollasana 3000, bolusuruzAynen en fazla bu kadar cekebiliyorum derim kurtulurum. Alisverise harcadigimi biliyor cok. Bu ay cizmeyi asmisim falan derim inanirsa inanir artik![]()
Tam kahve yapip dedikodu saatleri bana gore gelin kahve yapayim yanina cikilata alirim en guzelinden 3 bine3 bini bize dagitirsin diye dusunduk ondan bu caba
100 tl yide hemen yollama once soyle tepkisini gor belki yollama der.
yakinimda olsan yapardim yerdik birlikte :)Canim tarcinli kek istedi, iyi mi![]()
Bence kahve fikri on numaraKiz sen bize yollasana 3000, bolusuruzUyuyan Adamdan Nefret
PabucumunNicki
Nooption
NAVLEE
Mata Hari filan, soyulmaktan kurtardik seni
![]()
Evet canim, Allah icin yardim et elbette ama guvensiz bi durumun icine atma kendini yok yere..Ne bileyim ya gercekten zordaysa diye dusunmeden edemiyorum ama yol parasini yollayayim buraya gelebilsin en azindan gerisini kendi halletsin hem icim rahatlar hemde vermezse sikintiya dusmem
Altin kaplamali fincanda olsun o zaman, sen comertsin, aganin eli tutulmazBence kahve fikri on numara![]()