• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç meselesi..

Babasına söyleyemez ki çok tepki verir ve vereceği miktarı da vermez kıza..
Birde ablası utanmadan babam versin hepsini diyormuş..
İnan çok zor durumda psikolojisi bozuldu kızın..[/QUOTE]

Abla da en az enişte kadar yüzsüzleşmiş, bu durumda parayı zor alacağa benziyor arkadaşınız vermek isteselerdi bu zamana kadar verirlerdi diye düşünüyorum. Allah ablanında hayırlısını versin insan borç olarak aldığı paranın üstüne yatar mı? Nasıl bir kişiliksizliktir bu anlamadım.

İnan çok zor durumda psikolojisi bozuldu kızın..

Abla da en az enişte kadar yüzsüzleşmiş, bu durumda parayı zor alacağa benziyor arkadaşınız vermek isteselerdi bu zamana kadar verirlerdi diye düşünüyorum. Allah ablanında hayırlısını versin insan borç olarak aldığı paranın üstüne yatar mı? Nasıl bir kişiliksizliktir bu anlamadım.[/QUOTE]
kocayı sonradan bulunca altın kafeslerde pamuklara sarmış anlaşılan buldumcuk..

İnan çok zor durumda psikolojisi bozuldu kızın..

Abla da en az enişte kadar yüzsüzleşmiş, bu durumda parayı zor alacağa benziyor arkadaşınız vermek isteselerdi bu zamana kadar verirlerdi diye düşünüyorum. Allah ablanında hayırlısını versin insan borç olarak aldığı paranın üstüne yatar mı? Nasıl bir kişiliksizliktir bu anlamadım.[/QUOTE]
önceden inan ki bir iğne bile alamazdı utanırdı..
Şimdi oda borçlardan ne yapacağını şaşırmış durumda.
Bu arada ablası 3000 , enişteside 3500 alıyor ve uçan kuşa borçlular..

Abla da en az enişte kadar yüzsüzleşmiş, bu durumda parayı zor alacağa benziyor arkadaşınız vermek isteselerdi bu zamana kadar verirlerdi diye düşünüyorum. Allah ablanında hayırlısını versin insan borç olarak aldığı paranın üstüne yatar mı? Nasıl bir kişiliksizliktir bu anlamadım.
kocayı sonradan bulunca altın kafeslerde pamuklara sarmış anlaşılan buldumcuk..[/QUOTE]

Haklısın ama ablanın unuttuğu bir şey var şimdiden jip almadan çocuk olmayacak diyen koca da onu pamuklara sarıp sarmalayacak mı? Abla şimdi koca uğruna ailesini zor durumda bıraksın bakalım ileride çok pişman olur tüm bunlara.

kocayı sonradan bulunca altın kafeslerde pamuklara sarmış anlaşılan buldumcuk..[/QUOTE]
aynen öyle oldu kız..
geç evlendi zaten Allah yaratmış ama pek güzel bir şeyde değil..
bu yüzden kocası ne derse onu yapıyor..

Bu arada ablası 3000 , enişteside 3500 alıyor ve uçan kuşa borçlular..[/QUOTE]

Ablanın gözü nasıl bu kadar kör olabiliyor bir koca uğruna hakikaten anlam veremiyorum.

Bu arada ablası 3000 , enişteside 3500 alıyor ve uçan kuşa borçlular..

Ablanın gözü nasıl bu kadar kör olabiliyor bir koca uğruna hakikaten anlam veremiyorum.[/QUOTE]
bizde anlayamadık..
o gururlu kız gitti yerine çok tuhaf bir şey geldi..

Ablanın gözü nasıl bu kadar kör olabiliyor bir koca uğruna hakikaten anlam veremiyorum.
bizde anlayamadık..
o gururlu kız gitti yerine çok tuhaf bir şey geldi..[/QUOTE]

Bir süre sonra anlayacaktır abla da yaptığı hataları emin olun. Şu sıralar dünya onun için sadece kocasının etrafında dönüyor, umarım olmaz ama kocasından bir darbe yediğinde aklı başına gelir.

bizde anlayamadık..
o gururlu kız gitti yerine çok tuhaf bir şey geldi..

Bir süre sonra anlayacaktır abla da yaptığı hataları emin olun. Şu sıralar dünya onun için sadece kocasının etrafında dönüyor, umarım olmaz ama kocasından bir darbe yediğinde aklı başına gelir.[/QUOTE]
Valla babası çok tepkili onlara karşı ve evlenmeden söyledi ilerde alaşamazsan bana gelme diye..

Bir süre sonra anlayacaktır abla da yaptığı hataları emin olun. Şu sıralar dünya onun için sadece kocasının etrafında dönüyor, umarım olmaz ama kocasından bir darbe yediğinde aklı başına gelir.
Valla babası çok tepkili onlara karşı ve evlenmeden söyledi ilerde alaşamazsan bana gelme diye..[/QUOTE]

Baba her ne kadar öyle desede yine de evlat bu dayanamaz ve kol kapat gerer. Ama tabii abla iyice cozutmazsa.

Valla babası çok tepkili onlara karşı ve evlenmeden söyledi ilerde alaşamazsan bana gelme diye..

Baba her ne kadar öyle desede yine de evlat bu dayanamaz ve kol kapat gerer. Ama tabii abla iyice cozutmazsa.[/QUOTE]
bu ara iyice zıvanadan çıktı..

Bence aile bagi, mahkemeye verirsem kopacak vs hic dusunmesin. O kadar onemli olsaymis o aile bagi, ablasi bu rezilligi yapmazdi. Cidden eskiden nasil biri oldugu umrumda bile olmaz sahsen, su an igrenc bir insan haline gelmis.

Parayi verdigini kanitlayabilecek mi eger mahkemeye giderse?

Alinca sorun yoktuda , verincemi sorun cikartiyor ablasi .

Ne insanlar var ya , mesajlari varsa oyle versin mahkemeye , hatta ablasina mesaj atsin blof yapsin seni mahkemeye verdim diye belki ozaman oder borcu hemen...

Ablasını alsın gitsin araba almaya madem 1000lira verecekmiş ayda onu borclandırsın babasıda yarısını ödesin. Başka türlü alamaz sanırım.

Bence aile bagi, mahkemeye verirsem kopacak vs hic dusunmesin. O kadar onemli olsaymis o aile bagi, ablasi bu rezilligi yapmazdi. Cidden eskiden nasil biri oldugu umrumda bile olmaz sahsen, su an igrenc bir insan haline gelmis.

Parayi verdigini kanitlayabilecek mi eger mahkemeye giderse?
hayır maalesef mesajlara cevap dahi atmıyor ablası..
Alinca sorun yoktuda , verincemi sorun cikartiyor ablasi .

Ne insanlar var ya , mesajlari varsa oyle versin mahkemeye , hatta ablasina mesaj atsin blof yapsin seni mahkemeye verdim diye belki ozaman oder borcu hemen...
bakalım bunu ona söylicem bence de denesin inşallah..
Ablasını alsın gitsin araba almaya madem 1000lira verecekmiş ayda onu borclandırsın babasıda yarısını ödesin. Başka türlü alamaz sanırım.

olurmu sence öyle şey..
buna 1 ay vercek 3 ay sallayacak...

hayır maalesef mesajlara cevap dahi atmıyor ablası..

bakalım bunu ona söylicem bence de denesin inşallah..

olurmu sence öyle şey..
buna 1 ay vercek 3 ay sallayacak...
Bende diyorumki ablasıni borclandırsın. Mecbur ödeyecek. Kredi cektirebilir ayda 1000lira taksitli bankaya öder arkadaşınızı bağlayan bir durum olmaz yani.

Bende diyorumki ablasıni borclandırsın. Mecbur ödeyecek. Kredi cektirebilir ayda 1000lira taksitli bankaya öder arkadaşınızı bağlayan bir durum olmaz yani.
işte bende onu diyorum çekmemek için direniyor ve kredi vermez bana bankalar diyor..
çekebilse de çekmez sırf bunu sallamak için..

Back
X