Borç verdiğimiz kişiden nasıl paramızı nasıl isteriz?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.300
1.570
133
34
Samimiyetme inandığım bir arkadaşım benden borç istemişti.Gönül rahatlığıyla verdm.Açıkçası durumu da çok iyi değildi,tek maaş ,iki çocuk vs.
Hani değer verdiğim birisi.İki ay oldu.Unuttu mu,yoksa aklında da denkleştiremiyor mu bilmiyorum..
Şu ara benim de ihtiyacım var.Olsa rahat ederim.İstemeye de çok çekiniyorum.Kendisi bir de erkek..Belli ki zor durumda kaldı istedi.Ayın on beşi demişti isterken,iki aya yakın zaman geçti.Hani öyle sorumsuz bir insan da değil.
Bellii ki veremeyecek durumda.Ama benim de ihtiyacım var.Bilmiyorum napcam..Sizce istemeli miym?

Ben açık açık istiyorum, şu kadar borç vermiştim ödemesi ne zaman olacak ben de sıkışığım falan derim.
Kendi paramı isterken neden çekineyim ki? Ha kendi paramı istediğim için dilenci diyenler de oldu 🤣 İnsanlar nankördür, borç vermek de arayı açar. Sevmiyorum borç vermeyi açıkçası.
Siz de kendi paranızı istiyorsunuz diye çekinmeyin

Samimiyetme inandığım bir arkadaşım benden borç istemişti.Gönül rahatlığıyla verdm.Açıkçası durumu da çok iyi değildi,tek maaş ,iki çocuk vs.
Hani değer verdiğim birisi.İki ay oldu.Unuttu mu,yoksa aklında da denkleştiremiyor mu bilmiyorum..
Şu ara benim de ihtiyacım var.Olsa rahat ederim.İstemeye de çok çekiniyorum.Kendisi bir de erkek..Belli ki zor durumda kaldı istedi.Ayın on beşi demişti isterken,iki aya yakın zaman geçti.Hani öyle sorumsuz bir insan da değil.
Bellii ki veremeyecek durumda.Ama benim de ihtiyacım var.Bilmiyorum napcam..Sizce istemeli miym?
İstemeniz gerekiyor. İhtiyacınız olduğunu söyleyin sonuçta ayın 15i diye güvenip verdiniz. Zamanı ileriye geçirecekseydi ödeyemeyecek durumda olduğunu size söylemesi gerekirdi. Hiç konusunu açmaması da sorumsuzluk. İsteyin.

Benimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdiniz

Benimde eşim bir arkadaşı 2 gün sonra vercem diye 18 bin istemiş aradan 3 ay geçti hala ödemedi. Siz nekadar verdiniz

Zaten bunlar hep 2 gün sonra 5 gün sonra ödüyecem diye istiyorlar yahu 2 gün sık dişini o zaman?

Dolandırıcılık bu

Unutmadı unutmazda unutamazda.insan hayatta iki şeyi unutmazmış;bir borcunu birde ....

Birinden borç alırken süre belirtiyosa sadık kalmalı.
Baktı ödeyemiyor onun sana böyle böyle dedim ama denkleştiremedim vs demesi gerekir.
İnsanlar nekadar rahat. Borç al sonra karşıdakinin iyi niyetini su istimal et.

Borç istediğinde 15inde vereceğini söylemiştin ama iki ay geçti, benimde şuan ihtiyacım var. nezaman ödeyebilirsin de.

Bu arada eğer borç verdiğim rakam yüksekse gerçekten yazılı imzalı garantiye alırım. Bu devirde hiçkimseye güven yok.

Back
X