aileni ortaya at bence. kendin ihtiyacim var dersen tinlamiyorlar. yillar once (2013) ev arkadasim kardesinin dugunu icin borc istedi benden, dugunden sonra odemek sarti ile. ben de zor durumda diye verdim. ilk olarak 250 tl istemisti. dugun yaklasti yine bi 250 istedi. isterken de ya uzerime abiye alicam yok dedi verdim 250 tl yine. ama bu bir abiye almis ki anlatamam o donemde cok unlu bir tasarimcinin abiyesi idi. dugune gitti geldi. dedi cok zor durumdayim gercekten zor durumda olmasam istemezdim diye duygu somurusu yaparak yine bi 250 tl kopardi benden. ya bakiyorum eve kargolarin biri geliyor biri gidiyor. bi baktim morhipo,armine buna calisiyor.ben hayatimda ipek şal takmamisim, ultra lux marka pantolon giymemisim arkadas bunlari siparis ediyor.arkadas beni geri odemesiz kredi zannetti heralde. bi gun telasli bi sekilde dedim ki " annemler aradi hesabindaki butun parayi gonder zor durumdayiz ev aliyoruz dediler diye salladim. ay bu bana trip atmasin mi!! "nasil yani, paranin hepsini mi istiyorlar" diye cemkiriyor bana. ay ben şokkk! dusunsenize 1 maasin yarisini arkadasa vermisim ve bana geri istedigim icin çemkiriyor. (bugune gore hesaplarsak 14 bin falan yapiyor) haspam bi de verdigim parayi da unutmus, yanlis hesap yapiyor, eksik hesapliyor. Allah tan ki kaydetmistim gosterdim bak bu kadar verdim su tarihlerde diye. buldu bulusturdu verdi parami.ama alana kadar gö..ümden terler akti. o gun bugundur kimseye borc vermiyorum. ne yazik ki cogu insan bu konuda cok yuzsuz.