- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi blackangel80
-
Dum düz ışte. Ben bu işi anlamıyorum parayı isteyen rahatlıkla istiyor alacaklı istemiyor. Çok iyi doatun olsa sormama gerek kalmaz çıkarır zamanında borcunu oderdiArkadaslar danismak istedigim bisey var,bundan 1 yil once kardesim gibigordugum eski isyerimden bi arkadasima 1.000 tl verdim.calismiyordum ama cok zor durumdaydi acikcasi kiyamadim o da calismiyordu ise baslayinca ilk is odeyecegini soyledi ve hemen bi ise girdi zaten..haziranda 1 yil dolacak ve ben para konusunu hic acmadim ondan da bu konuyla ilgili donus olmadi.benim de bi cocugum var ve calismiyorum bu paraya ihtiyacimvar ama nasil isterim bilmiyorum bana bi akil verseniz
şimdiye kadar arkadaşından aldığı borcunu düşünen insan çoktan vermişti ben sanmıyorum versin birşeyleri bahane edip aradan bi 1 sene daha geçer korkarım umarımki yanılmış olurumne borç veririm, ne alırım, ne kefil olurum vs.
ancak kardeşim ya da kardeşim gibi olan birine olabilir çok zor anında sağlıkta falan. onu da dert etmem geri verdi mi diye.
birine bir 100lük kaptırmışlığım var 5-6 yıl öncesinde. söyledim, vericem tabi ki aaa falan dedi vermedi. yakasına yapışmadım karakterinin bozuk olduğunu sonradan farkettim. amaa o para ondan hayli hayli çıktı şahit oldum sonradan.
size tavsiyem, mesaj atmayın. cevap geldi mi gelecek mi derdi ayrı, mesajla istenmesine bozulur falan arayın kibarca ihtiyacınız olduğunu söyleyin. umarım düzgün biridir de sizi uğraştırmaz.
Haklisin arkadasim 50 100 tl olsa zaten bende dert etmem cok sikisik oldugu evine icra gelicegini soyledigi icin bu parayi verdim herkesi kendimiz gibi biliyoruz maalesefne borç veririm, ne alırım, ne kefil olurum vs.
ancak kardeşim ya da kardeşim gibi olan birine olabilir çok zor anında sağlıkta falan. onu da dert etmem geri verdi mi diye.
birine bir 100lük kaptırmışlığım var 5-6 yıl öncesinde. söyledim, vericem tabi ki aaa falan dedi vermedi. yakasına yapışmadım karakterinin bozuk olduğunu sonradan farkettim. amaa o para ondan hayli hayli çıktı şahit oldum sonradan.
size tavsiyem, mesaj atmayın. cevap geldi mi gelecek mi derdi ayrı, mesajla istenmesine bozulur falan arayın kibarca ihtiyacınız olduğunu söyleyin. umarım düzgün biridir de sizi uğraştırmaz.
Sehir disinda calisiyor kendisi bundan 5 6 ay oncesine kadar surekli arardi simdi aramiyor bile1 senedir utanmadan yüzüne nasıl bakabildi bu arkadaşın halada bakıyor ? nerde verdiği sözler paranı al ve arkadaşlığını gözden geçir iyi bir arkadaş zaten senin durumunu bile bile borç senden istemezdi hadi aldı derhal verirdiki sende zor durumlara düşme diye !
paranın sayesinde insanların gerçekten ne olduğunu öğrenmiş oluyoruz da kimsenin parası kimseye yaramaz ondanda çıkar aç misli kazançlı sen çıkarsın napalım hak yeyici değilde hakkı yenilen olalım varsın onlar uyanık geçinsinler...Sehir disinda calisiyor kendisi bundan 5 6 ay oncesine kadar surekli arardi simdi aramiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?