borç vermek istememek

Karşı taraf-Ben seni şey için aramıştım. ( Böyle başlayan cümlelerden hayır gelmez, hep bir şey isterler)
Siz+ ( Daha fazla devam etmesini beklemeden lafa girin.) Ben de seni arayacaktım. Bu ara bir sıkışığım sorma gitsin. Acil şu kadar miktar paraya ihtiyacım var. Sende varsa verir misin? Elimde olunca ben geri öderim. (Net tarih belirtmeyin ki veresi varsa da kalmasın.)
Böyle bir diyalogdan sonra sanmıyorum ki bir daha sizi arasın. :KK53:

Param yok deyin. Bizim ailede var böyle biri alıyor asla getirmiyor. Sonra geri isteyince kendi paranızı istediğiniz için size trip atıyor. O yüzden hiç utanmadan sıkılmadan yok deyin ne düşünürse düşünsün

Param yok deyin. Bizim ailede var böyle biri alıyor asla getirmiyor. Sonra geri isteyince kendi paranızı istediğiniz için size trip atıyor. O yüzden hiç utanmadan sıkılmadan yok deyin ne düşünürse düşünsün

Bende tam bu yüzden hep dan diye söylüyorum. Onlar getirmez, biz isterken utaniyoruz üstüne trip cekiyoruz.. onu icin bam diye hayir demek lazim..insan bari parasindan olmuyor.

Bende tam bu yüzden hep dan diye söylüyorum. Onlar getirmez, biz isterken utaniyoruz üstüne trip cekiyoruz.. onu icin bam diye hayir demek lazim..insan bari parasindan olmuyor.
Evet öyle yüzsüzlüğe yüzsüzce cevap vermek lazım. Bizimki seneler önce kalın bir bilezik aldı şimdiki değeri 17 bin kadar, birkaç kez isteme girişiminde bulundu annem bir de trip yedi halden anlamiyormusuz gibi. Günde 1.5 paket sigara içiyor bilezigi alan, inanılmaz rahat para harcar ama birinden aldığı parayı yedikten sonra onu vermeyi saçma buluyor. Bir keresinde annemden hacizlik olan borcu için para almıştı, gitti parayı ödedi. Parayı ödedikten sonra af çıktı. Parayı boşuna ödemisim deyip borcunu ödemedi 😂 anlatırken bile sinirim bozuldu böyle yüzsüz insanlara 5 kuruş bile vermem

Evet öyle yüzsüzlüğe yüzsüzce cevap vermek lazım. Bizimki seneler önce kalın bir bilezik aldı şimdiki değeri 17 bin kadar, birkaç kez isteme girişiminde bulundu annem bir de trip yedi halden anlamiyormusuz gibi. Günde 1.5 paket sigara içiyor bilezigi alan, inanılmaz rahat para harcar ama birinden aldığı parayı yedikten sonra onu vermeyi saçma buluyor. Bir keresinde annemden hacizlik olan borcu için para almıştı, gitti parayı ödedi. Parayı ödedikten sonra af çıktı. Parayı boşuna ödemisim deyip borcunu ödemedi 😂 anlatırken bile sinirim bozuldu böyle yüzsüz insanlara 5 kuruş bile vermem
Sana bir kere kanarsam sana yaziklar olsun,iki kere kanarsam bana yazıklar olsun gibi bişey 😊

borcuna sadık olmayan akrabanıza borç vermek istemediğnzi bunu nasıl söylersinz? kırmak istemiyorm ama bir daha da istemsin istiyorm. sizce ne diyim nasıl diyim
1-Param yok diyebilirsiniz 2-Bir arkadaşıma borç verdim tüm birikimimi diyebilirsiniz 3-Bitcoinde batırdım hepsini diyebilirsiniz 4-Hiç birikimim yok, aileme yardım ettiğim için zar zor geçiniyorum diyebilirsiniz 5-Ben de bir arkadaşa borçluyum, nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyorum diyebilirsiniz :KK39:

Back
X