- 20 Mart 2008
- 5.876
- 8.385
- 723
- Konu Sahibi perihan yay
Evet anneme yazıklar olsunSana bir kere kanarsam sana yaziklar olsun,iki kere kanarsam bana yazıklar olsun gibi bişey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anneme yazıklar olsunSana bir kere kanarsam sana yaziklar olsun,iki kere kanarsam bana yazıklar olsun gibi bişey![]()
Akrabalar kapatılsın.Param yok deyin. Bizim ailede var böyle biri alıyor asla getirmiyor. Sonra geri isteyince kendi paranızı istediğiniz için size trip atıyor. O yüzden hiç utanmadan sıkılmadan yok deyin ne düşünürse düşünsün
Çok borcum var sende varsa bana ver deborcuna sadık olmayan akrabanıza borç vermek istemediğnzi bunu nasıl söylersinz? kırmak istemiyorm ama bir daha da istemsin istiyorm. sizce ne diyim nasıl diyim
Bu benim babam.borcuna sadık olmayan akrabanıza borç vermek istemediğnzi bunu nasıl söylersinz? kırmak istemiyorm ama bir daha da istemsin istiyorm. sizce ne diyim nasıl diyim
Çok doğru. Üniversitede oda arkadaşım birkaç kez istedi, geri vermedi. Sonra mezun olunca ben ondan bir sene önce işe başladım, bu defa büyük bir meblağ istedi, geri gelmeyeceğini bildiğim için maaşımın büyük kısmını aileme verdim bu ay dedim, yalan da değildi, kendimi zora sokmadım geri gelemeyecek bir para için.maddi sorunlarından bahset. ay sonunu getiremediğini söyle.
ben zamanında bana masraf kitlemeye kalkan birine 3 aydır maaş alamıyorum, ev kiramı ödeyemiyorum, yakında suyu falan keserler suyu borç harç ödedim arkadaştan, arkadaşa da ayrı mahçubum falan diye sallamıştım. o tarz konularda tek çare bu yani. ağlaşacaksınız. zaten piyasa ortada.
en sevmediğim insan tipi. zamanında yeni tanıştığım birinin market alışverişini kartımdan geçmiştik. öderim möderim demişti ödemedi. sonra başka nedenden aramız bozuldu, en çok giden parama üzülmüştüm. o gün bugündür asla vermem.
kesinlikle hiç gerek yok şu devirde. insanlara güven sıfır, ekonomi ortada. herkes kendi yağında zor kavuruluyor, daha napalım?Çok doğru. Üniversitede oda arkadaşım birkaç kez istedi, geri vermedi. Sonra mezun olunca ben ondan bir sene önce işe başladım, bu defa büyük bir meblağ istedi, geri gelmeyeceğini bildiğim için maaşımın büyük kısmını aileme verdim bu ay dedim, yalan da değildi, kendimi zora sokmadım geri gelemeyecek bir para için.
Evet bu devirde hiç gerek yok kendinden ailenden kısıp başkasına feda etmeye. Çünkü bu insanlar düzelmez. Düğünlerimiz oldu ben ona çeyrek götürdüm, o gram getirdi. Sonra benden önce çocuğu oldu, geri gelmeyeceğini bildiğim için bir şey götüremedim, o da getirmesin dedim. En iyisi bu.kesinlikle hiç gerek yok şu devirde. insanlara güven sıfır, ekonomi ortada. herkes kendi yağında zor kavuruluyor, daha napalım?