- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Toki şartları çok iyi, ödeyebilecekseniz başvurun.Kızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Burada toki başvuraları var.Biz izmir merkezdeyiz. Benim çalıştığım yerde burada.Ama eşim Kemalpaşa tarafında çalışıyor.Bu tokilerde kemalpaşanın dışına yapılacakmış.
Kvlerin kendi evi var.Kv kp emekli.Ama gelen gidenleri çok fazla. Ve kv herkesi iyi agırlamak istiyor.Bu konu beni İlgilendirmez. Ancak sürekli para muabbeti yapıyorlar.Geçen eşime eve sıvı sabun alamadık, para yetmedi demişler.Eşim almış.Kv,size bizden çok para giriyor. Bize 2 kalıyorsa size 3 kaçıyor diyor.Maaşı çektik bitti, yetmiyor falan diyorlar.Bende artık beklentileri olduğunu düşünüyorum.
Kaynım var. O da benimle yaşıt.4 5yıldır çalışmıyor.Ve annesigil evde olmadıgında yani köye gittiklerinde dogalgaz falan yatıramamış, eşim yatırdı.
Biz henüz 2yılı doldurmadık evlilikte.Bu tokilere başvurup en azından borca mı girsek.İleride olmazsa satarız.Kiramız falan bu şehre göre çok uygun.Kvlerin para beklememesi için borca mı girsem. Tarla almayı düşündüm.Ama kvler kullanır.Siz biz yok hepimiz bir aileyiz diyorlar.
Tokiye girersek kiraya verebiliriz ancak.
Öyle toki evi varsa hic durmayin bence .ödenir biter.yoksa surekli beklentileri olursa biseye sahip olamazsinizKızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Burada toki başvuraları var.Biz izmir merkezdeyiz. Benim çalıştığım yerde burada.Ama eşim Kemalpaşa tarafında çalışıyor.Bu tokilerde kemalpaşanın dışına yapılacakmış.
Kvlerin kendi evi var.Kv kp emekli.Ama gelen gidenleri çok fazla. Ve kv herkesi iyi agırlamak istiyor.Bu konu beni İlgilendirmez. Ancak sürekli para muabbeti yapıyorlar.Geçen eşime eve sıvı sabun alamadık, para yetmedi demişler.Eşim almış.Kv,size bizden çok para giriyor. Bize 2 kalıyorsa size 3 kaçıyor diyor.Maaşı çektik bitti, yetmiyor falan diyorlar.Bende artık beklentileri olduğunu düşünüyorum.
Kaynım var. O da benimle yaşıt.4 5yıldır çalışmıyor.Ve annesigil evde olmadıgında yani köye gittiklerinde dogalgaz falan yatıramamış, eşim yatırdı.
Biz henüz 2yılı doldurmadık evlilikte.Bu tokilere başvurup en azından borca mı girsek.İleride olmazsa satarız.Kiramız falan bu şehre göre çok uygun.Kvlerin para beklememesi için borca mı girsem. Tarla almayı düşündüm.Ama kvler kullanır.Siz biz yok hepimiz bir aileyiz diyorlar.
Tokiye gir olmadı 1arti bire gir .siz biz biriz diye bişi yok biz iki kişi çalışıyoruz herkes kendi yavinda diyeceksinizKızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Oturma şansımız yok. İşe gidip gelmem imkansız. Ben 3 artı 1lere basvurmayı düşünüyorumToki şartları çok iyi, ödeyebilecekseniz başvurun.
Ama bildiğim kadarıyla tokileri belli bir süre kiraya veremiyorsunuz. O kısmı iyi araştırın eğer oturmayıp kiraya verme amacınız varsa.
İşte biz bir aileyiz diyorlar. Para beklentılerı var. Ve kaynım evlenecek olursa altın falanda isterler benden. Çünkü bırıkımlerı yok. En azından 15 sene bunu öderim. Bahane ederim.Tokiye gir olmadı 1arti bire gir .siz biz biriz diye bişi yok biz iki kişi çalışıyoruz herkes kendi yavinda diyeceksiniz
E sende ağzını açıp desene biz çalışıyoruz bizim oaramiz bizim oaramiz diye .beklentilerini kapatirsin .misafirlere sabun alacak paraları yoksa evede misafir almasınlar herkes durumuna göre yaşıyorİşte biz bir aileyiz diyorlar. Para beklentılerı var. Ve kaynım evlenecek olursa altın falanda isterler benden. Çünkü bırıkımlerı yok. En azından 15 sene bunu öderim. Bahane ederim.
Ama şöyle. Tokilerde zaten her ay taksitle ev sahıbı oluyorsun. Zaten borcumuz olacak 15 20 yıl.Borca girmek iyi fikir ama eş ailesi beklenti içindeyse beklentiyi ancak yükseltir bu durum.
Vay anasını demek ev alacak kadar paranız var, diye düşünebilirler.
Burda borca girmek kesin çözüm getirmez. Eşiniz doğalgaz faturasını ödemeye niyet etmişse borcluyken de öder. Öncelikle eşinizin bundan vazgeçmesi lazım.
Olmaz öyle şey, misafire git denır mı dıyorlar. Marketten kek al koy önlerine dedım. Ayıp olur olmaz diyor. 2 ayda 3kez yatılı misafir geldı. DüşününE sende ağzını açıp desene biz çalışıyoruz bizim oaramiz bizim oaramiz diye .beklentilerini kapatirsin .misafirlere sabun alacak paraları yoksa evede misafir almasınlar herkes durumuna göre yaşıyor
Evet çünkü gram bizi düşünmüyorlar. İki maaşınız yeter size çocuk yok diyorlarÖyle toki evi varsa hic durmayin bence .ödenir biter.yoksa surekli beklentileri olursa biseye sahip olamazsiniz
Eşim sen bilirsin diyor. Eşim maddi konuda şunu yap bunu yapma demez. Nasıl istersen öyle yap. Evi üstüne yap arabayı üstüne yap dıyor. Kartları bende. Ama kv son zamanlarda sadece para muabbeti yapıyor. Eşim kvlere gidince sabun alamadan eve döndük para yetmedi, parayı çektik kalmadı diye aglanıyorlar.Para beklemeyen insan neden sürekli böyle anlatırki. Bizimde eşimin çalışmadığı zamanlar oldu. Kimseden para ıstemedık. Altın bozdurduk. Kımse nın haberı yok yanıevet çok iyi düşünüyorsun erkekleri borca falan sokmazsan bişiy sahibi olamazsın hem borcunuz var diye de kv belki ağzını biraz kapatır
oturmasan bile kiraya verirsin yatırım olur
eşin ne diyor bu duruma?
E sende çok de bizden para istemeyin biz birikim yapicaz de . Bu kadar .al kv konus bizden beklentiye görmeyin de .olmadı eşinden oara işte altın hesabı falan aç ona at veremesin .bı sabun çok bizi değil ama onların beklentiye olması kötüOlmaz öyle şey, misafire git denır mı dıyorlar. Marketten kek al koy önlerine dedım. Ayıp olur olmaz diyor. 2 ayda 3kez yatılı misafir geldı. Düşünün
Valla en akıllıca olanı güzel bir ev alıp borca girmek , hem de böyle ferah bahçeli güzel bir ev alKızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Zaten altın alıyorum kendi adıma.Para açık açık ver demıyor. Ama onu alamadık, maaşı çektik bitti dıyorlar. Hatta sıvı yagı taksitle almışlar.E sende çok de bizden para istemeyin biz birikim yapicaz de . Bu kadar .al kv konus bizden beklentiye görmeyin de .olmadı eşinden oara işte altın hesabı falan aç ona at veremesin .bı sabun çok bizi değil ama onların beklentiye olması kötü
Evet o da var. Ödemeler sürekli artıyor. Birde oturamayacız oradaTokiyi iyi araştırın ödemeleri sabit değil diye biliyorum
Ama borç olayı mantıklı, yada eşiniz ile ağız birliği yapıp hiç umursamayacaksınız
Ay boşver ztn sıvı sabun el kurutuyor diyip safa yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?