Borca mı girsek

Evet buna adım gibi eminim.Kvlerin bankada bir miktar var ama yetmez.Paraları da yok. Borç olarak altın isterler dıye tahmin edıyorum. Eşim hayır dıyemez onlara
Adam “Anne planımız var pazar günü “ diyemeyen adam altınlara hiç hayır diyemez.
O yüzden cok acil birseyler alın.

Adam “Anne planımız var pazar günü “ diyemeyen adam altınlara hiç hayır diyemez.
O yüzden cok acil birseyler alın.
Evet diyemez diye düşünüyorum.Genelde bekar kayın evlenırken evlı gelın den altın ıstemıyor. Tokiye basvurmayı düşünüyorum. En azından 15 20 yıl borcum olur. İleride satarım

Hayır bu seneki ödeme değişikliği oranı yüksek olacak ama hepsini araştırın
Eger kira yasak ise abonelikler üstünüze olmali kar zarar durumunu iyi ölçün
Valaha 3 artı 1 de kiraya verılıyor. Ama o çevre merkeze cok uzakta.1500 e ancak kiraya verılır. Kıralı ılanlara baktım da. İleride satabılırım degıl mı.

2 artı 1ler cok mu ufak acaba. Gerçi ben içinde oturmayı düşünmüyorum. O zaman 2 artı 1lere basvurayım.
ufak biraz ama içini yaptırınca harika oluyor.1 çocuklu aileye yetiyor.ben de alacaktım kiraya vermek için ama birden fiyatları artttı.1.5 yıl içinde 180 binden 650 700 bin liralara çıktı.

Kesinliklee ev almaya yatırım yapmaya girişin. Bu adamlar değişmez babam kaç yaşına geldi annesi iki ağlasa tüm parayı önlerine seriyor.
Kardeşinin düğününe tam destek olacak ama çocukları yani bizler her şeyi kendi başımıza halledeceğiz.
Böyleleri benim de ailem var moduna giremiyor sanırsam..

Kızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Burada toki başvuraları var.Biz izmir merkezdeyiz. Benim çalıştığım yerde burada.Ama eşim Kemalpaşa tarafında çalışıyor.Bu tokilerde kemalpaşanın dışına yapılacakmış.
Kvlerin kendi evi var.Kv kp emekli.Ama gelen gidenleri çok fazla. Ve kv herkesi iyi agırlamak istiyor.Bu konu beni İlgilendirmez. Ancak sürekli para muabbeti yapıyorlar.Geçen eşime eve sıvı sabun alamadık, para yetmedi demişler.Eşim almış.Kv,size bizden çok para giriyor. Bize 2 kalıyorsa size 3 kaçıyor diyor.Maaşı çektik bitti, yetmiyor falan diyorlar.Bende artık beklentileri olduğunu düşünüyorum.
Kaynım var. O da benimle yaşıt.4 5yıldır çalışmıyor.Ve annesigil evde olmadıgında yani köye gittiklerinde dogalgaz falan yatıramamış, eşim yatırdı.
Biz henüz 2yılı doldurmadık evlilikte.Bu tokilere başvurup en azından borca mı girsek.İleride olmazsa satarız.Kiramız falan bu şehre göre çok uygun.Kvlerin para beklememesi için borca mı girsem. Tarla almayı düşündüm.Ama kvler kullanır.Siz biz yok hepimiz bir aileyiz diyorlar.
Tokiye girersek kiraya verebiliriz ancak.
Kesinlikle borc iyidir konut isi de cok mantıklı baglayin parayi borca👌

Kızlar biz kirada oturuyoruz.İzmirde yaşıyoruz.Eşim asgariden az fazla alıyor.Bende çalışıyorum. Bankada bir miktar altınımız var ve sürekli birikim yapmaya çalışıyoruz
Burada toki başvuraları var.Biz izmir merkezdeyiz. Benim çalıştığım yerde burada.Ama eşim Kemalpaşa tarafında çalışıyor.Bu tokilerde kemalpaşanın dışına yapılacakmış.
Kvlerin kendi evi var.Kv kp emekli.Ama gelen gidenleri çok fazla. Ve kv herkesi iyi agırlamak istiyor.Bu konu beni İlgilendirmez. Ancak sürekli para muabbeti yapıyorlar.Geçen eşime eve sıvı sabun alamadık, para yetmedi demişler.Eşim almış.Kv,size bizden çok para giriyor. Bize 2 kalıyorsa size 3 kaçıyor diyor.Maaşı çektik bitti, yetmiyor falan diyorlar.Bende artık beklentileri olduğunu düşünüyorum.
Kaynım var. O da benimle yaşıt.4 5yıldır çalışmıyor.Ve annesigil evde olmadıgında yani köye gittiklerinde dogalgaz falan yatıramamış, eşim yatırdı.
Biz henüz 2yılı doldurmadık evlilikte.Bu tokilere başvurup en azından borca mı girsek.İleride olmazsa satarız.Kiramız falan bu şehre göre çok uygun.Kvlerin para beklememesi için borca mı girsem. Tarla almayı düşündüm.Ama kvler kullanır.Siz biz yok hepimiz bir aileyiz diyorlar.
Tokiye girersek kiraya verebiliriz ancak.
esiniz ailesinin bu beklentisi karsisinda ne dusunuyor hakli mi buluyor sacma oldugunun farkinda ama saygisizlik olur diye sesinimi cikaramiyor

Tokiyi iyi araştırın ödemeleri sabit değil diye biliyorum
Ama borç olayı mantıklı, yada eşiniz ile ağız birliği yapıp hiç umursamayacaksınız
Ay boşver ztn sıvı sabun el kurutuyor diyip safa yatın
Bencede banka kredisi cekip sabit taksit odemek cok daha mantikli her sene artan borc mu olur konut kredilerinin faizleri de dusuk diye biliyorum

1500 e ev kalmadı .3 bine verirsiniz toki bile olsa 3+1 i.
Gönlümden gecen 3 artı 1.Kemalpaşanın fıyatları uygun. Ama 3 artı 1 in altından kalkamayız.2 artı 1 daha mantıklı.Kiraya vermek için 3 artı 1 olması gerek dıye bılıyorum 😔Bizim şuanki kiramız 1500 TL. Evimiz baya büyük, terası falan var. Semt olarak nezih bir semtte.O yüzden bu evden taşınmayı hiç istemiyorum.Ulaşım falanda çok rahat

Back
X