Borcamda kek

benim sürekli yaptığım bir kek tarifim var, onu normal kek kalıbında yapınca muhteşem oluyor, asla kötü bir sonuçla karşılaşmadım ama aynı tarifi borcama döküp yapınca sonuç hep hüsran, çöküp kalıyor, bir de ne alakaysa yağı camın etrafında birikiyor
ben kek konusunda borcamdan hiç memnun kalmadım, sadece kalıpta ve minik metal fırın tepsisinde yapıyorum canım

bende hep keklerimi borcamda yapıyorum ve çok memnunum...

benimde keklerim güzel olur Maşallah diyim...
ama borcamda aynı sonucu alamadım ben...:26:
bu yüzden kek kalıbına yada fırın tepsisine yapıyorum

Son düzenleme:
bende hep borcamda yaparım ve ablamdan aldığım özel bir tarifim var dikdörtgen borcamda yaptığımda her yeri eşit şekilde kabaran ıslak bir kek oluyo

borcamda yapınca börek ve keklerin altı kısmı daha geç pişiyor.
üstü güzel nar gibi oluyor altı bembeyaz.
camın ısı iletkenliği çok değil sanırım ondan oluyor.
bir süre sonra fırının en alt gözüne alıyorum ama bu kez de devamlı başında olmak gerekiyor yanar mı diye.

sürekli yaparım kalıp keki haricinde özellikle havuçlu kek,ıslak kek,brovni ...çok memnunum.

kekimi sürekli borcamda yapıyorum çok güzel kabarıyor herkes beğeniyor ama arkadaşın dediği gibi üstü daha çabuk pişiyor altı daha beyaz kalıyor.bazen bende altı pişsin diye bir süre fırının en alt gözüne koyuyorum

bende hep borcamda yaparım, cam daha sağlıklı diğer pişirme kaplarına göre

kek ,börek borcamda yaparım hiç sorun yaşamadım.kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
sadece ıslak keki borcamda yapıyorum..
kek yapmayalı da uzun zaman oldu:44:

bence en güzel kek ortası delik kalıpta pişiyor
borcamı bende börekte seviyorum
kekei kalıpta yaparım hep harika olur keklerim

Borcamda kek pandispanya tarzı ya da soslu ise yaparım. Yoksa kalıpta daha hoş bir görüntü. Kuzenim çiçek şeklindeki borcamda yapar süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…