etrafıma bakıyorum benimle evlenen arkadaşlarım akranlarım aldı başlarını gitti durumları çok çoook iyi
tamam halime şükürler olsun sağlık sıhhat versin ama bazen bunalıyorum daralıyorum elde yok avuçta yok borçlanarak bari alalım diyorum kaç yıllardır hep otobüslerdeyim bir tatilmiş bir gezmeymiş bilmedim keşke eşimle evlenmeseydim diyorum .....
Ne olur bana akıl verin dertleşelim mantıklı birşeyler yazın benmi abartıyorum ne yapayım artık
canım araba alınca para bırıkıcek mı sanıyosun kaskosu vergisi trafık sigortası benzını bakımı derken
astarı yüzünden pahalıya gelecek ki zaten yok elinizde ??? Eger kenara ıkı uc lıtra koyabılıyosan altın yap
euro yap bişey yap arabaya sakın ha sakın yatırma arabay yatırım yapılmaz sana söyleyım.....
Ayrıca ben 3 yıllık evliyim evlenrıken su esya bu esya aman abartı yapmadık eşime orta yoluu evımızı duzduk
1 yıllıke evlıyken ev aldık banka kredısıyle....şimdi kredımızı ödüyoruz 2 sene 7 aydır ödüyoruz çok şükür
kendi evımızdeyız ınsanların bıseylerı oluyrosa özel hastanelerde surada burada para harcayarak olmuyo sor bakalım bana
neler yasadın diye...eşim memur ama ben özel sektorde çalışıyorum ışten cıktıgım zamanlar oldu kredı kartına yukleıdk
maalesf yavas yavas onu oduoduk sonra bitti evlenırken aldıgım ayakkabıgı gıyıyordum hala daha yenı ustume başıma
bişeyler almaya başladım...ilk kez ay sonu dusunmeden bişeyler almaya basladık esımle ah ah kolay mı o kadar
minibüs parasını dahı biriktiriyorum düşün olsun canım dıyorum peynır 1 lira ucuzsa ordan alıyrosun
zor durumda kalınca öle para sacarak bişeylere ulaşmıyo hıckımse hııc kusura bakma evet yerı geldı bazı seylerden
mahrum olduk ama zahmet olmadan rahmet olmuyo allah ın izniyle bi süre sonra benım çalışmama da gerek kalmıycak
ama hem ev hem iş hamılelık sürdürdüm 3 kere bebegımı kaybettım gene de ıse devam ettım çalışmam gerekıodu cunku
ah üzgünüm çalışamam demedim öle bi lüksüm yoktu cunku az sık dişini sakın ha araba alma kenara koyabılıosan
3-5 kurus biriktir....annem hep der kızım erkek seldir kadın göldür...sen tutucaksın sunu yapalım diip yapmasını bekelmıceksın
sunu al deınce almıcaksın hemen bakıcaksın nası oluyo uygun düşüyo mu mantıklı mı öle davrancan der