• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçlar biter mi

Kreş... bakıcı tutmak... bunlar güzel seçenekler. Hadi kreşins saati tutmuyor en azından bakıcı bulabilirsiniz.
Bakıcı yokki çevrede üst katında memur var anne baba bakıcı bulamıyorlar bakıcı bulsam fiyatları ne olur acaba bilginiz var mı

Canım ne alaka bi fikir verin bari nasıl çalışıcam kimseye bırakamam bırakacak kimse yok ne bahanesi ne saçmalıyor sunuz
Öncelikle üslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum.burada herkes yazdı sürekli bir bahane yok kreş lu kadar komşumuz dedi yok iş asgari ücret ancak.denemeden nerden bileceksiniz ki kreşlerin o fiyatta olduğunu gidip sorup teyit ettinizmi? Hep boş laf.

Bakıcı yokki çevrede üst katında memur var anne baba bakıcı bulamıyorlar bakıcı bulsam fiyatları ne olur acaba bilginiz var mı
Nasıl bi yerde yaşıyorsunuz ben anlamadım1 kreş var ve 1600 tl aynı şekilde hiç bakıcı yok. Ama hiçbiri kendi deneyiminiz değil. Birini arkadaşınız yollamış diğerini komşunuz bulamamış. Bakıcı ücretleri hakkında bir bilgim yok ama zaten şehrinizde HİÇ bakıcı yokmuş. Tamam yapacak bi şey yok artık yani mecbur evde çocuğu bakın. Kredi borcu bitene kadar da kemerleri sıkmaya devam. 🙋‍♀️

Öncelikle üslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum.burada herkes yazdı sürekli bir bahane yok kreş lu kadar komşumuz dedi yok iş asgari ücret ancak.denemeden nerden bileceksiniz ki kreşlerin o fiyatta olduğunu gidip sorup teyit ettinizmi? Hep boş laf.
Tabikide sordum şuan bile ne yapabilirim nerde çalışabilirim diye düşünüyorum

Altın borcuna girdiyseniz bu kadar zorlanmanız normal
Niye banka faizine girmediniz
Akıl fikir diliyorum

Back
X