Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın ayağını yorganına göre uzatması lazım bir borç bitmeden diğeri çıkıyorsa sıkıntı var bu işte illaki çoğu insanın borçları oluyo bizimde var çocuksuz olduğumuz için yetiyo artıyoda çocuk olsada yeter ben çalışmıyorum eşimin kazandığıyla geçiniyoruz şuan o bitince ev borcuna giricez falan filan hesabınızı iyi yapın şu dönemde altın içtu zaten dikkat edinArkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahİnsanın ayağını yorganına göre uzatması lazım bir borç bitmeden diğeri çıkıyorsa sıkıntı var bu işte illaki çoğu insanın borçları oluyo bizimde var çocuksuz olduğumuz için yetiyo artıyoda çocuk olsada yeter ben çalışmıyorum eşimin kazandığıyla geçiniyoruz şuan o bitince ev borcuna giricez falan filan hesabınızı iyi yapın şu dönemde altın içtu zaten dikkat edin
Canım bir mesleğim yok lise mezunuyum çoğu iş kreşle uyumlu değil kreş benden 1600 civarı Par istiyor tam gün alacağım para asgari ücret kreş saatleri iş saatleri uymuyor bu durumda ne yapabilirim sen söyleBu kadar sıkışıyorsaniz ya işten cikmayacak ya da çocuğu erteleyecektiniz , birçok anne çocuğunu kreşte ve bakicida büyütüyor siz de büyütebilirsiniz. Çocuğum küçük calisamam bana göre sadece bir bahane.
Mesleğim yok lise mezunuyum kreş benden tam gün 1600 istiyor alacağım para asgari ücret kreş saatleri iş saatleri uymuyor sizce ne yapabilirim bu durumdaSizde çalışabılırsınız.Burdakı çogu bayan boyle yapıyor.Sende yapabılırsın
Altınım yok zaten hepsi borca gittiBorcunuzu kapatmak için altınları satsanız
En korktuğum borç altın borcu, biz de çok zarar ettik zamanındaTam pandemi öncesi ev almıştık altın borcu var artı lüks aracımızı satmıştık lüks araç fiyatı 2 ye katladı altında nerdeyse 150 bin fark attı nerden baksanız 300 bin zarardayız ama napalım nasip herkesin imtihanı bişeyler maddi olsun ödenir halledilir sağlık sıhhat birlik olsun gerisi boş sıkmayın canınızı
Ben altın borcu deyince öyle düşündüm ;(Altınım yok zaten hepsi borca gitti
Bu yollardan geçmedim. Bekar evime evlendik.Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
ÖyleEvet öyle duymuştum
Cevap: Bitiyor. Ama yerini yenileri geliyor.
Bizimde 60 gr bilezik borcu var ne yapıcaz bilmiyoruz bu altın mahv etti herkesi yaÇocuğum 4 aylıkken çalışmaya başladım. Üstelik evlendikten iki sene sonra yaptık. Evimiz kiraydi. Kızım üç yaşındayken ev aldık. Kvdelere 100 Gr altın borcumuz var. İki kişi çalıştığımız halde ve hemen çocuk yapmadigimiz ve ev almadigimiz halde kara kara düşündürüyoruz onların borcunu nasıl kapatırız diye evi de krediyle aldık. Gerçekten bu zamanda tek maaş çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Daha fazla maaş verem yerlerı arastırabılırsın .Mesleğim yok lise mezunuyum kreş benden tam gün 1600 istiyor alacağım para asgari ücret kreş saatleri iş saatleri uymuyor sizce ne yapabilirim bu durumda
Anladım o zaman yavaş yavaş azalacak aklınıza bu kadar takmayın bir daha da altın ve dövizle asla borçlanmayin ülkenin hali ortada malesef bu şekilde borçlanan çoğu kişi battı , durumunuza uygun bankadan kredi cekseniz yavaş yavaş ödeyip biterdiCanım bir mesleğim yok lise mezunuyum çoğu iş kreşle uyumlu değil kreş benden 1600 civarı Par istiyor tam gün alacağım para asgari ücret kreş saatleri iş saatleri uymuyor bu durumda ne yapabilirim sen söyle
Açıkçası ben her şeyi aynı anda istediğinizi düşündüm. Ona çok az bir azınlık sahip.Arkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Lise mezunuyum alacağım asgari ücret kreş benden 1600 istiyor tam günÇalışmamak tercih ancak çocuğum küçük diye çalışmıyorum bana avuntu gibi geliyor.ya borçlardan yana hiç şikayetiniz olmayacak kıt kanaat geçinmeye şükredeceksiniz yada çalışacaksınız.çünkü bu sizin TERCİH iniz.
Çocuklarımın ikiside 4.5 aylıkken işe başladım ve benimde bakacak kimsem yok.bakıcı falan oluyor bir şekilde yeterki siz isteyin.
canım lise mezunuyum ve kreş 1600 para istiyor alacağım para zaten kreşe gidecek bir öneriniz var mı başkaAçıkçası ben her şeyi aynı anda istediğinizi düşündüm. Ona çok az bir azınlık sahip.
Bir de çocuğunuz 3 yaşında. Küçük değil o kadar.
O yaşi alan kreşler var. Bırakıp çalışabilirsiniz.
Bir de bu serzenişi yapan cevremde 2 kişi oldu.
Çok yüksek kredi çektiler. Halbuki daha az kredi çekip onu ödeyip sonra bir daha maaşlar artınca kredi çekebilirlerdi. O evi satıp daha iyisini alabilirlerdi. Ama yapmadılar. Sürekli para yetmiyor diyorlar.
Sizin birde çocuk olmuş. Bari çocuğu biraz erteleseydiniz. Her seyi ayni anda istemek bana biraz pembe bulutlardan dünyaya bakmak geliyor..
Yapacak bir şey yok. Dişinizi sikacaksiniz. Gezip tozmayıp borç ödeyeceksiniz . Ikinci çocuk da olursa geçinmeniz zorlaşır.
Bundan sonra kesenize göre krediye girmenizi tavsiye ederim.