borçlar, yalanlar... bu şekilde devam edemem

Ay o zaman ne diyim bilemiyorum ki canım ya...
eşinin iradesi ilede alakalı..iradesiz bi karakter sanırım eşin,kendini kontrol edemiyor sanırım..
Allah kurtarsın gerçekten işin zor..
Ama eminim destek alarak üstesinden gelirsin

destek olmak istemiyorum ki.
artık istemiyorum.
ondan nefret ettiğimi söyledim, onun kadar yalancısını görmediğimi söyledim. bunları sinirle söylemedim, o anda gerçekten bana öyle hissettirdiği için söyledim.
bizim evliliğimizde daha önce hiç kullanılmamış kelimeler bunlar.
ve ilginçtir umursamadı
sadece "sus" dedi. ne dediğim, ne hissettiğim, ne yapacağımın onun için bir önemi yoktu, önemli olan tek şey, yaptığı aptallığı anne ve babasının duymamasıydı. bu durum da gerçekte bana karşı olan hislerinin ne kadar zayıf olduğunun kanıtıdır ayrıca. bunu da dün gece farkettim.

ve şuna da dikkat çekeyim oyunu A dan Z ye çok iyi biliyorum ve oynayan erkek sayısından daha çok bayanlar fazla..bizzat şahit oldum çünkü..oyun içerisinde her erkek karakter kendine bir eş seçiyor oyunun içinde evleniyorlar ve sürekli birlikte takılıyorlar..
yani aklıma başka bişeyde geldi,yapıyordur demiyorum ama bilgilendirmek istedim..
yani o kadar parayı tek karaktere harcaması bana imkansız gibi geldi..belkide sanal evliliğindede item yapıp veriyordur oyun eşine..
bunu kesinlikle takip edin

Son düzenleme:
ve şuna da dikkat çekeyim oyunu A dan Z ye çok iyi biliyorum ve oynayan erkek sayısından daha çok bayanlar fazla..bizzat şahit oldum çünkü..oyun içerisinde her erkek karakter kendine bir eş seçiyor oyu içerisinde evleniyorlar ve sürekli birlikte takılıyorlar..
yani aklıma başka bişeyde geldi,yapıyordur demiyorum ama bilgilendirmek istedim..
yani o kadar paryı tek karaktere harcaması bana imkansız gibi geldi..belkide sanal evliliğindede item yapıp veriyordur oyun eşine..

evet evet bayan sayısı oldukça fazla.. söylediğiniz gibi evlilik olayıda söz konusu oyun içinde.. yani eğer 4 bin Tl oyun içinse ciddi anlamda fazla.. :26:

evet evet bayan sayısı oldukça fazla.. söylediğiniz gibi evlilik olayıda söz konusu oyun içinde.. yani eğer 4 bin Tl oyun içinse ciddi anlamda fazla.. :26:

evet arkadaşım ..savaşçı,ninja,sura,şaman karakterleri var..yani herkez için demiyorum ama oyun içindeki %70 kısım (kadınlardan bahsediyorum) item için yapmayacakları yok...
kesinlikle bunu araştırın arkasını bırakmayın..1 karakter için 4 bin tl haddinden fazla çünkü..ki bunun dışında kontör tel yoluylada alınıyor o EP ler...yani oyun parası adı altında geçiyor,gerçek para ile alınan Ejder Parası deniyor..

ve şuna da dikkat çekeyim oyunu A dan Z ye çok iyi biliyorum ve oynayan erkek sayısından daha çok bayanlar fazla..bizzat şahit oldum çünkü..oyun içerisinde her erkek karakter kendine bir eş seçiyor oyu içerisinde evleniyorlar ve sürekli birlikte takılıyorlar..
yani o kadar paryı tek karaktere harcaması bana imkansız gibi geldi..belkide sanal evliliğindede item yapıp veriyordur oyun eşine..

oyun oynarken bir program kurmuşlar, online konuşuyorlar. konuşanların seslerini duyuyorum ama senin dediğin şeyi de yapmışmıdır bilemem. yani aslında aynı oyuna bağımlılığı bulunan başka bir kadınla hayatları daha iyi olurdu. akşam konuşursak eğer ve halen böyle bir şeye kalkışmadıysa (ben henüz yakalamadığım için bilmiyorum tabi) ona böyle bir fikir verebilirim.
çıldırmamın ayak seslerini duyuyorsunuz.
yattığımda sabah ezanı okunuyordu, ama gene uyuyamadım kalkıp bi sigara daha içtim, tekrar yattıktan ne kadar süre sonra uyudum bilmiyorum ama sanırım en fazla 2 saat uyumuşumdur.

evet arkadaşım ..savaşçı,ninja,sura,şaman karakterleri var..yani herkez için demiyorum ama oyun içindeki %70 kısım (kadınlardan bahsediyorum) item için yapmayacakları yok...
kesinlikle bunu araştırın arkasını bırakmayın..1 karakter için 4 bin tl haddinden fazla çünkü..ki bunun dışında kontör tel yoluylada alınıyor o EP ler...yani oyun parası adı altında geçiyor,gerçek para ile alınan Ejder Parası deniyor..

bunu öğrendiğim iyi oldu, zira kendi telefon faturası benim hesabımdan otomatik ödeme talimatıyla ödeniyor, ne kadar ödeme yapılmış müsait bir zamanımda bakayım.

oyun oynarken bir program kurmuşlar, online konuşuyorlar. konuşanların seslerini duyuyorum ama senin dediğin şeyi de yapmışmıdır bilemem. yani aslında aynı oyuna bağımlılığı bulunan başka bir kadınla hayatları daha iyi olurdu. akşam konuşursak eğer ve halen böyle bir şeye kalkışmadıysa (ben henüz yakalamadığım için bilmiyorum tabi) ona böyle bir fikir verebilirim.
yattığımda sabah ezanı okunuyordu, ama gene uyuyamadım kalkıp bi sigara daha içtim, tekrar yattıktan ne kadar süre sonra uyudum bilmiyorum ama sanırım en fazla 2 saat uyumuşumdur.

bakın sakın moralinizi bozmayın stres yapmayın sakin olun..gündelik işlerinizle ilgilenin..çünkü siz ne kadar canınızı sıkarsanız eşiniz bi o kadar umursamıyor..yanlışmıyım?
evet konuşulan program ventrilo veya teamspeak olmalı..orada ayrıca istediğin kişiler ile konuşmadan yazışarakta sohbet ediliyor..
siz o oyun oynarken ekrana bakın sağ tarafta alt alta pm ler olucaktır..konuşma sohbet pencereleri onlar,herkes için ayrı bulunuyor..yani orada konuştuğu kişilerin isimlerinide görürsünüz..veya oyun içinde karakterinin arkadaş listesine bakın..orada evli olduğu kişi varsa ayrı şekilde listede görünüyor

bakın sakın moralinizi bozmayın stres yapmayın sakin olun..gündelik işlerinizle ilgilenin..çünkü siz ne kadar canınızı sıkarsanız eşiniz bi o kadar umursamıyor..yanlışmıyım?
evet konuşulan program ventrilo veya teamspeak olmalı..orada ayrıca istediğin kişiler ile konuşmadan yazışarakta sohbet ediliyor..
siz o oyun oynarken ekrana bakın sağ tarafta alt alta pm ler olucaktır..konuşma sohbet pencereleri onlar,herkes için ayrı bulunuyor..yani orada konuştuğu kişilerin isimlerinide görürsünüz..veya oyun içinde karakterinin arkadaş listesine bakın..orada evli olduğu kişi varsa ayrı şekilde listede görünüyor

çok doğru, konuşuyor zaten ama sürekli yazışma durumu da var. ama kiminle ne konuşursa konuşsun, yüzüne bakacağımı bile sanmıyorum, kaldı ki bilgisayarı ve ordaki konuşmalarını hiç önemsemiyorum bile. ama böyle bir şey yakalamam kendi adıma iyi olurdu, elimde onun aleyhine başka bir koz daha olurdu. en azından bugün yarın ailesi konuyu detaylarına kadar öğrenecektir o detayların içinde oyun ya da değil, başka bir kadının varlığı benden daha çok onları üzer ve durumun vehametini o şekilde çok daha iyi idrak edebilirler.

anladığım kadarıyla siz kafanızda bitirmişsiniz bu evliliği

bizde eşimle oyun oynuyoruz online ve ts2 ile sohbetler oluyor eglenceli oluyor ama tl ile item almaya falan bende karşıyım çünkü bu tarz oyunlarda sözleşme imzalıyorsun hiçbir şekilde char ya da karakter deyim üzerinde hak idda edemezsin o yüzden bu oyuna para harcama olayı ters geliyor çoluk çocugun rızkı yazık yane

hala konuşamadık, evde köşe kapmaca oynuyoruz. benim sinirlerim yıprandı artık.
pazartesi eve gittiğimde artık oyuna girmeyeceğini söyledi. umurumda olmadığını söyledim. "ben söyleyeceğimi söyledim, bundan sonra naparsan yap" dedim. yüzüğümü çıkardığımı o anda gördü. o gün çok yorgundum, yemek yemeden yattım. bir kaç defa yanıma geldi, ilaç isteyip istemediğimi sordu, sonra yine geldi, "uyumuyorsan konuşalım" dedi, "uyumak istiyorum" dedim. sonra yine geldi, "saat geç olacak kalkmak istermisin" dedi. 2 saat yatmışım, uyudum mu bilmiyorum, seslerini duyuyordum çünkü. kalktım, salonda 10 dakika oturdum, tahammül edemedim, mutfağa gittim. sonra da o yattı.

dün de eve geldikten sonra o yattı, akşam görevi varmış, 8 de kalktı, çıktı gitti. sabah ben evden çıkarken henüz gelmemişti.

normalde her akşam eve gelirken beni arar bir şey lazım mı diye sorardı. boşanıcam senden dediğimden beri hala aramaya devam ediyor, yüzünü görmeye tahammül edemediğimi anladığı halde... açmıyorum telefonu.

eşeledikçe başka başka banka kartları olduğunu da öğrendim. kendi çabamla tabi. artık bugün konuşup durumu netleştirmek istiyorum. anladığım kadarıyla bana zaman tanıyor ve bu zaman içinde benim yatışacağımı düşünüyor. ama öyle olmuyor. zaman geçtikce öfkem artıyor.

konuşmalı ama nerde, ne zaman?

çok üzücü bir durum, bu da evliliği yıpratıyor...Allah yardımcın olsun bacım...

Sorunlar farklı ama genelde sonuçlar aynı: mutsuz evlilik...Huylu huyundan vazgeçmez ama

bunuda bil...Karar alırken bunu da düşün...

Back
X