• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borçtan kurtulamıyor..

benim kaynımı anlatmışsın sanki:31:3 yıldır evli bir türlü borcu bitmiyor adam borç üstüne borç yapıyor ayağını yoganına göre uzatmıyor sıkışıncada abi diyor:23:ben kocamla kötü oluyorum.eşime bunun sonu yok bırak ne hali varsa görsün belki yardım etmezsen kendine çekidüzen verir diyorum ama eşim vicdanına yeniliyor:15:
böyle sorumsuzlar yüzünden başkaları huzursuz oluyor işte:41:

nedir bu, başka konuda anne baba, abiler yeni evli çifte sırtını dayamış, burda kardeş, sanırım her ailede bir enayi çocuk var, herkes onları sömürüyor.

işi olmayan adam nasıl evlendi?

gelin kötü hadi kardeşinin hiç mi kabahati yok?

bak benim bir akrabam vardı bizim maddi durumumuzun 5 te biri etmezdi durumu,dikili bir taşı yoktu ama acayip lüx yaşarlardı.Kendi işleriydi ama dükkanlarını ele teslim edip tr turlarına çıkarlardı hem de borç aldıklrı parayla..

gelinimiz iyiydi fakat çok lüx e meraklı ve malesef tembeldi akrabam da kimseye kıyamazdı çocukları adamı parmağında oynattı resmen...ama battıkça battılar
demem o ki bu işin bir sonu yok al kardeşini karşına konuş

sen destek verdikçe o daha çok isteyecektir bak burda hergün konu açılıyor eşim ailesine yardım ediyor diye insanlar isyan ediyor
kendini eşinin yerine bir koy

artık evlenmişsin herkes kendi evine baksın bu ne yahu!

Back
X