İyi akşamlar, borderline ya da bipolar olan veya böyle bir yakını olan var mı ? Varsa işe girebiliyorlar mı, suça meyilli oluyorlar mı, kendine zarar verme davranışı oluyor mu (bende oldu, kendimi terbiye etmek ve dayanıklılığımı artırmak, ruhsal acıyı unutmak için) karakterleri nasıl ilişki kurabiliyorlar çalışabiliyorlar mı ? Hangi işleri yapmaları hangilerini yapmamaları gerekiyor bilen lütfen yazabilir mi ?
Bende daha önce de bundan şüphelenildi ama teşhis konmadı. Destek almaya anskiyete için başladım, onda hafifleme oldu eskisi gibi değil artık ama bu sefer ruh halimdeki değişimler için tekrar destek almaya başladım ve teşhis kondu doktor ilaç verdi ama kafam çok karışık yani burada yazamayacağım kadar kötü duygular hissediyorum insanlara ve kendime bakış açımı yazsam destan olurdu ama gerçekten çok zor ve aynı zamanda berbat şeyler düşünüyorum. Depresyonla karıştırılıyor genelde. Daha ailem dahil hiç kimseye söylemedim sır gibi saklıyorum. Var mı benzer şeyler yaşayan veya şahit olan, hayatım bitmiş gibi hissediyorum sanki son noktaya gelmişim gibi.