Borderline kisilik bozuklugu

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Hepiniz bana tedavi ol demistiniz nasipse eylude gidicem psikologa bulundugu sehirde isini en iyi yapanlardan birisi asil konuya gelirsek bana burada eski hesabim olsun bu olsun borderline olabilecegimi demislerdi gosterdigim belirtileri yaziyorum mesela annem bir gun cok gicigima gidiyor ertesi gun deli oluyorum ya da herhangi bir ogretmenim o gun gozumde asiri degerli ertesi gun yuzune bakasim gelmiyor normalde cok tutarliyimdir birden musrif olasim geliyor hemen harciyorum butun parayi sonra canim asiri yemek istiyor dunyayi yemek istiyorm ama baska bir gun sifir istah diyorm ya annem alingan der diye alingansam 5 dk sonra kahkaha atip ardindan agliyorum ama istemsjz yapiyorm hepsini ayrica ofkeme hakim olamiyorum surekli yuksek sesle ciglik atasim esyalari kirip dokesim geliyor bazenleri kendimi surdan atsammi dusunceleri geciyor

Klinik psikolog serhan dogan bey bu konuya cok hakim. Instagramda takip edip iletisim kurabilirsiniz.

Merak etme tedavini ol sonra yaz buraya yine bu defa tutarlı davranışlarını. Çevreninde sana olan güzel değişimini vb...

Bebeklikten cikis yari delirmek gibidir ergenlige geciste ,menepoza girmekte , her yasin gecisi bunalim gibidir delirmek bir nevi kendinize teshis koymayin arkadaslar hakli,sebebsiz ciglik atmak aglamak gulmek bunlar kardestir sabirli olun neye inaniyorsaniz ona siginin ,inanc sevgi sadakat ve zaman ilac size daha simdiden boylesiniz ya ilerde.. cocugunuz oldugunda esinizle derdinizde gecim sikintisinda veyahut lohuse iken bu durumlarla nasil basa cikacaksiniz sizinki simariklik lutfen yasinizin kiymetini bilin ve Allah sizi dertle sinamasin tumunu unutur derdinize dusersiniz bir abla veya teyze nasihati ♡

Ben kendime koymadim benim gittigim psikolog baslamgic vaf psikiyatrise git sedi
Psikologlar zaten konusur sen iyi olmayi kendin isteyeceksin sana demek istemiski ilac kullan beni ugrastirma ilaclar uyusturur bu kafandaki kaygilari dusunmemeni saglar bir nevi yatistirici tabiiki dr kullan derse

Konulur..Cocuk psikiyatride iken iki tane liseye giden borderline kişilik bozukluğu tanılı hastamız vardı

Bulgu gösterebilirler ama kişilik uzun bir zaman diliminde şekillendiği için ergenlik çağında direkt tanı koymak çok sağlıklı olmayabilir. Antisosyal kişilik bozukluğu tanısı 18 yaşından önce konmaz mesela, davranım bozukluğu tanısı verilir bulgu gösterenlere.

Yardım al elbette ama uzun zaman tedavi görmüş ve çevresinde de akıl hastanesine yatacak kadar ağır ruhsal bozukluklar geçiren kişiler olan bana göre bence ergenlikten. Bana son derece normal geliyor anlattıkların. 6.sınıftan beri yapıyorum demişsin, 12 yaşta ergenlik başlamış olur zaten. Ve neredeyse 20 yaşına kadar devam eder.
Sevgiler.

Artık herkes internetten teşhis koyar oldu kendine. Borderline başlangıcı diye bir şey yoktur insan bir günde borderline olamaz. Ki bu bir bozukluk değil kişilik yapısıdır. Ergenliktesin. Ergenken duygu değişimleri, kişilik değişimleri çok fazla olur. Ki dr a gittiğinde de pat diye söyleyemez dr sana varsa bir rahatsızlığın. Bu kan testinde çıkan bir şey değildir. Ki psikiyatik durumlar çok kesin çizgilerle birbirlerinden ayrışamaz. Yorumda şizofreni yazılsaydı yine internetten kendine uygun belirti bulabilirdin.

Sen de “KK’ye Rahat Vermem Hastalığı” var.
İşin yok mu ya? Top oyna ne bileyim el işi falan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…