- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ergenlik olmadigina eminim 6.siniftan beri yapiyorum bunlariBilemedim, yasin küçük ergenlikte olabilir
Arastirayim tesekkurlerKlinik psikolog serhan dogan bey bu konuya cok hakim. Instagramda takip edip iletisim kurabilirsiniz.
Ben kendime koymadim benim gittigim psikolog baslamgic vaf psikiyatrise git sediİnternetten okuyup okuyup ben borberline’ım ben bipolarım deyip çıkıyorsunuz. Borderline’ın teşhisi Türkiye’de çok zor konuyor.
Psikologlar zaten konusur sen iyi olmayi kendin isteyeceksin sana demek istemiski ilac kullan beni ugrastirma ilaclar uyusturur bu kafandaki kaygilari dusunmemeni saglar bir nevi yatistirici tabiiki dr kullan derseBen kendime koymadim benim gittigim psikolog baslamgic vaf psikiyatrise git sedi
Konulur..Cocuk psikiyatride iken iki tane liseye giden borderline kişilik bozukluğu tanılı hastamız vardı18 yaş altına kişilik bozukluğu tanısı konulmaz bir. Psikologlar tanı koyma yetkisine sahip değildir bu da iki.
Konulur..Cocuk psikiyatride iken iki tane liseye giden borderline kişilik bozukluğu tanılı hastamız vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?