Borderline ( Sınırda ) kişilik bozukluğu

AkrepYukselenKoc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
43
23
3
22
bu psikolojik rahatsızlığın tanısı kondu arkadaşlar aranızda bu rahatsızlığa sahip biri birisi varsa bilgi verebilirmi nasıl baş ediyorsunuz , neler yaşıyorsunuz çok moralim bozukdu açıkçası obsesif kompülsif bozukluk ve borderline tanısı koydular özel klinikte randevu aldım devlete hap kullanmaya başladım ama çok ağır bir hap değilmiş

Belirtileriniz nelerdi yani neden rahatsızlık duyup psikologa gittiniz yani psikologa gitmenin bir nedeni olmaya da bilir fakat sıkıntı üzerine gittiginizi düşünüyorum

çok uçlarda yaşama diye biliyorum
birine karşı mesela tamamen nefret etme tamamen sevme gibi durumlar yaşanıyor diye biliyorum

çok uçlarda yaşama diye biliyorum
birine karşı mesela tamamen nefret etme tamamen sevme gibi durumlar yaşanıyor diye biliyorum
O bipolar bozukluk borderline iki kişilikli olmak demek. Bir tarafının yaptığını diğer tarafı hatırlamıyor kişilik bölünmesi yani

Belirtileriniz nelerdi yani neden rahatsızlık duyup psikologa gittiniz yani psikologa gitmenin bir nedeni olmaya da bilir fakat sıkıntı üzerine gittiginizi düşünüyorum
yani kendimi en olmadık durumda bile kandırıp avutabiliyordum şöyle söyliyim mesela çok sevdiğim bir insan bana iyi davrandığı sürece en değerlim en sevdiğim kişi olabilirken en ufak canımı sıkan bir hareketinde kendimi avutma şekli olarak diyim yerin dibine sokuyorum zihnimde bir anda ondan nefret etmeye başlıyorum ama bütün bu duyguları içimde yaşıyorum dışa vurmadan bu verebileceğim basit bir örnek

psikoloğada durdural bilmeyen takıntılarım için gittim ama tek sorunun takıntılarımın olmadıpını farkettim

Hayır borderline özelliği.bipolar da dönem dönem olur borderline da aynı gün içinde olur.ama bu tanılar öyle şak diye konulmaz.konu sahibi siz neden gittiniz de bu tanıyı aldınız.
bitmek bilemeyen takıntılarım için gittim ilerleyen seanslarda tanı kondu neredeyse 7-8 aydır gidiyorum 2-3 hafta oluyor öğreneli

ayynen öyle bende az önce aynısını yazdım psikoloğa gitmeden önce bu rahatsızlığın adını bilmiyordum bile
mesela biriyle tanıştınız anlaşıyorsunuz ama size bi yanlışını gördüğünde tamamen soğuyup nefret ediyorsunuz ,selam bile vermiyorsunuz hatta gördüğünüzde
ya da birini baştan sevmediyseniz bi daha hiç sevmiyorsunuz gibi

Tipik borderline. Bununla ilgili kitaplar var. Burdan bilgi almak yerine onları okusan daha iyi.

tam olarak böyle değil mesela bir hareketinden dolayı soğuyup bir daha asla yüzüne bakmam dediğim bir insanı ertesi gün öve öve bitiremediğim oluyor ama bunları dile getirmiyorum kendi içimde yaşıyorum nefretimi ve sevgimi ve bu durumda beni fazlasıyla yoruyor

Geçmiş olsun burcunuz akrep sanırım.

Akrep burçları da ya hep ya hiç dir zaten . Ortaları yoktur pek. Burcunuzun özelliğini taşıyor olmalısınız.

Merhaba 5 yıldır borderline hastasıyım sorulariniz varsa özelden yazın bu işin tedavisi sadece ilaç değil psikoterapidir yazın bana

hmm anladım
youtubeda videolar vs var onları izleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…