Bordo Deri Koltuk-Duvar Rengi ?

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398

Selam kizlar
Sizden bir konuda fikir almak istiyordum. Bu renk bir koltuga hangi renk duvar boyasi olmali sizce?
yada hangi renk duvar kagidi yapsak ?
Fikirlerinizi yazarsaniz cok ama cok mutlu olurum.

simdiden Tsk.ler ...

şampanya rengi

Koltuk koyu oldugu için rengin acık olması lazım bence krem rengi yap duvarım bi tarafınıda duvar kağıdı diilde dekoratif tas yaptırabilirsin cok hoş bi havası olur vence anladım kadarıyla gem agır hem sade görünmesini istiyosun bu koltugun tarzı o çünkü

kızlar kum beji demişsiniz ya
kum bejinin tonları var sanırım ?
hangi kum beji mesela bana bir gosterseniz?

aynen canım hem ağır hem sade olsun diyorum

Koltuğu aldınız mı? Deri ve kadife özellikle yaz aylarında sıkıntılı, inanılmaz sıcak tutuyor yapış yapış oluyorsun.

Ben simdi takigimdir mesela koltuk aynen göründüğü gibi ise...alt d emirleri gri galiba hayatta krem yapmazdım ...bide simdi adini hatirlayamadim ama hani normal boya oluyor kendinden desenli duruyor onlar duvar kagitindan daha hos duruyor bence tabii..rutubet varsa duvar kagitini ele zaten...

Kesinlikle krem rengi derim.bizim de koltuklarımız bordo yalnız deri değil, duvarlarımız krem ve birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar.

Bu koltuk seni uzer oturma yeri deri koltuk evde olmaz

Ama illa alacaksan, duvar kum beji krem tarzi bir renk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…