Bornova şifa mı çınarlı mı?

Lollapollosaa

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
4.677
7.362
358
arkadaşlar bornova civarında oturanlar hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz doğum iiçin?evime şifa daha yakın ama bilmiyorum.kafam karışık..bu önemli mi?

arkadaşlar bornova civarında oturanlar hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz doğum iiçin?evime şifa daha yakın ama bilmiyorum.kafam karışık..bu önemli mi?

Canım ablam 3 dogumunda da çınarlıyı tercıh ettı. Onun dogumları rısklıydı kanında pıhltlasma oldgu ıcın kan sulandrcı ıgne vuruluyordu doktru en ıyı ekıbın cınarlıda oldgunu soyledı kı gercektende oyle ıdı butun dogumlarında yanındaydım cok memnun kaldk...

kesinlikle çınarlı ben oğluma orda doğum yaptım nasıl memnunum anlatamam 10 çocuk doğursam hepsini orda yapardım ama biraz pahalı..

Selam arkadaşlar bende bi sene kadar Bornova da olacam bildiğiniz iyi bi kadim doğum doktoru var mi ? yardim ederseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben İstanbul da oturuyorum iki yildir evliyim orada gittiğim doktorum yapilacak herşeyi yaptik istersen bu ay asilama yaptir dedi eşimin isi şehir dişi olunca bende onunla beraber bornovaya geldim simdi asilama yaptırmak istiyorum ve iyi bi Dr ariyorum yardimci olursanız çok sevinirim Rabbim isteyen herkese versin hamile olanlara da sağ salim kucaklarina almayi nasip etsin bebislerini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…