Bornoz seti alacağım. Son dönemde bildiğiniz gibi bambu karışımlı bornozlar çok yaygın üretilmeye başladı. Güzel şeyler söyleyen de var, beğenmeyenler de çok.
Aranızda kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?
Bornoz seti alacağım. Son dönemde bildiğiniz gibi bambu karışımlı bornozlar çok yaygın üretilmeye başladı. Güzel şeyler söyleyen de var, beğenmeyenler de çok.
Aranızda kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?
Merhaba, ben 1 ay önve taç bambu bornoz seti aldım ve çok memnunum.bende alırken bambu ve pamuk arasında kalmıstım.14 yıldır pamuk bornoz kullandim.çok cabuk yıpranıyor.ama bambu yıkadıkça yeni almışın hissi veriyor, el havlularımda bambu.ben çok memnunum.pamuk yıkandık ca sertlesıyor bide.bambu bence.
ne kadar uzun süre kullanmak istediğine bağlı canım, bambu yıkandıkça özelliğini kaybediyor ve sertleşmeye başlıyor maalesef, ama ben bile bile yine de bambu aldım çünkü zaten o kadar zamanda sıkılırız, sertleşince yenilerini alırız değişik olur diye düşündüm. pamuklulara bişey olmaz, nasıl aldıysan öyle kalır eskiyene kadar.
bu arada yorumunu görmemişim, almışsın zaten, çok da iyi yapmışsın:) güle güle kullan
bambu her zaman daha yumusaktir normal pamuga gore ama microcotton veya misir kotonu bulursaniz tavsiye ederim. yumusaklikta microcotton veya bambu, kalitede misir kotonu 1 numaradir. fakat icerigine bakarak farkli bir sey katilip katilmadigina dikkat edin derim. :)