Bornoz Takımları

ben de bunlara bayıldım. desenler biraz sade olsaymış renkler tam benlik.
kahve- turkuaz
kahve- fıstık yeşili kombinasyonuna bayılıyorum.

bayanlar sıteye rast gele gırmıstım ıkı gundur bayıldım konulara nısanlı bı kız oldugum ıcın ılgımı cektı uye oldum . evt bornoz takımları cok guzel . benımkını de yengem ceyızıme hedıye olarak almıstı ozdılekten cok hos.

Kızlar bornoz için bambu tavsiye ediliyor. Özelliği nedir bilen ya da kullanan var mı?

anti bakteriyel özelliğiyle tamamen organik bambu liflerinden üretilmektedir.. diğer havlulardan dört kat fazla suyu emmesi özelliklerinden sadece biri, bununla birlikte koku yapmaması , çabuk kuruma özelliği, serinlik ve rahatlık hissi vermesi, devamlı kullanılması halinde vücuttaki ölü hücrelerin temizlemesini ve vücudun nefes almasını, yenilenmesini sağlaması gibi özellikleri mevcut.

Süper birşey yani zemuszemus

Kullanan ve marka tavsiye edebilecek olan arkadaşlar varsa fikirlerini bekliyoruz :lepi:

Alanlar da fiyat söylese süper olur di mi kızlar?

taçta güzel bambu modelleri var ve bir de jua var.ben de internette gördüm jua markasını ama bornozları çok hoş gözüküyor.

Bende hem taçda hemde jua model beğendim.
Jua'nın terlikleri kalın kalındı alt tarafı çok beğendim.
Taç'ın ki kağıt gibi incecik. Hangisi iyidir bilemem ama ikiside çok hoşuma gitti.
Birde jua'nın Chakra'nın yan ürünü olduğunu çok çok iyi malzeme kullanılmadığını söylediler.
Ama benim bi bilgim yok...

hani kırmızı siyah mankene giydirilmiş var ya aynısı bende var hiç ama hiç tavsiye etmiyorum çeyizde görüntü olarak dolgun şık duruyor ama kullanımı hiç iyi değil bi kere kadife gibi çok sık dokunmuş suyu çekmiyor, aşırı toz döküyor kurulanırken vücudum kıpkırmızı tüy oluyor defalarca yıkamama rağmen tüy dökmeyide kesmedi. nişanda aldırmıştım kayınvalidem almıştı. allahtan benim çeyizimde bide kristalin bornoz takımı vardı krisytaki tavsiye ederim güzel su çekiyor. kullanışlı aklınızda olsun arkadaşlar. sonuçta pahalı şey her zaman alınmaz bi kere alın kullanışlı alın

Son düzenleme:
annem bana tutturdu bornoz takımı alacakmış
ben pek çeyiz insanı değilim normalde ama gittik işte
pierre cardin tacın iki takımını beğendik birine 450tl birine 350tl dediler.annem beğendiysen alıcam dedi ama ben kıyamadım 400tl verirsem bir bornoza ben onu kullanmaya kıyamam kii,başka şeylere baktım begonville diye bir markanın harmony olanını aldım çok da hoşuma gitti üstelik 200tl verdik.ne kadar pahalıymış aslında böyle şeyler yaa,hiç bakmadıgımdan bilmiyormuşumbilmiyorumkismile

bende taçtan aldım bambu olanlardan...190 tlye...jua pahalı ama çok kaliteli bir ürün...bende havlu aldım juadan el yüz havlusu...

kızlar bende askılı olanı begendim yaaa yazın tiril tiril:) ama nette bulamadım yardımcı olurmusunuz

bende bugün aldım özdilek nepal bamboo bornoz seti
ama standart beden
çok büyük oluyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…