• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Bors corbasi (rus mutfagi)

tesekkur ederim canim senin de corban muhtesemdi zaman bulup yorum yapadim kusura bakma:26:

teşekkürler, olur mu öyle şey canım
hiç önemli değil :)

zaten gördüğüm kadarıyla benden daha çok iyileri var, umarım hak eden kazanır :)

teşekkürler, olur mu öyle şey canım
hiç önemli değil :)

zaten gördüğüm kadarıyla benden daha çok iyileri var, umarım hak eden kazanır :)

yok canim olur mu oyle sey asil olan emek vermek hakikaten bu gun anladim ki cok zormus bu isler hepinizi takdir ettim:16:
bi de sanirim gece gec yatip sabah erkenden sirf yarisma icin kalkip corba yapmisin helal olsun:38:

yok canim olur mu oyle sey asil olan emek vermek hakikaten bu gun anladim ki cok zormus bu isler hepinizi takdir ettim:16:
bi de sanirim gece gec yatip sabah erkenden sirf yarisma icin kalkip corba yapmisin helal olsun:38:

:9::9: sabaha karşı düştü aklıma bu fikir:1:
3-4 saatlık uykuyla erkenden kalktım işe koyuldum:9::9:

sunumunu çok beğendim :) ilk defa bir yarışmada birinci olmak istemıyorum, benden daha iyi sunuma özen gösterenlerı gördüm çünkü
cidden hak eden kazansın:31:

Son düzenleme:
:9::9: sabaha karşı düştü aklıma bu fikir:1:
3-4 saatlık uykuyla erkenden kalktım işe koyuldum:9::9:

sunumunu çok beğendim :) ilk defa bir yarışmada birinci olmak istemıyorum, benden daha iyi sunuma özen gösterenlerı gördüm çünkü
cidden hak eden kazansın:31:

daha ilk yarisma ogrenecegimiz cok sey var bi dahaki yarismada daha guzel sunumlarla cikarsin artik karsimiza canim:16::16:

komşumuz yapardı bu çorbayı,sebze sevenler için mükemmel bir tat.

ellerine sağlık canım :)

başarılar diliyorum güzel gözüküyor

tek kelimeyle mutesem.:46:bu arada en sevdigim corba:56::56::56:

Back
X