- 11 Aralık 2021
- 107
- 44
- 48
- 27
- Konu Sahibi ektekidosya
Nişanlım borsada 100k batırmış bana yalan söyleyerek biraz düşünmem gerek dedim ama ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım borsada 100k batırmış bana yalan söyleyerek biraz düşünmem gerek dedim ama ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
birdaha yapmayacağım nasıl yaptığımı anlamadım diyor ama ben bir geri çekildim yanında olmalımıyım yoksa ara vermelimiyim bilmiyorumBilinçli yatırım yapılmazsa borsa bir kumardır. Sonrasında kaybetttiği parayı çıkarmak için bu bilinçsizlikle daha fazlasını batırabilir.
batırmasına o kadar takılmadım aslında eden kendi eder denemiş ağzı yanmış oldu ama bu ilişkimizi nasıl etkilemeli kestiremiyorumSize yalan söylemesi doğru değil ama borsayı kumar gibi görmemenizi tavsiye ederim. Ben de borsayı aktif olarak kullanıyorum ve bu bir yatırım aracı iyi araştırıp ona göre hisse almak gerekiyor. Nişanlınız araştırmadan bir yerde dükkan açsa ve batsa yine aynı şekilde cevap verir miydiniz onu düşünün lütfen.
benim bi aile bireyim bunu yaptı zamanındaBorsayı al sat heyecan kumar gibi oynamış,ya da tamamen sağdan soldan aldığı duyumlarla kafasına göre yatırım yapmış Borsayı bilmeden,inecek ,cikacsk kağıtların analizi yapılmadan oynanırsa kumardan farkı yok.
Yani bir daha yapmayacağım diyen bu işi kesin bir daha yapıyor maalesef. Evlendiğinizde de aynı durumla karşılaşırsanız daha çok üzülürsünüz. Bunun üzerince etraflıca düşünmenizi tavsiye ederim.birdaha yapmayacağım nasıl yaptığımı anlamadım diyor ama ben bir geri çekildim yanında olmalımıyım yoksa ara vermelimiyim bilmiyorum
Başka oynadığı bir şey var mı? Borsa olduğu kesin mi idda gibi oyunlarda var.birdaha yapmayacağım nasıl yaptığımı anlamadım diyor ama ben bir geri çekildim yanında olmalımıyım yoksa ara vermelimiyim bilmiyorum