Borsada batırmış

Orta halli insanlar olduğumuz varsayımıyla, Burada meselenin şu olduğunu düşünüyorum; sonuçta nişanlısınız ev dizme eşya alma vs süreçlerindesinizdir dolayısıyla bu yaptığı yani aldığı risk konusunda size bilgi vermeliydi öncesinde, sonuçta sizi de etkileyecek bir nokta. Sizin görüşünüzü alarak davranmalıydı bence, böyle olmadıysa ilerde de aynı şeyi yapabilir…

Geliri nedir?
Borçtan mi kaybetti mesela kimi için 100 bin çerez parasıdır çok etkilemez veya misal 2 aylık maaşı ise çok etkilemez gibi
duruma göre değişir bu miktar benim için az kazanan kıt geçinen biriyse neyine 100bin basmak salaktır çünkü

borsada kazanmak da var kaybetmekte ama 100k batıran insan akıllı değildir
bilinçsizdir o zarar 100k olana kadar hiç müdahele etmeyen insan borsadan anlamıyor demektir
bende ufak ufak girdim borsaya amacım üç kuruş param değerini korusun
ama toplasak 5k bile değildir koyduğum para ki ben çok başındayım
sadece birkaç bilgi ile ufaktan başladım
birileri böyle 100k falan kaybedecek ki bizim gibi bilgili olarak yapan kesim kazansın
sistem budur yani hiçbir sistem kimseye bedavadan binlerce lira kazandırmaz
zaten milyoner değilsen 100k parayı sadece borsada değerlendirmek başı başına yan

Nişanlınız kaldıraç kullanarak üç günde zengin olma hayaliyle işlem yapmıştır. Spot işlemde 100 bin zarar ettiyse sorun yoktur diye düşünüyorum parası çoktur. Tüm teminatı tüm parası bitmiş mi? O şekilde mi söylüyor?
evet zaten evlenmeye hazırlandığımız için belli başlı borçlarımız vardı ama durumumuz iyiydi ben borsadan pek anlamıyorum bir anda oldu diyor boş bulundum diyor

evet zaten evlenmeye hazırlandığımız için belli başlı borçlarımız vardı ama durumumuz iyiydi ben borsadan pek anlamıyorum bir anda oldu diyor boş bulundum diyor
Yok bence hiç mantıklı bı açıklama değil. Bileziklerinizi de isteyebilir. Yol yakınken kaçın arkanıza da bakmayın

Borsada bir anda 100K kaybedilmez, ya kaldıraçlı veya kredili oynamış veya hisse almış düşünce panik alım-satımları yapmış olması muhtemel, ki borsadaki bütün sermayesi 100K’ysa al-sat yaptığı her hissenin günlük %10 zarar etmesi gerekir, bilmediği denizde yüzmesin Borsada 100K kaybedip yerine koyamamak borsanın B’sinden anlamadığı anlamına geliyor zira.

borsada kazanmak da var kaybetmekte ama 100k batıran insan akıllı değildir
bilinçsizdir o zarar 100k olana kadar hiç müdahele etmeyen insan borsadan anlamıyor demektir
bende ufak ufak girdim borsaya amacım üç kuruş param değerini korusun
ama toplasak 5k bile değildir koyduğum para ki ben çok başındayım
sadece birkaç bilgi ile ufaktan başladım
birileri böyle 100k falan kaybedecek ki bizim gibi bilgili olarak yapan kesim kazansın
sistem budur yani hiçbir sistem kimseye bedavadan binlerce lira kazandırmaz
zaten milyoner değilsen 100k parayı sadece borsada değerlendirmek başı başına yanlış
Siz çok bilgisiniz hı :) E peki .Borsa ile alakanızı ben anladım mesela ne kadar bilgili olduğunuzu da 🤭

Şu bizim gibi bilgili olarak yapan kesim kazansın deyince bi gülme geldi de yazayım dedim

Size yalan söylemesi doğru değil ama borsayı kumar gibi görmemenizi tavsiye ederim. Ben de borsayı aktif olarak kullanıyorum ve bu bir yatırım aracı iyi araştırıp ona göre hisse almak gerekiyor. Nişanlınız araştırmadan bir yerde dükkan açsa ve batsa yine aynı şekilde cevap verir miydiniz onu düşünün lütfen.
Ama borsayı mantıklı kullanmak önemli. Kısa sürede o kadar para kaybeden insan normal değildir. Konu sahibi Nasıl güvenecek tekrar?

Yüz bin lirayı nasıl gözden çıkarıyorlar ya.
Ben üç kuruş verip loto bile oynamaya elim gitmiyor, Allah şaşırtmasın da.

Güzel bir soru gördüm orada, kazansaydı tepkiniz ne olurdu, onu düşünün diye.
Bence de, çünkü böyle alışkanlığı olan biri kazansa da oynamaya devam eder ve kaybedecektir de mutlaka.

Acaba tek hisseye mi yatırım yaptı borsa çok tehlikeli bir yatırım aracı tüm parayı tek hisseye değil sepet yapmak gerekiyor iyi araştırmak gerekiyor

Size yalan söylemesi doğru değil ama borsayı kumar gibi görmemenizi tavsiye ederim. Ben de borsayı aktif olarak kullanıyorum ve bu bir yatırım aracı iyi araştırıp ona göre hisse almak gerekiyor. Nişanlınız araştırmadan bir yerde dükkan açsa ve batsa yine aynı şekilde cevap verir miydiniz onu düşünün lütfen.
Merhaba konudan bağımsız ama doğru yatırım nasıl yapılır, neye dikkat etmek gerekir, neleri bilmek gerekir, bunlarla ilgili takip edebilecegim , önerebileceginiz hesaplar var mı

Konudan bağımsız.. tüyo istemeyi düşünem yalnızca ben olamam değil mi? 🙄😁🤏🏻

Back
X